World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kishawer
Egyébként egy tank szerintem csak addig Op, míg ki nem fejleszted és be nem kerül a garázsodba! Akkor rájössz, hogy érdekes módon ahonnan te eddig lepattantál, a tiédet mindenhol átlövik! Bevittük az F155-öt gyakorlóba és ha hiszitek ha nem, a löveg alatt szinte minden 10-es ágyú átvitte! Persze élesben már nem ilyen egyszerû a történet! Én akkor sem a 180 mm-es frontpáncél miatt nevezném Op-nak! Fõleg nem akkor, amikor minden "noob" arany lõszerrel lövöldöz!

Si vis pacem, para bellum.

Reaper
Ma is olyan nap van, amikor nem kell erõltetni a WoT-ot. Istenem csak egyszer legyen már vége a nyári szünetnek...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

szembõl most necces lett a 48, foch, foch155 széri a akupola buff miatt
de amúgy oldalról szart nem érnek.... odalba kell õket meglepni és csa 😊
Tegnap AC mile-el a pálya másik végébõl olyan szépen kivégeztem egy Jgtig-et... Szembõl... Mondjuk már a társak leaprították. Na aztán olyan áldást kaptam a szemben lévõ 8-9-esektõl, hogy öröm volt nézni...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kishawer
Na jó, nem erre a mezõnyre értettem! A jó játékosok simán átlövik! Egyébként én egy TD-t sohasem szembõl támadok!<#rolleyes>

Master91
Atya ég...köszi!

Gratulálok!
Toby0501
10-bõl 3-szor ütnek át és még azt mondod, hogy a páncélzata nem OP és mindenki átüti?! 😄

Hát szerintem a páncélzata irreálisan erõs. Gold ammo nélkül a 9-es gunoknak esélyük sincsen átütni szembõl (max weak spotok, de ki akar szemben állni egy ilyennel és weakspotokat célozgatni??? 😛), a 10es gunok úgy ahogy viszik, de nem egyszer pattantam már róla. Fõleg a medek ûrméret alatti lövegei elég nehezen viszik. Bár a LEO1-es gold lõszerével öröm megspammelni a kicsikét 400-500 méterrõl 😄
Kishawer

Kishawer

Köszi 😊
Szerintem a legtöbb revolvertáras az, ezt így ellenfélként mondom. Hogy a páncélzata milyen, az meg tökmindegy, belémteker 3-4 skulót és onnantól már nekem nem fontos hol tudom átütni, ülhetek be egy másik tankba.

Master91
Szembõl azért körülményes át ütni , jpze100al is pattantam már 1x a kupoláról....

Kishawer, képet a csata jelentésrõl kérünk!
Azért kevés ilyen tank van a játékban, mint a foch, meg az obj268, hogy ilyen frontpáncélzattal, ilyen ágyúval, így tud fordulászni, meg lehagyja némelyik medet. Ugye mindig arra hivatkoznak az emberek, hogy attól olyan gyors, mert csak a frontpáncélja erõs. De ennyi erõvel t110e5 is mehetne 50-60al annak is csak a frontja erõs, ráadásul nincs is rajta ekkora lóbaszó ágyú.

Ez viszont most epic volt: találkoztam 1vs1be ISU-val amx50-100-ban nyílt terepen. Se õ se én nem tudtam elbújni. Belém lõtt 800 HP mínusz, én meg rátáraztam. Viszontlátásra müszijõ TDboy 😊
Sziasztok

Tudnátok segíteni , hogy egy adott tankra , tankokra hol tudom megnézni a rekord XP -ket .
Köszönöm !
planetwot
noobmeter
Ezt a kettõt ismerem .

Még egyszer köszi .
Remélem a tizes angol td belever vagy ketezret oldalrol
Kishawer
A páncélját tekintve egyáltalán nem mondanám annak! Szinte mindenki átlövi! Viszont ami a mozgékonyságát és az ágyúját illeti..na az tényleg OP! Viszont bárki számára elérhetõ!<#kuss>

Master91
Tegnap nem 1 HUNS-ossal találkoztam T-54essel, farmoltok rendesen 😄
TOMSILENT
Játékosok 5% tudja használni az agyát a 60.millióból...hOP

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Master91
Nehéz , gyorsan forog.

OP-nak tartom, de nem azért mert td, hanem mert revolveres gané.
oldalába kell kerülni aztán kinyírni hip hOP...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

TOMSILENT
És erre mondjátok hogy nem OP? ..... no comment

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Megnéztem! Szép munka, de az a tank OP. Ennyi.
Tono34
Akkor is oda kellett tenni a vasat. Azért megnézem lassítva is 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Mellesleg kurva fasza hogy míg én vagyok 2-3 "tankkal" egy helyen amiknek normális lövegük sincs meg kisebbek is, addig az enemy egy fasz t28-al jön meg 2 top löveges tankal persze minimum t7-8... kapják be...
12k sebzés akkor is 12k sebzés, ha egyesével lemingtrainbe jöttek a csõ elé.

Gratula. Kemény. Este meg is nézem. <#worship>

Kishawer
Köszi srácok! Persze kellett hozzá jó adag szerencse és az ellen nem kevés bénázása is!<#hamm>

Innen letölthetõ az eredeti replay is!

Az ágyú kilövése totál random vagy van rá valami recept?
Szép!
Bár ha belegondolok,hogy rövidesen meglátja R3nton is.Megint lesz témája...

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Roger6
Azért 152 mili + arany kombó is ütõs Tier 7-ben, átlag 700 dmg-vel (250-es penrõl már ne is beszéljünk). Egyszer valakit elkapsz, utána nem fog hõsködni. 400 méter felett azért már nem használható teljes biztossággal. De amúgy HE-vel is simán használható, ugyanis minden találatnál kap az ellenfél 2-3 modul + legénység sebzést is, szóval lesz gondja utána.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Count Adyn
A legnagyobbat igen mert sokkal jobb pen és 6. sec alatt betölt😊 meg pontosabb

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Roger6
Hm... találkoztatok olyannal már, hogy lepattanónak mutatott egy lövést (nem is volt akkor sebzés), majd 5 mp múlva hirtelen kevesebb életem lett? Nem lõtt meg pedig senki. Érdekes...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Gratu!
Végre egy csata, aminek megnézném a visszajátszását ..

SU-152-n érdemes feltenni a 122 miliseket? IS-3-ra szembõl vertem kétszer is 450-et a 152-essel, persze HE-vel. Tapasztalat?

Count Adyn
Szerintem megtartom amugy és halmozok rá xp-t jah😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Dicker max fun 😊

Hodor öcsém! <#eljen>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

505thZajcev[PT]
Az szep!

Viszont a 9-esen nagypukkantó van azért jó! (szvsz, bár nekem nem volt)
Sunsetjoy
Én a Centurion I-est még kimaxolom (jó benne, hogy egy felfüggesztésmodul segítségével a lánctalpra nincs értelme xp-t költeni, nem rossz átütésû maxágyú meg minden más is felmegy) aztán leállok a brit meddel egy idõre- nem vagyok olyan jó, hogy bírjam velük magasabb szinten, ezt is már 40%-ban felrakja tier10-be.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Tono34
Egy replay jöhetne 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Kishawer
Huh! Életem csatája volt tegnap😊

Comet amúgy meglepõen jól muzsikált, én ott hagytam abba az ágat. Amúgy sztem az egész angol med ág nem lehet rossz, csak azért nem húztam ki, mert kutyának nem kell a 10-es CW-re, meg hát a gold ammo hiánya elég nagy hátrány már 10-ben fõleg CW-n. Ja igen és még lassú is hozzá.

Amx50-100 viszont epic király 😄 Mondjuk ezek a táras tankok mind jók kb 😄 Viszont a 7-es francia okádék, na az az egy 7-es ami talán szarabb a tigernél 😄
Ja bocs nem olvastam végig csak a képet olvastam el...még nem fullos
T-62A grind? Vagy már az OBJ-140-re gyûjtesz?
Elég "soványan" adja az xp-t ahhoz képest.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Count Adyn
Bakker tegnap zsinórban kétszer... De lassan megvan a nagy gun, addig kell spoton éljek már csak😄

Tono34
Foxi az AMX M4 nagyon jó kis tank, csak maradj hátrább, NE maradj egyedül, mert akkor a rád szálló légy is sebezni fog. Alattomosan lehet vele osztogatni a sebzést 😊

A fene esne ebbe a szar T25/2-be! Lövök 2-3k sebzést, top gunnal,és 1200 körüli xp!!!! Soha nem lesz jo erdményem ezze a szarral!