World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dicsak, oszt' az milyen Tigris má'? Há' hogy néz az ki?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Master91
Me mé', és ez nem lehetsége? <#banplz><#idiota><#idiota>
patchaou
2 win a 8-ból, ha nem vagyok az a 2 is lose... estig pihentetem.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Aki jót akar magának az kihagyja😊 A fehértigris 2 másodpercenként kilõ egy T-34-et...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

szánalmas manipulált szar game bazdmeg..... vicc
A nap filmje:

Háborús-misztikus, ez ám a kategória 😄
tegnapi napom 73%
ma 1 win eddig..... köcsög WG most fogja visszavenni a WR-t
Koridor
Az aranycsapat <#worship>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Master91
Ez oda baszott most rendesen 😄
Kellemes Hûvös Napot !
Tanácsot szeretnék kérni. A Planetwot oldalon nézem a statomat. Szinte minden nap az Effiency-m (old is V2. is) kevesebb 300-500 -al mint a Wn6 értékem. A WN6 1000-1400 között, az Effiencym meg 7-900 között. Ez mi a rák ? Köszönöm.
JeffDunham
<#idiota>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

0.6.0 van fent, annál újabbat nem találtam.

De lehet, hogy a heti összesítést végzi a server, nem tudom, de nálam még mindig semmi.

Pedig jó lenne ha müködne: így el tudom dönteni pld. hogy kimenjek-e a KV-1 elé 1vs1 a BDR G1B-vel vagy se...

JeffDunham
Hála az égnek hogy nem lesz akcióban. Már gondolkodtam rajta hogy visszaveszem. Igaz feleslegesen tettem volna, mert csak porosodna a garázsban. Így megoldódott a dolog. <#hehe>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Tényleg igazad van, én néztem be, az csak sima SU-152. Az ISU már 8-as.

Nesuten
A legfrisseb DOKAN -t telepítsd fel

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Az isu nincs benne a szavazásban. Max 7-es tankok vesznek részt és késõbb az akcióban is 7-es tank lesz a max. amit leáraznak.

Semmit se csinálj,amúgy is már jó. Ill. arra jó hogy most már látom is hogy pirosak vannak velem,nem csak tapasztalom.

Úgy látszik az XVM minden reggel 7 és 9 között beszarik nálam.

Korábban láttam itt, hogy az update intervalt állítgatja valaki.
Az pontosan mire is jó? Csökkentsem, hogy sûrûbben kérdezzen le?

Ász pancser csörcsi Vll-tel.
Ha valakit érdekel a replay:Replay

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Azért sajnálatos, hogy egybõl aktiválva lett ez a 3 nap prém, alig lehet kihasználni.
Én kis naiv gondoltam futok pár kört ELC-vel, úgyis 80% kreditbónusz van rajta.
Redshire, jobb alsóban kezdünk, tele T7-es tankokkal, pingelem a hegyet, meg a nyugati oldalt, hogy figyeljenek. Jön egy rakat "Értettem", na mondom itt most szarrá keresem magam. Erre nem feljön az összes a hegyre? <#nevetes1> Vagy valamit félreértettek, vagy csak nyomkodták a gombokat, kb. 3 percig tartott a csata.

Torony ágyú. Legjobb ha ezeket freebõl kihúzod ha nem akarsz agyvérzést kapni, utána meg azt fejlesztesz rá amit akarsz tetszõlegesen.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

A szavazás alapján úgy néz ki, hogy az ISU-152 nyerte a következõ Interactive Specialt (Bár még nincs hivatalosan megerõsítve).

Tehát aki ezen a vonalon próbálkozik a top 50-be jutni, annak az esélyei tovább csökkennek...
(SU-76, SU-85, SU-85B, SU-100, SU-152, ISU-152)

Addicted to TD's..?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ilyen korán..? ^.^

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Egy baráti tanács:aki nem akar agyvérzést kapni NE játsszon ma a WOT-tal!!
Agyhalott camperek,hétvégi vérpistikék és fraglopók minden mennyiségben....én szóltam!

Torony-izles szerinti nagy agyu-motor-lanc

Ász Pancser KV5-tel.
Ha valakit érdekel a replay:Replay

Annyira nem folytam bele ezekbe az effikbe.Valaki elmondja nekem,hogy mi a különbség a Win7 Win6 meg a sima eff közöt?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

T54-re kinek milyen fejlesztési sorrend jött be?
Engem is próbáltak már más klánba toborozni, azt néztem meg elõször, mert az csak 2 kattintás, utána meg a klánjáét.
De nézzük honnan indult a diskurzus. Az említett srácnak is ez volt az egyik elsõ dolga.
Persze neked nem releváns, mert csak platoon miatt vagy klánban. Nyilván engem se érdekelne ilyen esetben.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nade pont a toborzóét? Áh...

JeffDunham
Azt hogy: remélem a klánod erõsebb mint a te statod.

Ez van mikor az ember nem látja a fától az erdõt.

A jó toborzó kapásból klán statisztikát linkel, bizonyítva hogy nem szobanövények gyülekezete. Aki ezt nem így teszi, az béna, és persze hogy az Õ csodálatos statja lesz az "etalon" elsõ blikkre.

Na jóccaka, reggel meló. Napok óta alig alszom a meleg meg a sok idióta nyaraló miatt. Most már jól esne...

Szerintem ez nem eff buziság. Aki komolyan klánozik az úgyis meg fogja nézni ezt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Igazából kitartást hozzá! Remélem nem fogtok elveszni a magyar klánok tömkelegében 😊.

Na, ezt a lecsekkolom az embert még egy klán invitenél se csináltam meg... pedig jártam párban 😊

Sztem túlságosan effi buzi lettél 😊

Vegyünk egy példát.
Éppen klán nélkül vagy. Megkeres jóskapista29, azt mondja hogy nagyon jó játékos vagy, menjél hozzájuk. Mert õk egy nagyon jó klán és ott a helyed, mi az elsõ dolgod? Lecsekkolod vagy a klánt, vagy az elsõ embert akivel találkozol tõlük, mert nyilván utána nézel az állításának. Ránézel a statjára, látod hogy van neki 700wn6. Mit fogsz neki válaszolni?

+1, valahogy így gondolom én is, lehet hogy nem lila Toma, de baromi sok energiát és melót feccöl a klán építésébe és összetartásába, úgyhogy én személy szerint hajlandó vagyok szemet hunyni az effije felett😊 Az állományunkat tekintve meg nem vagyunk egy PTS, de azért nem kell félteni minket😊
Nem veszem offensenek😊 Azért szokott õ is toborozni, mert neki vannak kapcsolatai, és szívén viseli a klán sorsát. Meg mondjuk lehet hogy valakinek imponál hogy maga a deputy commander megy hozzá tgf-elni, bár ezt lehet hogy már csak belemagyarázom. És szorgalmasan javítja is az effijét, az átlag klán-effi meg így is az ötödik legjobb, magyar viszonylatban.
JeffDunham
A HUNS "szerû" kicsit erõs úgy érzem.

A "szerû"-rõl és a "jellegû"-rõl mindig az egészségtelen kaják jutnak eszembe, amiben még ott kell lennie a "tartalmazhat" szónak is. <#nyes>

Ám nem értek veled egyet. Az hogy mennyi az effy-je a toborzónak ki nézi? A klán és a játékosállomány a lényeg. Attól még jól végezheti a dolgát, ha van hozzá affinitása. <#beka3>

Valami ilyesmit magyarázott a srácnak, nem értette õ se, meg mi se 😄.
Am jó tanács. (tényleg no offens, remélem nem lesz belõle harag 😊 ) Ne a 800 effis player toborozzon olyan címszóval, hogy HUNS szerû klánt akartok, mert nem fogja senki se komolyan venni.

Nyomikat?😄 Na errõl nem tudok.
Nálunk senki sem normális, ez köztudott 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

JeffDunham
Acc. lehet hogy az elsõ, de tuti mentél fateréval. Minden esetre ügyesen csinálod. Meg vagy dicsérve. <#eljen>

Dehogy az enyém, valami svéd streamer srácé twichen aki agyonreklámozta bazi nagy számmal kiírva hogy 3400 wn7 effi a csatornát. Csak azt felejtette el odaírni hogy twink account. Tier 5-6 környékén full camos nagy látótávú tankal jó camo értékkel brutálisan lehet mészárolni. Woverine is ilyen volt.

Pedig akkor jó helyen keresgélt... csak nem értem téged miért nem keresett meg 😄

Ráírt az egyik oszlopos tagunkra, hogy nem megy e át hozzátok. És valami egészen fura szöveggel próbálta, miszerint õ "nyomikat" akar felvenni hozzátok.

nekem elsõ accountom faternak van 2

Amennyiben?