banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bekescsaba
    Szerintem mindkettőnknek igaza van' ezért lesz ez meddő vita. Értem, hogy a goldspam a játékot öli meg a játékból, mivel a goldspam jelentősen csökkenti azon játékosok túlélési esélyét, akik a heavy tankjukat jól használva egy sima ap lövést kivédenének, de igazam van nekem is abban, hogy a legtöbb ember mindent meg fog tenni azért, hogy győzzön, s ebben benne van a gold használata is. Senki sem állította, hogy noob lennél kedves Maala. Átfogalmazom a kijelentésemet. Tehát véleményem szerint az a noob, aki korlátjait felismerve nem használ goldot olyan szituációkban, ahol a sima ap lőszerrel a helyzet megoldhahatlan lenne. Ez így elfogadható?

Kérdésem feléd Vandaal. Ha az a Churchill a te csapatodban lett volna, és a goldspamjával megnyomorítja az ellen legjobb játékosát, ezzel nagyban elősegítve csapata győzelmét, akkokrmás lenne a leányzó fekvése, nem?

Minden viszonylagos. Az alap hozzállásom nem változott ebben a témában.Mindenki tegbyen meg mindent a csapata, s egyben saját győzelméért, s ha ehhez aranyat kell használnia, tegye azt.