World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

voivod32
Na akkor most van a prém accnak pozitív hatása az elõmenetelre, vagy sem?!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Hogy lehet Hasselt nem szeretni?

Egyébként ezt a filmet TILOS megnézni, hihetetlen rossz.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nem vagy egyedül. 😊

Anno egyen átrágtam magam, de elég is volt nekem.

voivod32
Rejtõt szereted? Mert én nem ! Erõltetett. De ez jó! Van mögöttes tartalom is a durva külsõségek mögött. Ha most nem megy , próbáld újra 10 év múlva, ahogy az ember öregszik, idõvel más oldalait is meglátja az életnek.

Hetzer tankom 26mp várakozás múlva berakja full utolsónak Tier6ba KV-1S hordák közé,
Valentine AT-t 38mp elteltével full T5 be uccsóelõttinek.

nehogy még véletlenül is valakit meg tudjak sebezni szembõl nagy távolságról,vagy esetleg bele tudjak szólni a csata menetébe.
Végül is a 60% összesített nyertes csata ellentmond a teóriájuknak.

voivod32
Most jöttem rá! Ezért van ennyi faszfejnek 9-10-es tankja! SU152-vel nem csináltam semmit és mégis kaptam a gyõzelemre PRÉMIUMMAL 17k creditet!!!!!!!!!!!!!!!

A kis troll tank. Nem érem miért van belõle ilyen kevés nem nagyon szeretik az emberek. Sok a hátránya ez tény de az elõnyei ellensúlyozzák.

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg

Akkor úgy látszik hogy egyedül én vagyok az, akinek kifejezetten nem tetszenek a könyvei 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ahhoz h normális mennyiségû damage-t leadj, mozogni is kell érte, fõleg top td-vel 😊(szval nem csak kempbõl áll a game) De nem megyek bele jobban 😊 Így is többet írtam már megint az egészhez mint amennyit szerettem volna 😞

BTW thx h válaszoltál a kérdésemre 😊

voivod32
Az összes könyvét olvastam! Mindet legalább 3-szor! Istencsászár! Mintha Rejtõ és Hammingway lenne egybegyúrva! Pici, Papa, Légiós és Porta mind tökéletesen kitalált figurák, mintha személyesen ismerné õket az ember! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Jó könyvek... stílusában kb olyan mint rejtõ légionáriusai, csak nem annyira erõltetett. Nekem bejöttek 😊

FEnét, csak pucsítani kellett nekik....

Ezt linkeld be szpecnyaz, mert a nagyon prók ilyet kapnak 😄

Nesuten
Lánctalpak : Sven Hassel

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

voivod32
Ez király, mint mindig! Köszi Neked!

voivod32
Ne törõdj vele, a srácnak már a kiscsoportban a babzsákján is WOT volt a jel. Mi soha nem fogunk arra a szintre jutni mint Õ!

Nem az én stílusom a kempelés. Amúgy tesztszerveren próbáltam õket, nagyon könnyû velük jól szerepelni. Mármint a 10esekkel.
Master91
voivod32
Hé!! Ez zseniális! Lényegretörõ,ám mégsem szájbarágós, sem nem tapintatlan! Gratulálok! Én rád szavazok!

A WG úgy döntött, hogy megajándékoz mindenkit három nap prémiummal, aki képes egy csatát nyerni. Az ok, hogy nem fogy rendesen a prém/az újak nem tudják mennyivel gyorsabban lehet tõle fejlõdni/SerB bebaszott és jókedve van. A megfelelõ rész aláhúzandó.

Lehet felmerészkedek akkor T10-be megen. Megnézem mi a helyzet. 😊

atinq
Miért kell rögtön beszólni. Gondolom te minden csatában legalább 5-6 tankot kilõsz és persze soha nincs vesztes meneted.

No.

Sztalinos polo sokat segit 😄

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Mélyre nyaltál, mi? <#idiota>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

voivod32
Azért látom a bejövõ9 k-t... Igen, így jó, de én csak fújom a szaxit...

Höhö.... a WG szeret engem, a 3 nap mellé most kaptam egy negyedik napot is.. höhö 😄

"Azért kaptál 3 nap prémiumot, mert azon kevés játékosok egyike vagy, aki péntek reggel 8 és kedd reggel 7:30 között el tudott könyvelni egyetlen egy darab gyõzelmet."

<#zavart1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

a kérdést leírom még1x....miért nem veszel 1 fost v 1 obj263 v obj268-t 😊
Ebbe a melegbe? Pf... még azt is megerõltetõ volt a gugliban megkeresni. 😊

De ha valaki úgy gondolja hogy õ tud írni egy teljesen hülye biztos szöveget erre, akkor ne fogja vissza magát.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Mindjárt kiteszek valamit errõl a bannerba.

Simán megéri 😄
Wins/Battles: 20 / 29 (68.97%)
Exp: 1 091 (31 631)
Exp (x1): 1 046 (30 337)
Free Exp: 54 (1 553)
Credits: -1 814 844 (967959/-2782803)
(a kreditet ne nézd, mert most költekeztem egy csomót)

Eszméletlen pró vagy, azért.

Nem is nekd írtam amúgy, úgyhogy nem tudom mirõl beszélsz. Milyen kérdésedre nem válaszoltam amúgy?
WG serveri annyira leterheltek hogy néhány embernél jelentkezik hibás prém nap hozzáírás. Ezek sajnos utólag le lesznek vonva minden keresett pénz és xp mennyiséggel együtt. Tartalékolj ezért és ne költs semmire nehogy mínuszba kerülj!

hát nekem sincs jó kedvem mert "engem a jókedvemben gátol amikor a kocsma tõlem távol"
na csináld a killeket a 300kilóért 😄 én meg tényleg léptem 😊
voivod32
Nekem már megvolt a Bádog Péntek, ezért nem tudom moderálni magam... 😄

voivod32
Biztosan megéri erre az eventre menni?!
Gyözelem/Csata: 3 (7) (42.86%)
Tap: 827 (5 791)
Tap. (x1): 501 (3 510)
Szabad tap: 38 (299)
Bevétel: -113 755 (100200/-213955)

XDDD nem olvastam a hsz-ed.....
na én léptem arany péntekezni mert porzik a vesém 😊 bébé<#wave>
atinq
Sziasztok. Miért kaptam 3 nap prémiumot??? Csata után írta hogy küldetés teljesítve 3 nap prémium megvásárolva. T 150-nel voltam 1 vagy 2 tankot lõttem ki és kaptam egy Spártai medált és ennyi.

No.

voivod32
Mert csókos vagy! Egyébként igaza volt, az én HSZ-embõl sütött a gyûlölet.

Ja, az E4, ami minden csak nem TD. Az inkább egy heavy tank. Úgy is kell használni.

ja h nekem nincs t10-s medem? 😞

Ohh, minõ borzalom 😄 (lemerem fogadni e4-d van 😄 t30-ból kihúzni nem nagy dolog 😄)

Btw, ne aggódj, ami késik, nem múlik. Szimplán t6-s szinten megragadtam, német, ruszki és amcsi vonalon, azon egyszerû okból, mert ott képzem a legényeket inkább, mivel olcsóbb. (t7-s medek kifejlesztve, szimplán csak meg kellene vennem õket, de nem elsõdlegesek, majd ha 3. skill-nél lesznek a legények, az még 2-3 hónap).

Attól függetlenül, válaszolni nem válaszoltál a kérdésemre 😞
Nem egy francot. Te utánad takarítok a legtöbbet 😄.

Nem, csak vicceltem.

Egyébként meg pont ezt mondom én is, hogy nem is az 1vs1 szituáció a gond, hanem a balance, ami azzal ment tönkre, hogy kiszedték az artyt.
csak az enyémet nem moderálja sosem 😄
Most ez komoly..?

Csúnya beszédet moderálják..? <#ticking>

Ha valaki bemutat, annak meg rácsapnak a kis kezére...?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

voivod32
Ez furcsa! Azért ennél durvábbakat is " adásban " hagytál már!

Nekem legalább 1db van
voivod32
Bocs ittas vagyojk kicsit és még be is rágattak! (18)

voivod32
Ez jó ötlet, de csak akkor, ha még van rá idõd...