World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért azt hogy nyersz vagy veszítesz simán egy darab véletlenszám generálásra leredukálni... ennyire nem szoktál egyszerû lenni 😄

Feltétlenül szólj majd,ha a véletlenszám generátor egy napon csak 1-est fog dobni,a következõn meg csak 0-át!<#eplus2>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Ezt vártam tõled 😄

Az alap jelölõnél a tank típus neve mellet a vesszõk mit jelentenek? Néha látom hogy egy-egy csapatársam, illetve ellenség neve mellet 1 vagy 2 vesszõ van.

Nagy hülyeséget nem mondott...
"A random számomra azt jelentené.hogy 3 win 1 lose 2 win 3 lose 1 win 1 lose stb.Na ez a random!"

Hát, lehet hogy én a wargamingos fejlesztõk munkáját tesztelem, merta melóhelyen amikor véletlenszám generátort tesztelek, simán vannak olyan szériák mint itt a játékban.... pl beállítom hogy 50%-ban kérek 1-est meg 50%-bvan nullát, és csomószor van olyan hogy zsinórban dob akár 10 alkalommal is egyest.

Az a baj hogy te is csak rövidtávon gondolkodsz, csak egy lépéssel tovább mint az, aki szerint az 50% azt jelenti hogy 1-0-1-0-1-0....

jó ég! a mai nap brutálisan szar lesz 😄DDDDDDDD
lassan 3 óra és 5-6 tankot tudtam csak le 3×ezni 😊
Én még egy 105-ös tarackkal szerelt Pattonra várok, hogy beteljesültnek érezhessem az életem.
Eagle16
Foch 155 azt mondja nekem a csata elején, hogy ha kempelni merek akkor le TK-z, mert minden jó játékos kemper 😄DD

Ezek honnan a fenébõl jönnek? És mit képzelnek magukról?

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ha német ágon a Panzer IVre is feltehetõ, rövid 105-öst minden tankra fel lehetne tenni, állítom Tier9-10-ben is azt használná némelyik idióta, mert höhöhö....HEvel mekkorát sebez má'!

De hát IS4-et is van aki a D25T alapágyúval használ.

Az nem olyan nagy durranás, vannak akik BL-9-ig azt használják, mert olcsóbb bele a lõszer, az átütése meg ugyanolyan fostos mint a D-25-öké.
Na ez még az enyémet is veri <#nevetes1>
dante3
tegnap nekem is volt szerencsém egy 100mm-es IS3-hoz...<#eplus2>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

JeffDunham
Szintén tegnapi. A Milánon valami lefûrészelt csövû shotgun van. Az állat nem fejlesztette ki a nagyobb csöveket, és 135-ös pen-nel rohangál tier 9-ben.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Tud valaki mailben küldeni egy sima audio mappát? Privátban írjon rám légyszives.
Apropó rövid 105-ös: a tegnapi nap gyöngyszeme:

Köszi, aki nem használ audio modot annak a hang is rendben van?
Szerintem a párducot érdemes lecserélni a kettesre, kb. 23 kilométerrel veri az egyest. Nagyon jó támogató med. Sokszor rakja nagyok közé de ez nem hátrány, mert van olyan jó ágyúja, hogy még a T10-eket is lehet sebezni vele. kicsit mozgékonyabb mint a párduc, a páncélja kb, ugyan az. A javítási költsége valahol 10-11k között van.

Ha jól értem, a KT-n még a rövid 105-ös van, azzal nem csoda ha veszteséges. 200 milis pennel gyakran pattan és 1000 credit egy lõszer. A nagyba is ennyi a krumpli, de az sokkal ritkábban fog pattogni. Nekem ritkán veszteséges, de nem is ezekkel kell a pénz keresni. A T8 tankok még minimális hasznot hoznak, egy-egy jobb körben akár többet is, de farmolni nem ezekkel kell.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nem, már tegnap is vacakolt.
már igen

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nektek mûködik az xvm rendesen?
folyamatosan 5 6 7 kill és folyamatos vereség..

ezt lehet elemezni..?

Azt,hogy direkt manipuláljanak külön külön accokat,hülyeségnek tartom.
Viszont azt elég nehéz randomnak nevezni,amikor sorozatban napokon keresztül szív az ember.Vagy van olyan változat is,hogy csak az egyik tankoddal szívat,de akkor keményen.Aztán fordul a kocka és sokáig minden bejön.De ezek általában szakaszosan következnek be és nem teljesen véletlen szerûen.
A random számomra azt jelentené.hogy 3 win 1 lose 2 win 3 lose 1 win 1 lose stb.Na ez a random!
Ami most van abban van valami törvényszerûség.Nem tudom hogyan mûködik,vagy mi alapján,de van!
Több ezer csatát kellene kielemezni ahhoz hogy találjunk benne valami szabályszerûséget..

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

A JagdPantherrel simán ki lehet jönni pluszba.Fõleg ha a 88mm-el használod.A 105-ös lõszere sokkal drágább.
A Panther II-vel meg az a gáz(mondjuk lehet,hogy csak nálam csinálta)hogy sokkal többször kerül high tie csatába mint a saját kategóriájába.De azzal is meg lehet csinálni,hogy legalább fent tudd tartani.
Igazából bármelyik tankkal lehet keresni,ha jól játszol.😊

ennyi nyomorékot megint te jó ég..

elindulok Malinovkán fel a hegyre, sok debil fészkeli be magát a romokba...

Küldöm õket anyjukba, nagy nehezen egy perc után elindulnak... Mondom a hegy már elveszett, tartsátok az erdõt...

erre libasorban elindulnak a hegy alatt a faluban.. Az ellen meg lövi õket szarrá a hegyrõl...

Mire a kemper kis gecik, nekem kezdenek el ugatni, hogy miért nem megyek a hegyre.. Anyádért..

szerintem avval jarsz a legjobban, ha azt jegyzed meg h szerver restarttol szerver restartig tart. eu szerver reggel 7. a us szerveren nem tudom mikor van, de te biztosan.
akkor is van jó pár a te csapatodban is akik tökéletesen elcseszik a winedet 😊
Ultrabrutál hülye kérdés következik: Amcsi szerveren játszom. Nekünk akkor van nap vége, mikor újra duplázhatóak a tankok (az 13:00 helyi idõ szerint)?

Csak a fenti 300 000 credites akció miatt kérdezem. Tegnap este begyûjtöttem a 300k-t, és már ma is megcsináltam délig a 30 kill-t mégse kaptam meg a pénzt.

Aztán eszembe jutott, hogy ez a fenti reggel 7-tõl este 7-ig kiírás valószínûleg az európai szerverekre vonatkozik.

Erõsítsétek vagy cáfoljátok a feltevésem. Elõre is köszönöm a választ.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Toby0501
Amikor ellened vannak.

Jaja master ilyenkor biztos ott lehet Magneto vagy ilyesmi. Rohadt idegesítõ hogy szépen becélzom,.erre mintha tököt lövöldöznék valami gyenge katapulttal....
egy kérdés...
mikor nem cumizol a növények miatt? 😊
jól hangzik.. ha cumizol a növények miatt legalább lesz minek örülni..

hiszem ha látom!!!!!!
popey8
Ez határozottan tetszik.

Vardar: ha KT-val alig tudtál pluszban lenni, akkor a 2 párduccal se nagyon leszel.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Master91
- gold returns will happen only when the premium tank is strongly changed, but SerB states that according to the EULA, WG might not compensate anything and simply make changes just so

Valaki ír velem 1 petíciót az Excelre??? 😄 Vissza váltanám szívesen goldra...
Na igen ,néha érdekesen adja az biztos!Nemrégen szembõl IS7, éppen beláttam a hasa alá,köbö 150m-rõl,mind a 4 lövés sebez (50B-vel)mondom mi a fene ez ?A minap Himmelsen a domb tetején,letoltam egy centuriont egy tárból,visszahúzódok,pár sec van a betárazásig,beveret mõgém egy BAt,belém lõ,/sikeresen betárazott a vas/ 1:leláncoltam,elkezdtem közben körözni,mert nem tette vissza egybõl a láncot,mondom így jobb pozicióból tolhatom,2: bat oldala O dmg,3: bat segge Odmg o_O 4 lövés :415 asszem !!!!!!!!!!!!NAmármost ezt az egészet köbö 10-15 m -rõl tettem egy mozdulatlan BAT-al!Ennyit a hihetetlen dolgokról!Nekem miért nem pattog soha,vagy miért nincs ilyen O dmg-s bekapottam!Nálam még az is elõfordult,hogy a buksi tetején a periszkópomat 400 hp-val trafálták el !A büdös életbe nem lõttem még hp-val járó critet a periszkópba!
Master91
- 8.8 will bring an interesting feature: players, who lose the battle, but get one of the medals or achievements in the game (you know, sniper, steel wall and all those others) will get the same amout of credits and XP, as if he won!

http://ftr.wot-news.com/2013/08/11/11-8-2013/
toocha
Nyihihihi!!!ÁÁÁ!! De nagyon hülye vagy! <#nevetes1>

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Master91
Legjobb mikor JpzE100al lövök, és meg nõ hirtelen a Föld gravitációs ereje, és izomból a földbe csapódik nyílegyenesen a lövés.

Vagy valami deformált lövedéket lövök, vagy valakinek mágneses pajzsa van, nem tudom, de az összes körmöm lerágom olyankor 😄
Kezdem azt gondolni mégis van valami manipulálás. Tegnap semmit nem találtam el. Megyek a t28-al aminek egyetlen pozitív tulajdonsága az ágyú és az elsõ 5 lövés ment a kör szélére. Aztán átülök az objectbe nagy kihagyás után, nos lehet gyönyörû az ágyú de 10-bõl 7 félrement. De annyira hogy láttam a kör legszélére dobja. Végül akkor sírtam föl mikor 400 hps is6 körözni akart körülöttem, rámutatok az oldalára majd bumm testközép...és leesett mindkét lánc. WTF?
Még a társaimat sem tudom az ilyen vesztes csatákért szidni mert 6k sebzés helyett 1,5k-t hozok még jó hogy bukó.
Amikor a light tankok lánctalpai lepattintják a 200+ pen ágyúkat na az már teljesen megszokott.

.. multkor olvastamegy palyan 3 honapot szoktak szarakodni.. megis mi faszt?? servgorogs.. eszakrol nem elhet nyerni.. es ez nem tunt fel???
Sziasztok!
Párduc II és Vadászpárduc II kombóról szeretném kikérni a véleményeteket. Mennyi profitot hoznak a konyhára, mennyivel nõnek a javítási költségek, ha megveszem õket, érdemes-e eladnom a Párduc-Vadászpárduc párosomat egybõl? A Tigris-Királytigris vonallal eléggé megszívtam, mert a Királytigrissel elég nehezen jövök ki pluszba, ha pedig a legjobb ágyút felteszem, akkor még nehezebb lesz.
csak a sör ad neked erõt és mindent legyõzõ akaratot..

meg a pisztácia..

na megtört a jég!
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2013. augusztus 11. 11:27:51
Jármû: Pz.Kpfw. Tiger II
Szerzett tapasztalat: 6 057 (x3)
Szerzett kredit: 89 236

szánalmas mit kell szenvedni egy kurva gyõzelemért....
ott a pont.
10/1
szóval már igen csak jó statod van hozzám képest....
patchaou
Inkább misztikus mint háborús 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

IS 2-re vagyon építve 😛 xD Meg ez a táras tüzelési mód se semmi 😄
köszi, valóban foglalni nem szoktam, inkább megpróbálok sebezni. akkor a Wn6 értéket tartom reálisabbnak az esetemben, mert könnyû tankkal nem is megyek.
lol nekem 1 win a 7bõl 😊
de már úgy kezdem a csatát hogy minden magyart elküldöm hogy b***a meg az anyját helyettem 😄DDDD