World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Na gyere apu megvigasztal, te vagy a legszebb/legokosabb 😄
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
De legalább a csata végéig kilõttem 4 tankot, meg osztottam 3k sebzést, de csak meghaltam, mert fél HP-n kezdtem a 2 barom miatt. Ja és még én fizettem 13k büntit, mert meg kellett védenem magam.
Gyözelem/Csata: 13 (2) (64.9%)
Tap: 1 138 (23 891)
Tap. (x1): 575 (12 085)
Szabad tap: 45 (1 160)
Bevétel: 474 784 (692506/-217722)

http://rockerek.hu/kepek/tagok/i/idiota/0026977.002.jpg
de most már bekaphatja a sok noob mert megvan nekem is<#gunyos1>#gunyos1>
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Vereség
Abbey 2013. augusztus 10. 13:34:54
SU-100M1
: 1 080 Szerzett kredit 30 423
Csatában elért Achievement Top Gun
azt láss csodát meglett 😊
Inkább örülök annak, hogy legalább tegnap véget ért a 4 napig tartó folyamatos szívásom a játékban 😊

Gyorsan összejött mindkét mission 😄
Victory!
Map: Siegfried Line
Date: 2013. augusztus 10. 12:40:22
Vehicle: Panther/M10
Exp: 4 887 (x3) + Credits: 375 183
Mission completed! Award:
Premium days added: 1
Wins / Battles 13 / 19 68.4%
Avg. / Total Exp. 1 082 / 51 961
Credits total 732 789
Szóval kitartás, és csak élvezetbõl játszatok! 😊
Amikor meglátják az elsõ ellenséget úgy is megállnak.
Hiába a 3x túlerõ.
Utána megvárom hogy a Rambo hajlamúak kihaljanak úgyis csak blokkolnának.
Meg kell a fedezék is.
Aztán megpróbálok minél több sebzést kiosztani.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Az Excelsior le volt trackelve, esélye sem volt szembõl átlõni, a KV-1S-nek meg 70 hp-ja volt... még szerencse, hogy a seggpiros artink hõsiesen behúzta õket elõlem.
Asszem nem erõltetem tovább.
Egyik kedvencem Prokhorovka. Na, zseniális taktika, amikor oldalra fordított toronnyal akarnak átlõni a vasûti töltésen, amin persze nem tudnak, és közben szembõl meg jön az ellenfél, engem szétlõnek, és arra se hajlandók, hogy a tornyukat elõre fele fordítsák, pedig csak egy kockányira, vagy annyira se van az ellenség...
Na, hát ilyen a Skyrimban nincs. Abban csak olyan van, idõnként kilép, vagy lefagy az egész, de az közel se olyan zavaró mint a Prokharovka-taktika.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
30 tankból kb. 20 tier 10-es volt.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Amúgy komolyan, vannak emberek olyan disznó módón csak a kill-re hajtanak, ha vagyunk ketten egy tankra, direkt úgy lõ övé legyen az utolsó lövés...komolyan, ha várnék 10 percet, akkor õ is várna 10 percet, mert annyira rohadtul csak az övé legyen a gyilkos lövés...
Mindegy, feladom, nem érdemes ezen idegeskedni. Nem arról van szó, meg lehet csinálni ezt a 30 kill-t, nem nehéz dolog, de extra adag türelem kell hozzá, az meg nincs. Amikor olyan tankkal, amivel szinte mindig rengeteg killt csinálok, most nullanullanullla hopp egy..nullanulla...persze, hagyjuk már.
Megyek inkább Skyrimezek.