banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• arel
    Nem tudom más tankoknál,hogy van ,de a tigris II-el kész kínszenvedés felfejlődni odáig,hogy meglegyen a 3. szintű löveg ami ugyebár majd 50k tp. Addig meg kénytelen vagyok az első 2-t használnom,de olyan kicsi a páncélátütésük (főleg,hogy 80% X-es partiba dobál) ,hogy 20 lövésemből 16 biztos,hogy lepattan.Sokszor az se segít ha az oldalát mutogatja nekem,mert 60%-ban az is lepattan.
    Amúgy egy (lehet hülye) kérdés.Ha a VI. szintű light tankokat berakja (elég gyakran) 8-9 10. szintű partikba,alacsonyabb szintű könnyű tankokat miért nem?A dmg. és a hp. nem indok,mert a VI. tierbe tartozókat is one shoot-ják. Ráadásul a VI.-nál kisebbek, még a termetükkel is nagyobb előnyt kovácsolnak.