World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Hát, lehet hogy én a wargamingos fejlesztõk munkáját tesztelem, merta melóhelyen amikor véletlenszám generátort tesztelek, simán vannak olyan szériák mint itt a játékban.... pl beállítom hogy 50%-ban kérek 1-est meg 50%-bvan nullát, és csomószor van olyan hogy zsinórban dob akár 10 alkalommal is egyest.
Az a baj hogy te is csak rövidtávon gondolkodsz, csak egy lépéssel tovább mint az, aki szerint az 50% azt jelenti hogy 1-0-1-0-1-0....
lassan 3 óra és 5-6 tankot tudtam csak le 3×ezni 😊
Ezek honnan a fenébõl jönnek? És mit képzelnek magukról?
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
De hát IS4-et is van aki a D25T alapágyúval használ.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Ha jól értem, a KT-n még a rövid 105-ös van, azzal nem csoda ha veszteséges. 200 milis pennel gyakran pattan és 1000 credit egy lõszer. A nagyba is ennyi a krumpli, de az sokkal ritkábban fog pattogni. Nekem ritkán veszteséges, de nem is ezekkel kell a pénz keresni. A T8 tankok még minimális hasznot hoznak, egy-egy jobb körben akár többet is, de farmolni nem ezekkel kell.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ezt lehet elemezni..?
Viszont azt elég nehéz randomnak nevezni,amikor sorozatban napokon keresztül szív az ember.Vagy van olyan változat is,hogy csak az egyik tankoddal szívat,de akkor keményen.Aztán fordul a kocka és sokáig minden bejön.De ezek általában szakaszosan következnek be és nem teljesen véletlen szerûen.
A random számomra azt jelentené.hogy 3 win 1 lose 2 win 3 lose 1 win 1 lose stb.Na ez a random!
Ami most van abban van valami törvényszerûség.Nem tudom hogyan mûködik,vagy mi alapján,de van!
Több ezer csatát kellene kielemezni ahhoz hogy találjunk benne valami szabályszerûséget..
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
A Panther II-vel meg az a gáz(mondjuk lehet,hogy csak nálam csinálta)hogy sokkal többször kerül high tie csatába mint a saját kategóriájába.De azzal is meg lehet csinálni,hogy legalább fent tudd tartani.
Igazából bármelyik tankkal lehet keresni,ha jól játszol.😊
elindulok Malinovkán fel a hegyre, sok debil fészkeli be magát a romokba...
Küldöm õket anyjukba, nagy nehezen egy perc után elindulnak... Mondom a hegy már elveszett, tartsátok az erdõt...
erre libasorban elindulnak a hegy alatt a faluban.. Az ellen meg lövi õket szarrá a hegyrõl...
Mire a kemper kis gecik, nekem kezdenek el ugatni, hogy miért nem megyek a hegyre.. Anyádért..
Csak a fenti 300 000 credites akció miatt kérdezem. Tegnap este begyûjtöttem a 300k-t, és már ma is megcsináltam délig a 30 kill-t mégse kaptam meg a pénzt.
Aztán eszembe jutott, hogy ez a fenti reggel 7-tõl este 7-ig kiírás valószínûleg az európai szerverekre vonatkozik.
Erõsítsétek vagy cáfoljátok a feltevésem. Elõre is köszönöm a választ.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
mikor nem cumizol a növények miatt? 😊
Vardar: ha KT-val alig tudtál pluszban lenni, akkor a 2 párduccal se nagyon leszel.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Valaki ír velem 1 petíciót az Excelre??? 😄 Vissza váltanám szívesen goldra...
http://ftr.wot-news.com/2013/08/11/11-8-2013/
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Vagy valami deformált lövedéket lövök, vagy valakinek mágneses pajzsa van, nem tudom, de az összes körmöm lerágom olyankor 😄
Még a társaimat sem tudom az ilyen vesztes csatákért szidni mert 6k sebzés helyett 1,5k-t hozok még jó hogy bukó.
Amikor a light tankok lánctalpai lepattintják a 200+ pen ágyúkat na az már teljesen megszokott.
Párduc II és Vadászpárduc II kombóról szeretném kikérni a véleményeteket. Mennyi profitot hoznak a konyhára, mennyivel nõnek a javítási költségek, ha megveszem õket, érdemes-e eladnom a Párduc-Vadászpárduc párosomat egybõl? A Tigris-Királytigris vonallal eléggé megszívtam, mert a Királytigrissel elég nehezen jövök ki pluszba, ha pedig a legjobb ágyút felteszem, akkor még nehezebb lesz.
meg a pisztácia..
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2013. augusztus 11. 11:27:51
Jármû: Pz.Kpfw. Tiger II
Szerzett tapasztalat: 6 057 (x3)
Szerzett kredit: 89 236
szánalmas mit kell szenvedni egy kurva gyõzelemért....
szóval már igen csak jó statod van hozzám képest....
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
de már úgy kezdem a csatát hogy minden magyart elküldöm hogy b***a meg az anyját helyettem 😄DDDD