World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért a stílusra figyelj!

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

nem jó.

elõre enged, beáll mögé, tetemét fedezéknek használ.. <#eplus2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Hétvégi event képe újradolgozva😄

Nesuten
de jó lenne szorzó nélkül

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Miután lenyomtam 12 kört a teknõssel, azt kell mondjam hogy ez elég fura egy TD. A gunja miatt inkább T9.5 mint T9. Igaz hogy a páncélja semmit se ér, mert egy okos T8 simán átlövi, aki meg nem okos annak ott a gold ammo, a mozgékonysága meg szintén fos. De az a 2000 HP meg a 6sec reload time elég durva, ráadásul halálpontos.
Úgy érzem ez is kapni fog valami nerfet elõbb utóbb.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

voivod32
Hihetetlen, hogy mit össze nem hazudoznak...😄

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Hát nagy cumi volt az 50K xp t összekukázni Tier 5 6 ban....

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Lesz arra is event a franciák után.

Természetesen ezek közül egyik tank sincs meg, és valószínû, hogy nem is lesz... Gondoltam hogy a nagy Leopardra gondolnak, amikor emlegették, hogy lesz rá ívent, de így... felejtõs...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

+1 😊 számból vetted ki a szót 😊
Hiába nyomkodom az "Újra" gombot nálam nem mûködik.
Nálatok se?

<#nevetes1>

Szerintem simán lehet. Fõleg mióta van trackelés bónusz.

Eagle16
Nem.

Én a 9-es Centurion-ra se tettem rá, minek...50m az semmi.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nem mentem nagyon T10-ben, azért kérdezem, hogy nem lehet ugyanúgy a kezük alá dolgozni, mint anno a sok artynak? Vagy lehet, csak éppen a kempfeszt miatt unalmasak a meccsek?

Na jó, kb így gondolom én is. De gondoltam hátha tud valaki valamit, amit én nem 😊.

hát marhára nem.....
extrém esetekben TALÁN ér vmit az az 50méter plusz
de nagy tierben vannak közvetítõk...
én egy ideig nem is tudom mivel rohangáltam 350es rádióval mert elfelejtettem feltenni a jobbat és észre sem vettem
Te miért nem húzol ki 1 fost? v 1 obj263-t?
Csak kíváncsi vagyok, miért nem játszol td-vel😊

(van 1 olyan érzésem meghalnál jó pár td grindelésében a szenvedéstõl 😄)

Azt nem mondom h a t10-s td-k nem rugaszkodtak el picit a realitásoktól, de nem annyira mint ahogy azt te beharangozod napról napra a fórumon, fos, obj263 az a 2 td amin lenne mit nerfelni, de ott is inkább sebesség és fordulékonyság nerf kellene....(mostani pontosság buff miatt, 1 fos se nagy ellenfél közép távolságból, rommá lehet lõni a gyengepontokat, persze nem mind1 milyen ütemben kapod el, és milyen szituációban, van amikor meg kell halni, mert meg kell halni 😄)

Ami problem most t10-ben, az a számuk, ugyan az a gond mint anno artykkal. Tényleg vannak olyan csaták amikor szinte csak td-k vannak, med/light pár darab és op t57 v e100 golddal felvértezve 😊
Mit gondoltok, a teknõsön megéri kifejleszteni a top rádiót? A jelenlegi 700m-es, a top meg 750m-es. Viszont 9k XP. Ad annyi hogy megérje elkölteni rá annyit?

Oké, de akkor most kezd el szidni a mocskos belenyúlós WG-t, meg a rohadék efihajhász játékosokat, akik amúgy pediglen núbok. Ha belekezdtél, ne végezz félmunkát. <#wave>

én még azóta se jöttem rá mit kell nézni <#nemtudom>
Akkor nézd úgy a statomat, hogy kb a csaták 10%-a volt prémium. Amúgy meg sose írtam,hogy szenvedek ellenük, csak hogy op állatok. És utálom mikor lószart nem csinálnak aztán belémvernek egy 1000-rest a bokor mögül kempelve, miközbe már 25x keresztbe-kasul bejártam a mapot.

Egyébként nagyon egy beszûkült látókörû ember vagy és csak 1vs1ben tudod felfogni a játékot. Igen a med 1vs1ben kinyírja a TD-t, de ez a játék nem 1vs1. Odavágott a balancenak, hogy kivették az artyt.

Húzz ki egy 10es medet ha ekkora OP-k és játsszál vele, mert látom még egy sincs...
Á megvan! Több horogkereszt van a tanklistában, mint a Nürnbergi pártfelvonuláson<#eplus2>.

Tipp: németül írja ki a pénteket.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Találati arányt.

Jó kérdés 😄. De gondolom tuti van a háttérben valami Hitler kép, ami érdekes lehet 😄.

Igazából azt nem értem,h az arty nerf elõtt miért nem volt népszerû a fos td??

Emlékszem mikor bejött ez a td ág,azonnal kipróbáltam a tesztszerveren és meglepõdtem,h mennyire mozgékony kis vasak.Bár én is jóval késõbb húztam ki amit akkor meg is bántam,h nem elõbb mozdultam rá.

ezen mit kell nézni? <#fejvakaras>
Nesuten
na a nap elsõ meccse :

Dolfibácsi megmondta !!!

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nesze legyél bódog 😄

Majd miután téged is lenerfeltek 😛.

Te nem Renton pasija vagY? 😄
TD nerf mikor jön már? Mióta "kiszedték" az artykat, semmi ellenszer nincs ellenük, nem kicsit lettek OP-k T10 randomban.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Igazából már csak az a csóka hiányzik, aki az IQ-ját linkelgeti, hogy kerek legyen a nap. <#vigyor2>

.. jah szokasos..a stat nem szamit.. ehhe..
1. Effit már csak a noobok néznek + azok akiknek a WN6-ja sokkal gyengébb. Õk meg a cap-noobok.
2. Hogy ki jó meg ki nem, nálam független ezektõl a számoktól. Rengeteg 2000 wn6 feletti játékost látok akiknek azért jó a statjuk mert rengeteg pénzt meg gold ammot pumpáltak a körökbe, de ettõl függetlenül bénák, rosszul helyezkednek, megvárják míg kidöglik körülöttük az egész team, majd a végén a túlerõbe a lehetõ legtöbb sebzést belelövik mielõtt megkapja a gyilkos sortüzet.
Vagy itt vagy te aki egy tök átlagos játékos lehetne a statja alapján, de amiket leírsz, hogy milyen szituban, miket mûvelsz és hogy egy anti-td tankban szenvedsz a td-k ellen és hogy ezért nerfeljenek le mindenkit akinek nem medje van mert úgy az igazságos. Hát az no comment.

de hagyjuk hosszú, úgysem fogod megérteni a lényeget.

De úgy látszik hogy ez csak az EU szerverre vonatkozik. Mert a másik 3on nem csak AMX40 leárazás van.

Jólvan majd este feltöltöm azt körömet mikor 9000-t sebeztem leo1-el, nem értem mit csinálok rosszul...Amúgy meg érdekes hogy nálad 1400 feletti effinél kezdõdik a szar játékos kategória 😊 Nem vagyok pro, de talán a pirostól elég távol állok...
Linkeld már be légyszíves a játékbeli nevedet, kíváncsi vagyok ki próbál meg nekem a medekrõl papolni.
Eagle16
Majd lehet megint végignézni a több órás élõ közvetítést egy-egy kódért gondolom 😄

Bár múltkor egyetlen darabot sikerült megcsípnem, onnan van a T2 Light-om.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Mindig van remény. 😛

mar alig varom azt is, amikor majd ujra top tizes tanokkal jonnek majd be az ujsagirok, meg a latogatok 😊
*topicba

The month is yet young... There is something else big happening this month also and we couldn't have everything at the start.

Gamescomos specialra gondol.

Master91
Mit gondolsz, majd letölt pár replay-t arról a tankról amivel nem fekszik igazán neki a játék, és próbál tanulni...? 😄
Pont most másolta be Ectar az eventhez tartozó postba:

We can't do everything at once. Regarding equipment discounts, they come about once a quarter. The last was in May, so the next could be any time within July, August or September.

Ez a szerencsétlen R3nton õsasszony szerintem még 500-as pennel is kevés lenne randomban.

R3nton: Egyébként csak a hülye medesek sírnak azok a tankok ellen ami ellen az õ tankjuk ki lett találva. Egy med az egy igazi td meg heavy gyilkos. Minden helyzetben jól használható és ha nem, gyorsan el lehet vele húzni és máshol szerencsét próbálni. Tûzerõben toronymagasan többet tudnak, mint bármelyik másik tanktípus. Ha valakinek ez sem elég ott a playerrel vannak elég komoly problémák. Talán bele kellene nyugodni, hogy egyszerûen kevés vagy... és ezt nem bántásként mondom, csak egyszerûen már undorító az a hozzáállás, hogy adott egy szar!!! játékos azért sír hetek óta!!!, hogy nerfeljenek le MINDENKIT, mert õ SZAR!!! csak úgy tudna érvényesülni a játékban, ahelyett, hogy venné a fáradtságot és megnézne pár videót vagy bentmaradna mozizni a csatába, hogy legalább másoktól átvegyen jó megoldásokat és végre megtanuljon játszani.

Nekem csak WZ volt. Az elég jó. De szerintem a VK se rossz ha valaki tud heavyvel játszani.

No persze. Gondolom jövõhéten is lesz félárú.....Marder II v Stug III, mert azok olyan rég voltak 😄.

Már van td-m Jgpz e-100 meg E4, Heavy-bõl Is-7, Is-4, E-100 med-bõl meg e-50m meg batchat. Én úgy értettem a kérdésem hogy melyikkel élvezetesebb menni a 2 tank közül az nem érdekel hogy a X tank milyen lesz azokkal nem szoktam sokat menni csak a duplákat
amugy ha meg hiszel a wg mesekben, valami olyasmi volt az utolso hamuka, h valahogy 3honapos egysegekben vannak az akciok, es h a mostaniban meg ket alakalommal lesz majd felaru felszereles...