banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    SU-101 tank ász

A csata alatt semmi extrát nem éreztem a körben, csak mikor a végén felnéztem a sebzésmutatóra láttam, hogy ebből még ász is lehet a végén. Ezt a helyet érdekes módon ezen a térképen már az első alkalommal megtaláltam és TD-vel ide megyek, ha erről az oldalról kezdünk. Ilyen még sosem volt, hogy a csapat nem ott védekezett, ahol az ellen támad. Általában ugye úgy szokott lenni, hogy a sajátjaink pont ott állnak meg, ahol a replayben az ellenfél és ezért nagyon sokat nem lehet lőni, csak ha áttörnek. Most érdekes módon a mieink korábban megálltak, az ellen meg befutott a védtelen helyre. Hála a csigaszemnek, mint utóbb kiderült én spotoltam is őket. Sok szerencsés kill is van ebben, de jól látszik, hogy egyik sem lopás, mindig akkor céloztam be a tankokat, amikor még sok hp-juk volt, aztán pont mindig jött az én lövésem előtt egy csapattársé és enyém lett a befejezés. Ha nagyobb szerencsém van, még két kill plusz benne volt ebben, sőt ha nem fogy el az AP-m, akkor még három is (T32). Most visszanézve a visszajátszást, milyen érdekes az a szituáció is, hogy pont akkor untam meg a JPzIV teljesen esélytelen eltalálását, mikor alul épp fát döntött az Object és így pont meg tudtam lőni. Szóval egy ilyen körhöz rengeteg szerencse kell.
    Összességében egyre jobban megbarátkozom ezzel a TD-vel, de azért az ISU szerintem jobb nála.