World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg tudnám szokni a prémet.....
annyi sok balfaszt látok prémmel mennek 20-30k-s köröket MEGALOL 😄

<#boxer>#boxer>
Ja és senki ne mondja ez csak az én nézõpontomból történik, minden második csatában tapasztalok ilyet míg én nagyon ritkán találok el valakit menet közben
Igaz sebeztem : 8583-at😊 Nem írt ki semmi jutalmat vagy mittudomén versenyt😞
http://www.esl.eu/hu/wot/news/226824/
a minimapon ott van, rálátás is lenne, de neeeeeem.
idegesítõ na.
Arra viszont jó, hogy a sok növényt géphez vonza.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
de attól még hogy tudom hogy 7 méter kellene hogy meglássam, nem leszek elõrébb, mert ha nem csak vaktában akarok puffogtatni, el kell(ene) hagynom a fedezéket ..
az a baj, hogy némelyik pályán ez totál elbassza a játékot, mert vagy kempelsz mint valami köcsög, vagy mész a mezõre megdögleni az ellen kempelõ köcsögjei elé. nincs más választásod.
régen engem is nagyon idegesített :S de most már képben vagyok mikor merrõl fog feltûnni az enemy tank... sõt
volt hogy út lõttem ki hogy bõven látótávomon kívül volt 😊
csak ugye a map jelezte merre néz a lövegem... rávittem a mapon a piros pöttyre és tûz és meghalt 😄
kicsit csít gyanus ez a mód is 😄😄
az a kurva 500m max látótáv.
a picsáért nem lehet legalább 750-800 méter, de leginkább végtelen, ha már egyszer spottolva van valaki?
annyira idegesítõ, hogy tolat fél métert, és eltûnik a dûnék között .. baszottul reális ..
buzi WG!
úgyanúgy mint a fos155 is 😊
"Idézet R3nton álmoskönyvébõl, 14:2
OP-tdk nerfet kapnak,- mondá R3nton a bölcs - a hülyék célzás nélkül 1k-t csapnak, eltûntek az artyk akik Isten Öklével lesújtva, Ó, ki szedte volna a camper buzit a bokorból, így nincs balanszolva a kurva játék."
Victory ratio: 75%
Battles: 32
Efficiencyv2: 2302.23
WN6: 2210.92
Average tier: 6.95
Kills: 55 1.72
fel sem tûnt hogy mennyi gyõzelmem van, na ezé' jó besörözve gamelni 😊
Ez medvadász, heavyvadász, TD vadász, és rohadtul pattog. Kell egy ilyen😊

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
CSatánként 4 5 AFK..
ezekhez nem tank kell hanem fûkasza annyi a növény..
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Félre tréfa: egy ilyen ellen nem érdemes játszani!
Ez a hétvégi event, special. 3 nap prém.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Mindenki prémiummal játszik a hétvégén? 😊 Vagy ez csak nálam alakult így?
Az xvm ez mi lelte?
Megviselte a tegnapi leállás?
Tipp ötlet tapasztalat?
SU-100M1: a csúcs ami fent van 1632xp, de kevés a replay, szerintem ennél lényegesen kevesebb xp is elég lehet a top 50-hez (talán 1450).
Egy fenét álmoskönyv! GUMIMACI KÓDEX! <#hehe>#hehe> Abban is le van írva a tuti, de mégis csak mese az egész. <#idiota>#idiota> <#nevetes1>#nevetes1>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Statistics Trackeralpha for voivod30
Generic Statistics - Daily Statistics - Vehicle-specific Statistics
Daily statistics
Stats for date 2013-08-08
< Browse previous day
Name Total Per battle
Victory ratio: 55.56%
Battles: 27
Efficiencyold: 2030.38
Efficiencyv2: 1811.86
WN6: 1426.27
Average tier: 4.63
Experience: 10587 392.11
Capture points: 97 3.59
Defense points: 110 4.07
Damage: 14669 543
Kills: 37 1.37
Spotted: 32 1.19
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
egyébként még rossz hír.állítólag tervezik bevezetni a spaced armort amit venni lehet majd tankokra.olyan lesz majd mintha super pershingek lennének csak ellened.ha ezt tényleg megcsinálják vmikor jövöre akkor pénz nélkül nem lehet majd játszani.mert a spaced armort nem lehet prém lõszer nélkül átvinni + nem tudhatod kin van kin nincs de valószinü sokaknak lesz.minden tankot prémmel etetni meg nagyon nem olcsó.
aki a hétvégén összeránt legalább 1 W-t az kap 3 nap premet
feltéve hogy komolyan nem vágtad 😄 ha szarkasztikus voltál akkor megint hiányzik az irónia smiley 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Csata: Abbey 2013. augusztus 9. 23:44:31
Jármû: IS-2
Szerzett tapasztalat: 1 030 (x2)
Szerzett kredit: 21 763
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium idõtartam hozzáadva: 3
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Ectar a tereles nagymaster azza a HAL-os poszterrel itt meg a Tesseracttal.