banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Oddball29
    Semmi különös. Amikor kijöttek a megváltozott pseudo-ESL szabályok, én majdnem lefújtam a nevezést, mert ez így nem érdekel. De többek között az illető, az utolsó EFE-V commander, FC is győzködött, hogy több mint egy éve vezet csinálja az ESL-t, gyerekjáték lesz, kívülről tudja a mappokat, bla-bla. Én meg bedőltem.

Mondom ok, csináljátok, én viszem az adminisztrációt, és foglalkozom majd a végével. Erre kétszeri figyelmeztetésem ellenére is megverette magát meg a csapatot egy fapad heavy rush-al, vagyis bele se gondolt, hogyan counterelje.

Mérgemben a saját kezembe vettem a famepoint-jaim sorsát, és produkáltam egy hét alatt egy 90%-os winstreak-at CW-n, nem szar klánok ellen. De csak azért, hogy megmutassam, ez támadójáték, amit ő csinál, az tutyimutyi töketlenkedés.

És meg is lett az "eredménye", hogy pajzsra emelték.