World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Tud valaki privibe invite kódot külden?
Elõre is köszönöm.
még így is nagyon az átlag alá mentem, de legalább az ilyen buzik csak egymást szórakoztathatnák low tierben.
WG is jól járna, mert a sok balfasz kénytelen lenne venni a goldammót meg a puddingot, ha el szeretne érni valamit.
tessék, ezt is megoldottam.
Fizika meg madárhang van,de gyökérszûrõ az nincs. <#nevetes1>#nevetes1>
WTB edit gomb
azok hit ratioja 40% felett van, ennek meg 18!!
leírom neked is.
százból hetvenkettõ mellé!!!
<#falbav>#falbav>
EZER HÁROMSZÁZ
...
az mire nem elég bassza már meg!?
...
nála arra volt elég, hogy kitartóan nézegette a hogy mi van a tankja mögött, néha ment pár métert, és célozta port-on a pálya másik sarkában lévõ ellenséget, 12 vasúti szerelvényen, és pár dombon át (nem, nem bot volt, mert ahhoz, hogy észrevegye hogy van valami piros a monitorján, bõ 10-20 másodperc kellett neki..).. erre volt elég. de azért volt egy black prince a segge alatt, amivel egy T8 csatában azért lett volna kerasnivalója, fõleg, hogy tõle alig 100 méterre a T28-al egyedül küzdöttem az ellen beszabadult scoutjaival.
...
akinek 1300 csata alatt ez jött le a játékból, annak ajánlanám a korongok zsinóron nevû játékot.
kurva anyját.
hogy lehet valaki ennyire balfasz?!?
és nem, nem bot volt, ezt bazdbeg valaki irányította!!!!
Victory!
Map: Westfield
Date: 2013. augusztus 12. 17:48:04
Vehicle: T69
Exp: 3 486 (x3) + Credits: 25 321
Achievements: : Invader, RAIDER
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Többet nem kérdezek, mert valahol mindenre fent van a válasz.
Az elsõ 5 hírben nem találtam meg ezt.
Fórumon is régen jártam.
Többet nem zavarom a köreidet ígérem. <#idiota>#idiota>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Végül én is rátaláltam az oldalon.
LOL
az utolsó szaros 2000 xp t leváltottam, képtelen voltam ezzel a tetû M4 el még egy kört játszani...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Tényleg nem nagyon figyelem a wotos akciókat.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Régen is olyan jó volt nézni, meg a peccs óta most is egyre többször látom, hogy a scoutok meg medek mennek padlógázzal és az artik egylövéssel elintézik õket. Aztán megy az atomkemp mert ugyebár van az a bizonyos spotting system és senkinek nincs kedve meghalni azért hogy a többiek lõhessenek, márha spotolna amúgy valamit, mert általában az öngyilkosjelöltek azt sem szoktak.
Azt lehet tudni, hogy most milyen küldetésre jár 3 nap prémium?
Napok óta nem játszottam, mentem kb 5 szar kört ma, erre 1ik csatából kilépve ez fogadott:
Gyõzelem!
Csata: Mines 2013. augusztus 12. 16:59:32
Jármû: Renault FT AC
Szerzett tapasztalat: 408 (x3)
Szerzett kredit: 3 425
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium idõtartam hozzáadva: 3
Mellesleg tankjaik alárendelt szerepet játszottak a német tankok ellen.
Amerikai felmérés szerint a német tankveszteségnek mindössze 10%-t okozták a szövetséges tankok,a saját tankvesztéségük 90%-t viszont a német tankok okozták.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo