World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na ezé nem bírom a magyarokat......
Szerintem igen, mert ritka cucc.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Azért ennek a JT-nek nem gyenge páncélja van hull downban 😄. Nézzétek a potenciális sebzést.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

JeffDunham
Elküldtem ezt a problémát a klánvezérnek. Átnézi mi történt és ha kell rendet fog rakni. <#nemtudom>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

voivod32
ezt is imádom, belelõsz az ellenbe és marad 6 HP-ja. Mire betöltesz, vagy kilõ, vagy õt lövi ki valaki más...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Megsimogassuk a buksidat hogy megnyugodj?

Na gyere apu megvigasztal, te vagy a legszebb/legokosabb 😄

voivod32
Nyilván Szpecnyaznak szántad a válaszodat, de akár nekem is-vagy bárki másnak- írhattad volna. Naponta kerülök én is hasonló szituációkba. A másik kedvencen, amikor szándékosan az útba állnak, fõleg amikor valami b@szott lassú jármûvel vagy , és ezért nem érsz idõben a megfelelõ pozícióba, és így tulajdonképpen miattuk lõnek ki, vagy sebeznek félholtra.

Nem azt mondom hogy a legjobb köröm de néha az az érzésem van hogy Kv-1s között nehezebb meglenni mint ha berak T7-8-ba legalább is ezzel a tankkal.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nyilván annyit ér a report mint halottnak a csók. De azért megkapták.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Az ilyeneket kéne örökre kibanolni, akkor nyilván valóan csak arra utaznak, hogy szándékosan elrontsák mások játékát. De persze ha írsz a supportnak, megkapod a sablon szöveget, hogy mennyire sajnálják a történteket, velük is elõfordult már, és ajánlák figyelmedbe az ingame report rendszert, ami nyilvánvalóan nem funkcionál...

Hihetetlen milyen alakok játszanak. Elindul a csata, erre azt veszem észre hogy valaki seggbelõ (prém JT-vel voltam). Hát nem a saját KV1-ünk volt? Persze behozott magával egy Stuartot, mert a hülyék párban járnak. Persze a kis pajti is rögtön elkezdett lõni rá. Mire õt kilõttem már 600 HP hiányzott rólam. De legalább a csapattársak kilõtték a KV1et, ami után beírta hogy "hahaha".
De legalább a csata végéig kilõttem 4 tankot, meg osztottam 3k sebzést, de csak meghaltam, mert fél HP-n kezdtem a 2 barom miatt. Ja és még én fizettem 13k büntit, mert meg kellett védenem magam.

voivod32
Na , ma egész könnyen ment. M3 Lee kifejlesztve megvásárolva. Istenem segíts...

Gyözelem/Csata: 13 (2) (64.9%)
Tap: 1 138 (23 891)
Tap. (x1): 575 (12 085)
Szabad tap: 45 (1 160)
Bevétel: 474 784 (692506/-217722)

na neke<#wow3>m tegnap sikerült
Elõreláthatólag egész hétvégén és az event alatt sok lesz a szobanövény :/
http://rockerek.hu/kepek/tagok/i/idiota/0026977.002.jpg
Nekem hellcat-el van meg- feltéve ha akkor már volt - azzal lettelsõnek 10 kell. Meg a t-54el vagy 1,5 hónapja becsorgott egy 10eske 😊
jah... én is mindig ezen basztam fel az agyam....
de most már bekaphatja a sok noob mert megvan nekem is<#gunyos1>
Eagle16
T95-tel 1486 alap xp esélyes vajon a Top 50-be?

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

És egy ilyennek meg van... ilyenkor tudnám a falat kaparni...

Nekem T1 HT-val van meg. De rohadtul sajnálom, pedig Tiger II-vel is meglehetett volna, ráadásul stock 88-al. Az ellen utolsó tankja egy lövéses volt, én voltam a legközelebb, jöttek még mögöttem, de annyira akartam a 10-t, s tudatosult is bennem, hogy hogy mennyire király lenne KT-val a poll és meglehet, hogy megálltam, de nem céloztam be rendesen és pattant! Aztán a köcsög Black Prince kilõtte mögülem. Pedig lett volna idõ becélozni rendesen, a második lövés is csak egy pillanat híja volt.
Bákker... Pedig meglett volna..

Vereség
Abbey 2013. augusztus 10. 13:34:54
SU-100M1
: 1 080 Szerzett kredit 30 423
Csatában elért Achievement Top Gun

voivod32
Francba! Kilenc már sikerült párszor, Churchill I.-el Type T-34-el, meg PZ III/IV-el, de tíz csak T18 -al , hrrrrr!

jaja minimum t5 tankkal minimum 4es tankokból kicsapni 10et
voivod32
Mennyire adja? 10-re?

én is kezdtem feladni....
azt láss csodát meglett 😊
Ismerem az aranyszabályt, csak épp ezek a legkézenfekvõbb helyek. Meg se néztem hogy jön-e valaki, mert egyértelmûnek kéne lennie. Aztán mikor körbeálltak akkor tûnt fel hogy sehol senki. Ehh...
Van, a vörösök mások játékának "elcseszéséért" játszanak! 😄
Mikor az is7 megkérdezi miért tud a francia tizes arty 5 másodpercenként belelõni: megfizethetetlen érzés

Én már lassan nem is reménykedek 😊
Inkább örülök annak, hogy legalább tegnap véget ért a 4 napig tartó folyamatos szívásom a játékban 😊

Mert van aki nem élvezetbõl játszik? 😊

De volt 1300 sebzése, egro azt gondolja, hogy õ jó játékos, hiszen 1300 sebzés( neki) az sok. Tehát õ mindent jól csinál. Ez baj csak az ilyenekkel, akik nem elég hogy bénák, azt gondolják, hogy õk valójában nagyon is jók.

Az elõbb találkoztam ezzel a delikvenssel. A tenkõssel toltam, volt 1000HP-m, ön a srác egy Obj 704el. Már készülök rá hogy kapok egy 800at, erre belém lõ 200-at. Nézem hogy WTF??? Hisz fent van neki a BL10. Végül rájöttem hogy a hülyéje HE-vel lõ. A csata végén volt 1300 sebzése 8 találatból 😄.

voivod32
Én is ezen b&szódok már napok óta, hogy amióta a 300k-s event tart, megötszörözõdött a fraglopók száma. Pedig eddig sem volt kevés...

2 first wint leszámítva jól alakul a mai nap.
Gyorsan összejött mindkét mission 😄

Victory!
Map: Siegfried Line
Date: 2013. augusztus 10. 12:40:22
Vehicle: Panther/M10
Exp: 4 887 (x3) + Credits: 375 183
Mission completed! Award:
Premium days added: 1

Wins / Battles 13 / 19 68.4%

Avg. / Total Exp. 1 082 / 51 961
Credits total 732 789

Szóval kitartás, és csak élvezetbõl játszatok! 😊
Azért ez a T5 régen nem volt ilyen. Mintha gyogyóban lennék. Nyomnám az xp-t a t-34 de... Mines-on azt gondoltam egyértelmû medek berohannak középre és elfoglalják a hegyet nos nem, nem az. Bal alsó sarok mindenki, leghátul a 3 db kv1. Értelmi fogyatékosokat miért engedik gép elé?

Most már én sem erõltetem ha mindenki egy oldalra megy, követem a csürhét.
Amikor meglátják az elsõ ellenséget úgy is megállnak.
Hiába a 3x túlerõ.
Utána megvárom hogy a Rambo hajlamúak kihaljanak úgyis csak blokkolnának.
Meg kell a fedezék is.
Aztán megpróbálok minél több sebzést kiosztani.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

TOMSILENT
opék ezek a kurva francia TD-k fasz kivan már hogy med sebességgel megy és olyan páncélja van szembõl mint egy maus...<#lama><#kocsog>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Ne erõltesd a saját taktikád, ha látod, hogy úgy se fog menni veled senki. Akkor inkább kempelj te is és sebezz egy keveset mielõtt meghalsz, ha már úgy is vereség lesz a vége. Biztos "jobb" vereség lesz, mint amikor egyedül kell 3-4 ellenféllel harcolnod.
én is ezt mondogattam egy ideig 😊
Egyik nap voltam olyan t10es csatában, ahol csak az oldalankénti 1-1 8as felderítõ nem volt 10es 😄. Érdekes volt annyi nagy dög között 😊.
Soha.a.büdös.életbe.nem.lesz.Pool.medálom 😞

Az Excelsior le volt trackelve, esélye sem volt szembõl átlõni, a KV-1S-nek meg 70 hp-ja volt... még szerencse, hogy a seggpiros artink hõsiesen behúzta õket elõlem.

De ez tényleg egy dicsõ nap. E-100-ban folyton a legtriviálisabb heavy-útvonalakon (Airfield-en az északi buckáknál, Live Oaks-on a városban) kell szembesülnöm vele, hogy tök egyedül vagyok, mert a csapatunk úgy gondolta, a helyes taktika a "fele a bázison kempel, másik fele elmegy egy (a rossz) oldalra", ezek után kétszer felgyújtanak, és fél perc alatt elvérzek. SU-152-ben kampinovkán berohan az ellen suicide ELC-je, és szétszednek mielõtt fedezékbe érhetnék. KV-1-gyel T7 csatában csinálok 2k sebzést, de a vérvörös Black Prince-ünk viszi az orrom elõl mindkét killt.

Asszem nem erõltetem tovább.
Nem könnyebb, az nem idegesítõ. Ott nincs olyan hogy öt nullást sebzek a sárkányba. majd három lepattanót. Nincsenek drága csapattársak se.

Egyik kedvencem Prokhorovka. Na, zseniális taktika, amikor oldalra fordított toronnyal akarnak átlõni a vasûti töltésen, amin persze nem tudnak, és közben szembõl meg jön az ellenfél, engem szétlõnek, és arra se hajlandók, hogy a tornyukat elõre fele fordítsák, pedig csak egy kockányira, vagy annyira se van az ellenség...

Na, hát ilyen a Skyrimban nincs. Abban csak olyan van, idõnként kilép, vagy lefagy az egész, de az közel se olyan zavaró mint a Prokharovka-taktika.

dante3
tegnap nekem meg isu bl10-emet nyelte a hellcat oldala..., igazság odaát van wg-nél

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Eagle16
At-15-tel Tier 10-es csatában: 28 lövés, 8 átütés. Élvezetes!!

30 tankból kb. 20 tier 10-es volt.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Anonymuser
<#worship>A legjobb szavak

HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1

Jó, én meg pattantam tegnap a 311-es penû golddal a batchatrõl, illetve a 246-os penû AP-val zsinórban négyszer az E-75 hasáról. Deal with it.
Na ezt magyaárrza meg bekem vki a randommal. IS-4. gold ammo. 350 pen. kn 150 méterrõl 3szor dingelte a sík egyenesen velm szemben álló is-7 alját. amit másik is-7el oda vissza átlövök/átlõnek. És az ugye gold nélkül "csak" 250 pen. Ha ez nem belebuzerálás a játékba akkro semmi.
dante3
sárkányokat könnyebb ölni?<#idiota>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Ez a 30 kill, hát nem gondoltam volna ilyen rohadt nehéz elérni. Tegnap megcsináltam, de ma nem tudom. Feladtam. Kész, nem bírok még egy kört menni. Nyolc nullás kör. 17 csatából. Kész vicc. Persze, 3000+ sebzés, legtöbb a csatában...de egy kill se sikerül. Nagyon frusztráló.
Amúgy komolyan, vannak emberek olyan disznó módón csak a kill-re hajtanak, ha vagyunk ketten egy tankra, direkt úgy lõ övé legyen az utolsó lövés...komolyan, ha várnék 10 percet, akkor õ is várna 10 percet, mert annyira rohadtul csak az övé legyen a gyilkos lövés...

Mindegy, feladom, nem érdemes ezen idegeskedni. Nem arról van szó, meg lehet csinálni ezt a 30 kill-t, nem nehéz dolog, de extra adag türelem kell hozzá, az meg nincs. Amikor olyan tankkal, amivel szinte mindig rengeteg killt csinálok, most nullanullanullla hopp egy..nullanulla...persze, hagyjuk már.
Megyek inkább Skyrimezek.