World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
elõre enged, beáll mögé, tetemét fedezéknek használ.. <#eplus2>#eplus2>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Úgy érzem ez is kapni fog valami nerfet elõbb utóbb.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nálatok se?
<#nevetes1>#nevetes1>
Én a 9-es Centurion-ra se tettem rá, minek...50m az semmi.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
extrém esetekben TALÁN ér vmit az az 50méter plusz
de nagy tierben vannak közvetítõk...
én egy ideig nem is tudom mivel rohangáltam 350es rádióval mert elfelejtettem feltenni a jobbat és észre sem vettem
Csak kíváncsi vagyok, miért nem játszol td-vel😊
(van 1 olyan érzésem meghalnál jó pár td grindelésében a szenvedéstõl 😄)
Azt nem mondom h a t10-s td-k nem rugaszkodtak el picit a realitásoktól, de nem annyira mint ahogy azt te beharangozod napról napra a fórumon, fos, obj263 az a 2 td amin lenne mit nerfelni, de ott is inkább sebesség és fordulékonyság nerf kellene....(mostani pontosság buff miatt, 1 fos se nagy ellenfél közép távolságból, rommá lehet lõni a gyengepontokat, persze nem mind1 milyen ütemben kapod el, és milyen szituációban, van amikor meg kell halni, mert meg kell halni 😄)
Ami problem most t10-ben, az a számuk, ugyan az a gond mint anno artykkal. Tényleg vannak olyan csaták amikor szinte csak td-k vannak, med/light pár darab és op t57 v e100 golddal felvértezve 😊
Egyébként nagyon egy beszûkült látókörû ember vagy és csak 1vs1ben tudod felfogni a játékot. Igen a med 1vs1ben kinyírja a TD-t, de ez a játék nem 1vs1. Odavágott a balancenak, hogy kivették az artyt.
Húzz ki egy 10es medet ha ekkora OP-k és játsszál vele, mert látom még egy sincs...
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Emlékszem mikor bejött ez a td ág,azonnal kipróbáltam a tesztszerveren és meglepõdtem,h mennyire mozgékony kis vasak.Bár én is jóval késõbb húztam ki amit akkor meg is bántam,h nem elõbb mozdultam rá.
Dolfibácsi megmondta !!!

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
2. Hogy ki jó meg ki nem, nálam független ezektõl a számoktól. Rengeteg 2000 wn6 feletti játékost látok akiknek azért jó a statjuk mert rengeteg pénzt meg gold ammot pumpáltak a körökbe, de ettõl függetlenül bénák, rosszul helyezkednek, megvárják míg kidöglik körülöttük az egész team, majd a végén a túlerõbe a lehetõ legtöbb sebzést belelövik mielõtt megkapja a gyilkos sortüzet.
Vagy itt vagy te aki egy tök átlagos játékos lehetne a statja alapján, de amiket leírsz, hogy milyen szituban, miket mûvelsz és hogy egy anti-td tankban szenvedsz a td-k ellen és hogy ezért nerfeljenek le mindenkit akinek nem medje van mert úgy az igazságos. Hát az no comment.
de hagyjuk hosszú, úgysem fogod megérteni a lényeget.
Bár múltkor egyetlen darabot sikerült megcsípnem, onnan van a T2 Light-om.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Gamescomos specialra gondol.
We can't do everything at once. Regarding equipment discounts, they come about once a quarter. The last was in May, so the next could be any time within July, August or September.
R3nton: Egyébként csak a hülye medesek sírnak azok a tankok ellen ami ellen az õ tankjuk ki lett találva. Egy med az egy igazi td meg heavy gyilkos. Minden helyzetben jól használható és ha nem, gyorsan el lehet vele húzni és máshol szerencsét próbálni. Tûzerõben toronymagasan többet tudnak, mint bármelyik másik tanktípus. Ha valakinek ez sem elég ott a playerrel vannak elég komoly problémák. Talán bele kellene nyugodni, hogy egyszerûen kevés vagy... és ezt nem bántásként mondom, csak egyszerûen már undorító az a hozzáállás, hogy adott egy szar!!! játékos azért sír hetek óta!!!, hogy nerfeljenek le MINDENKIT, mert õ SZAR!!! csak úgy tudna érvényesülni a játékban, ahelyett, hogy venné a fáradtságot és megnézne pár videót vagy bentmaradna mozizni a csatába, hogy legalább másoktól átvegyen jó megoldásokat és végre megtanuljon játszani.