World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Egy gyors kérdés. Melyiket érdemesebb vinni? WZ-111 1-4 vagy VK 45.02 P
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Malarki: pont írtam hogy az F155 az szokott kelleni. Az E3 az max városi mapon, de ott is vagy 1db, mert nem túl mobilis. A többi nem igazán.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
A következõt tapasztalom meg idõrõl idõre, oldalanként mondjuk 4-5 TD-vel olyan patthelyzetek tudnak chokepoint-mappokon kialakulni, mint a legszebb artis idõkben, és ezt gyakran csak az oldja fel, hogy valaki megunja a banánt, és kimozdult, hogy aztán félpályáról cafatokra szedjék. Nagyon nem hiányzott ez a szóráskép-változtatás.
Ráadásul ez a retard játékos aki célzás nélkül lõ, a tapasztalt tudja nem talál el ha nem céloz elég ideig. Erre kiderül a gagyi az új unicum.
E5, 50B, T57, IS4, T62, Bat, Leo, F155, 268. Ezeken kívül más nem nagyon szokott kelleni. Még az IS4 is olyan, hogy elég ritkán kell, fõleg akkor ha nem akar valaki sok E5-öt kifagyasztani.
IS7, E5, E4, T57H, 50B, Bc25t... stb. A sor végén a masu, e100, e3
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Vegyék ki a prém lõszer goldért cuccot én arra hajlok.
CW-n lehessen csak használni.
De szerintem is nyudogdtan ki lehetne venni a kredites gold ammot, vagy korlátozni, persze csak azzal a feltétellel, hogy a nyomorult TD-knek megcsapkodnák egy 50-60 mm-el a mostani átütéseit.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
zoltanblau: fent van az xvm, de attól még nem tudod hogy a delikvens milyen ammot használ.
Engem úgy neveltek, hogy soha ne igyak alkoholt. Csak szilveszterkor került elõ a pezsgõ koccintani vagy esetleg a fater szülinapján nyitottunk egy bort. Semmi több. A középiskolában sem, antialkoholista és cigiellenes voltam, a lányokat is csak kísérgettem, szóval józan életvitel.
2006 õszén aztán megnõsültem.
Azóta olyan embereket is asztal alá ittam, akikre azelõtt felnéztem, hogy "na az nagy kocsmás". A csúcs az volt amikor letanyáztam részegen verandáról és eltörött a bal lábam.
Egyébként a sógorom a görög faluban lakik a szomszédban, kicsi a világ (ezt csak foxbat88fx érti, ne erõlködjetek).
Ja és a brit tüzérséget kerüljétek, nagyon szarok.
WOT nick: tepi1
Ilyen trágykupaccal szántani kellene nem csatázni.. <#falbav>#falbav>
Asszem én is iszom valamit..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A mai nap csúcspontja is hozzá kapcsolódik: KÉP
Egy Is-7 és egy M103 próbált kitolni 3 IS-3 és egy Is-7 elé, mondván én csak kempelek. Persze, mert volt annyi eszem, hogy nem szambáztam ki az oldalam mutatva az ellen elé, hanem volt annyi eszem hogy megvárom míg õk jönnek ki. Mindezt persze stock T-32-vel.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.