World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

505thZajcev[PT]
cw-t h-h elbuktatok cockok? by wow

505thZajcev[PT]
következõ kört te állod

505thZajcev[PT]
hat neked nincs eleted or wut

Jól van Zajcev, látom már ivásban vagytok 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

505thZajcev[PT]
sypecnyaz dolgozz'l

Ha valaki beírja, hogy GG, az a csapatmunkának szól, nem a saját teljesítményének. Én pl ezért szoktam írni, egyébként sincs értelme magunkat fényezni.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

JeffDunham
Jactor a neve. Ha a Jimbo célkeresztre gondolsz akkor KATT. IDE

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

mijki
"Vajon mi a GGbenne? "

Volt sebzése?<#eplus2>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

JeffDunham
"nem tartom kemény tanknak a T32-õt de megveszem, hátha...."

A T32 olyan mint a pöcsöd. Kemény a teteje, és ha az alját is jól eldugod, csoda dolgokat tudsz vele mûvelni. Csak tudni kell használni. <#hehe>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Nekem az tetszik aki beírja a végén hogy gg, és megnézem... T8ban lõtt egyet és sebzett 100-at...
Vajon mi a GGbenne?

Néha olyan jó lenne úgy megélni a játékot mint ezek. Boldogan, örömmel.

Höhö... már a Sinai Lion achievementre is jár a +1 nap prém? Mi van itt, karácsony?

Nem, a 20k csatával rendelkezõ 600 effes E100-at vezetõ soha nem lesz jobb. Neki egyszerûn ez a játék, megy, ha kilövik noob mindenki és ezt ismétli végtelenszer

Eléggé bejövõs igen😊

Igen? Nem mondod xD Akkor valamit eléggé félrenéztem vagy épp megint nem voltam teljesen szalonképes állapotban. És azt mondod bejövõs?
Én már nevet is változtattam,pont ezért.
Nem kell a "hun"a végére nekem sem több okból sem.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

új német td ágról lehet már tudni vmit?márha lesz egyáltalán.
írtam neked chatbe, hogy megvettem

No mi az, mégis megvetted?
nem.... 2000 csatáig oké ha nem olyan jó játékos
felette már az is marad... mert ha eddig sem képezte magát akkor ezután se fogja....
érdekes amikor én beléptem a legelsõ klánomba (GLA) akkor még full béna voltam... M26 volt a legnagyobb tankom, és csomó tankot nem tudtam hol kell lõni, kérdeztem a társakat, behívtam õket gyakba és lõdöztem a tankokat, megnéztem neten gyenge pontokat, néztem youtube videókat stb
ha én megtudtam tenni akkor õk miért nem?
nincs gond azzal aki kezdõ... nagyon kezdõ de "tanul"
azzal van a gond aki kezdõ vagy már 6-7-10k csatás ás nem hogy nem "tanul" lófaszt!!!! még le is ugat ha segíteni akarsz neki!!!
Áh, nem lehet. Foxbat már apja pálinkájával szívta magába a WOtot... 😊

úú.. nem gondoltam volna, hogy ez ilyen jó járgány lesz😊

Enyémben is van, te köcsög 😄

Na de Urak... Nem lehet, hogy még fejlõdõ képesek? 2-3-4-5 k csatánál még elnézhetõ a narancs szín, nem? De ha 10k felettiekrõl beszéltek, nem szóltam.
Hogy ne érje szó a ház elejét, magam 2,5k éppen átlagos vagyok (,ost értem csak el). Tudom, nem nagy szám és vannak ennél jobb kezdõk. Az utolsó 1k csatámban 1300 és 1500 között mozog a mutatóm, bizakodom. (Sokat számított az elején, hogy nem olvastam, nem kérdeztem, nem jártam utána dolgoknak. Persze, hogy vérvörös voltam és nehéz ettõl szabadulni) De folyamatosan replayeket nézek, olvasok tõletek és másoktól.
Hátha többen is így vannak vele az említettek közül. Bízom benne...

Engem egyszerûen csak zavar mikor a kis dominik (ilyen névvel tuti kiscsávó megy) benyögi hogy van e magyar, miközben ha elolvasná a neveket már tuti okullna (merte a kutyámmajom, jóskapista88, hun-os végü valszeg nem albán lesz. Mondjuk van amikor olyanról tudod meg akirõl nem gondolnád, de kb az esetek többségébrn semmi értelme sincs... talán egyszer mivel látta hogy visszaköszönök a delikvensnek tanácsot kért.
kösz megnézem!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

patchaou
Én már akkor ezt magyaráztam amikor divat lett a Lengyeleket fikázni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nézd meg nem timeoutol e a szerver.. nekem pl a gyári 10.000 ms wait nem elég, fel szoktam rakni 30.000-re....

Nem is rossz ez az Alecto,ahhoz képest,h topa legénység ül benne,és semmi plusz modul nincs rajta.
Nagyon hasonlít a régi Marder II-re./de szép is volt akkor/
Ha kegyes a MM,lehet vele szépen aratni a Hodorkák közt.

sajnos igen 😞
nem kell nekik megkérdezni van-e magyar....
elég árulkodó jel a magyaros név vagy a HUN a névben vagy a HUN a klánnévben :S de egyszerûen tényleg vicc.... kurva kevés jó képességû magyarral találkozom.... Te nem???? <#wilting>
Akkor ezek szerint a Siema felkiáltással egyenértékû lett a "Van magyar?" 😊

komolyan mondom ég a pofámon a bõr
ha a top tierben van egy 2es vagy 3as magyar szakasz akkor a csata VERESÉG 😄
7 KILL és cumi.... <#falbav>

az új nickem foxbat2...

Ezt nem lehet józanul elviselni..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

voivod32
Az nem szar csapat! Ez a szar csapat!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

mmm én nem emlékszem most mennyi gyõzelmem meg vereségem volt ma 😄
majd holnap kiderül 😊
de ennek a +1 nap prémnek örülök..... durva elõnyt nyújt ez a prém
totál leszarom vele hogy vereséget megyek mert annyi exp-t kapok így mint sima csatában win-kor.... credit mennyiség meg eszméletelen
60-70-80k credites köröket megyek tier8al
elmegy javítás+ lõszer 20 és marad 40-50-60 plusz..... nagyon brutális ez a prémes dolog 😄
Egyébként fent a fejlécben vagy egy szép nagy zöld FAQ felirat, ajánlom áttanulmányozásra, mert nagyon sok hasznos dolgot leír. És még egy tankismertetõ is van mellé.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Én még nem sokat mentem,de olyan szar csapatokat kapok hogy nem is nagyon van hozzá kedvem.

Thnx😊
Prém tankba be lehet ültetni az azonos nemzet azonos típusú legénységét.
tehát pl. egy Löwe-be beletehetsz bármilyen német hevay legénységet átképzés nélkül.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ajánlom a fenti nagy betõs, zöld kiírást 😉.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

húha.....
WTF? 😄😄😄😄
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2013. augusztus 10. 19:25:40
Jármû: Panther II
Szerzett tapasztalat: 4 041 (x3)
Szerzett kredit: 38 559

Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium idõtartam hozzáadva: 1

de szar.... ilyen hamar összejött 50k exp????? nane kb 20 csatát mentem ma <#vigyor>
És prém tankból visszaképezni ingyenes ?
Azok a legénységek valami prém tankba vannak olyankor betéve.

Prém tankban csücsülnek...

Vagy nincs benne legénység vagy valamelyik prámium tankban van.
ha TSt használok akkor leesik az fpsem 20, TS nélkül simán megy megvan 45-55 fps van mikor több is.
miért van ez?
Hadd kérdezzek valamit.

Nem értem, hogy miért látom azt állandóan a képekben, hogy a garázsban a tankok legénysége hiányos. Ennek mi értelme van ? Valami fifika?

Én mindent autómatikus javításra teszek. A legénységet minden csata után újraképzitek, hogy a egy skillek fejlõdjenek egy nemzetnél vagy mi a lényege ennek ?
voivod32
Itt van a másik! :

voivod32
Most, amikor már megvan a 300k.. :

Nnaa ezzel is ritkán lehet összefutni...

patchaou
Megvan az új kedvenc 😊 Egyedül lehoztam volna vele két E100-al szemben, de oldalról közbeszólt egy obj704
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú