World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Volt sebzése?<#eplus2>#eplus2>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A T32 olyan mint a pöcsöd. Kemény a teteje, és ha az alját is jól eldugod, csoda dolgokat tudsz vele mûvelni. Csak tudni kell használni. <#hehe>#hehe>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Vajon mi a GGbenne?
Néha olyan jó lenne úgy megélni a játékot mint ezek. Boldogan, örömmel.
Nem kell a "hun"a végére nekem sem több okból sem.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
felette már az is marad... mert ha eddig sem képezte magát akkor ezután se fogja....
érdekes amikor én beléptem a legelsõ klánomba (GLA) akkor még full béna voltam... M26 volt a legnagyobb tankom, és csomó tankot nem tudtam hol kell lõni, kérdeztem a társakat, behívtam õket gyakba és lõdöztem a tankokat, megnéztem neten gyenge pontokat, néztem youtube videókat stb
ha én megtudtam tenni akkor õk miért nem?
nincs gond azzal aki kezdõ... nagyon kezdõ de "tanul"
azzal van a gond aki kezdõ vagy már 6-7-10k csatás ás nem hogy nem "tanul" lófaszt!!!! még le is ugat ha segíteni akarsz neki!!!

Hogy ne érje szó a ház elejét, magam 2,5k éppen átlagos vagyok (,ost értem csak el). Tudom, nem nagy szám és vannak ennél jobb kezdõk. Az utolsó 1k csatámban 1300 és 1500 között mozog a mutatóm, bizakodom. (Sokat számított az elején, hogy nem olvastam, nem kérdeztem, nem jártam utána dolgoknak. Persze, hogy vérvörös voltam és nehéz ettõl szabadulni) De folyamatosan replayeket nézek, olvasok tõletek és másoktól.
Hátha többen is így vannak vele az említettek közül. Bízom benne...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nagyon hasonlít a régi Marder II-re./de szép is volt akkor/
Ha kegyes a MM,lehet vele szépen aratni a Hodorkák közt.
nem kell nekik megkérdezni van-e magyar....
elég árulkodó jel a magyaros név vagy a HUN a névben vagy a HUN a klánnévben :S de egyszerûen tényleg vicc.... kurva kevés jó képességû magyarral találkozom.... Te nem???? <#wilting>#wilting>
ha a top tierben van egy 2es vagy 3as magyar szakasz akkor a csata VERESÉG 😄
az új nickem foxbat2...
Ezt nem lehet józanul elviselni..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
majd holnap kiderül 😊
de ennek a +1 nap prémnek örülök..... durva elõnyt nyújt ez a prém
totál leszarom vele hogy vereséget megyek mert annyi exp-t kapok így mint sima csatában win-kor.... credit mennyiség meg eszméletelen
60-70-80k credites köröket megyek tier8al
elmegy javítás+ lõszer 20 és marad 40-50-60 plusz..... nagyon brutális ez a prémes dolog 😄
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

tehát pl. egy Löwe-be beletehetsz bármilyen német hevay legénységet átképzés nélkül.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
WTF? 😄😄😄😄
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2013. augusztus 10. 19:25:40
Jármû: Panther II
Szerzett tapasztalat: 4 041 (x3)
Szerzett kredit: 38 559
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium idõtartam hozzáadva: 1
de szar.... ilyen hamar összejött 50k exp????? nane kb 20 csatát mentem ma <#vigyor>#vigyor>
miért van ez?
Nem értem, hogy miért látom azt állandóan a képekben, hogy a garázsban a tankok legénysége hiányos. Ennek mi értelme van ? Valami fifika?
Én mindent autómatikus javításra teszek. A legénységet minden csata után újraképzitek, hogy a egy skillek fejlõdjenek egy nemzetnél vagy mi a lényege ennek ?