World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R3nton ugyanúgy rinyált 8.6 elõtt, nekem onnantól kezdett el szemet szúrni a dolog, hogy bejött ez a 8.6-os közepes pontosságú ágyúk is ellövik a bolha pöcsérõl a pattanást effektus.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Pales27
Emellett engem az zavar, hogy médiummal nem tudok flankelni, mert annyira sok a tank ezeken a kis mapokon. Jobb lenne kisebb számú 10v10 7v7 random csaták. (high tierrõl beszélek) Mióta nincs arty ez még szembetûnõbb. Egyszerûen vagy kempelek meddel, amíg el nem fogy a fele, vagy ugyanazt csinálom mint a heavyk, amiben nyilván hátrányom van a kis alfa és a páncél hiánya miatt.

Amúgy ténleg az IS 7-el most mi van ? 😮 Régen az volt a legjobb tank, csak azzal mentek egymásra CW-n. Ma ér valamit az IS 7?
R3nton meghekkelte az accodat....? 😊

Mondjuk ha én heavyvel játszok az leginkább az 50B szokott lenni. Annak meg tök mindegy hogy mivel lõnek rá. Ahhoz meg elég mozgékony hogy flankolhasson.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sziasztok!
Egy gyors kérdés. Melyiket érdemesebb vinni? WZ-111 1-4 vagy VK 45.02 P
Ó jaj, a szegény hevim...

Te is fiam Brutus?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Akinek van egy kis esze az nem igazán használja.
Malarki: pont írtam hogy az F155 az szokott kelleni. Az E3 az max városi mapon, de ott is vagy 1db, mert nem túl mobilis. A többi nem igazán.

Egyet értek, fõleg hogy ennek tetejébe némelyik td betegesen op.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

E3, E4, Foch 155, 113, 121 nem is szokott szerepelni? Eddig azt hittem, ezeket is nyomatják.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

A T34-3-ra írtam az ágyút.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

IS 7 az elején van? Az a legpopulárisabb CW tank?
Na gyerekek, ezt se gondoltam volna, hogy valaha leírom, de hiányoznak az artik.

A következõt tapasztalom meg idõrõl idõre, oldalanként mondjuk 4-5 TD-vel olyan patthelyzetek tudnak chokepoint-mappokon kialakulni, mint a legszebb artis idõkben, és ezt gyakran csak az oldja fel, hogy valaki megunja a banánt, és kimozdult, hogy aztán félpályáról cafatokra szedjék. Nagyon nem hiányzott ez a szóráskép-változtatás.

Most, hogy szeretném a batchat nagyobb ágyút kipróbálni számomra egyértelmûen az e100 a legnagyobb mumus. Látom 300 méterrõl, észrevesz, rámegy buckára nem tud lõni. Ok, szaladunk. Megy tovább, bucka aljáról felémfordul bumm 800 hp célzás nélkül. Köv. pálya cápázgatok dombok között bumm 700 hp. 1 perc múlva kiderül pont 500 méterre campelt a bázison. És minden nap ez van.
Ráadásul ez a retard játékos aki célzás nélkül lõ, a tapasztalt tudja nem talál el ha nem céloz elég ideig. Erre kiderül a gagyi az új unicum.

Pales27
Az IS-7 se az...

Majdnem 😄.
E5, 50B, T57, IS4, T62, Bat, Leo, F155, 268. Ezeken kívül más nem nagyon szokott kelleni. Még az IS4 is olyan, hogy elég ritkán kell, fõleg akkor ha nem akar valaki sok E5-öt kifagyasztani.

Az E100 már rég nem az a populáris CW tank...

IS7, E5, E4, T57H, 50B, Bc25t... stb. A sor végén a masu, e100, e3

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Hát, mostmár sztem bõven 200 felett van az elérhetõ nem prémes tankok száma.. szóval aki nem akar goldozni, bõven van választék...

Na ja, csak ez volt elérhetõ közelségben. Nem játszom annyit hogy pikk-pakk kihúzzak egy tízest, és prémem sincs az esetek 90%-ában, úgyhogy az se volt egyszerû hogy ez meglegyen. De kezdem bánni. Fõleg ha még a field commanderünk is kitalálja hogy nem kell E-100 CW-re, akkor kitépem az összes hajam.
popey8
Egyetértek. Am CW-re T110E5-tel jobban jártál volna.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Mit nem értesz? Prém lõszerrel lehet darálni, nélküle meg fos. Én is kínlódtam vele aztán váltottam fele prém fele normál lõszerre és a legjobb statisztikája lett a t8 medek között

Ámen, de akkor dobjanak a szar átütésû tankoknak még egy +10-20 mm pent. Mert azért T10 heavyvel kétszázharmincvalamennyi átütéssel játszani tényleg a hetivicc.
De õk nem is AP-val használják.

Nyilván arra gondolok, amikor még nem lõtt rá, meg azt se láttad hogy másba milyet lõtt.

Eddig nem nagyon tûnt fel, de most az E-100 kapcsán ütközött ki látványosan a dolog. Éles szerveren ez az elsõ tízes tankom, ezt is csak CW miatt vettem meg, de kezdek rájönni hogy jobban jártam volna valamelyik másikkal, amelyik gold nélkül is használható. Hagyján hogy még prémmel is kín finanszírozni, de ezek az ágyúk botrányosak. Ez a 128-as is, egyszerûen kevés a pen T10-be. Közelre elég, de ha messzire lõsz, és nem tudod besznájpolni a weak spotokat, a hajadra kenheted. Plusz ezzel a roffal még a sebzés is harmatos. 150-es meg hatalmas OP-ság, HA van bele arany lõszere. Fasza.
Master91
Köszi, ment a + !

Vegyék ki a prém lõszer goldért cuccot én arra hajlok.

CW-n lehessen csak használni.
Annyira szar a T69 hogy kb az összes csapat azt használja ESL-en a 13-90ek mellett.
T54E1-el például én egy darab aranylõszert nem lõttem el, és érdekes módon ezzel a legjobb a 9esek medek közül a statom. Mednek nem kell feltétlen nagy átütésû ágyú, hogy jó legyél vele.

De szerintem is nyudogdtan ki lehetne venni a kredites gold ammot, vagy korlátozni, persze csak azzal a feltétellel, hogy a nyomorult TD-knek megcsapkodnák egy 50-60 mm-el a mostani átütéseit.
popey8
Jó nem olyan mozgékony, mint a t44, de mozgékonyabb pl. a Pershingnél. Arra bezzeg nem mondja senki, h gold ammot kell benne használni, mert nem lehet vele normálisan flankelni. Azzal szinte kötelezõ flankelni. Ha a Pershinggel igen, akkor a t69-cel is igen, ugyanis mint már mondtam mozgékonyabb a Pershingnél.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Eagle16
A HEAT becsapódáskor sziszeg, az APCR meg apró lyukat hagy...a HESH meg egylövésez 😄 Nem olyan nehéz rájönni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Master91
Honnan honnan honnan honnan honnan honnan honnan ?
Görög kommunisták?
Hát azért a T69 erõs túlzással med. Kb annyira mozgékony mint egy tetû, fõleg egy T44hez képest. Nem tudsz normálisan flankolni vele.
zoltanblau: fent van az xvm, de attól még nem tudod hogy a delikvens milyen ammot használ.

Annyira szarul nõsültél, hogy azóta iszol? <#eplus2>

Tudom hogy a KV1 OP. de azért a 2700 dmg és a 2000+ xp nem olyan gyakori. 😊

Töltöm le a "Krónika - A 2. magyar hadsereg a Donnál" dokumentumfilmsorozatot. Egészen megdöbbentõ élmény így is szembesülni a háborúval.
Meg am is. Milyen már az hogy egy tanknál nem a skill, hanem pár ezer kredit a különbség aközött, hogy átlagon aluli vagy pedig OP.

popey8
A t69-en nem med ágyú van? Szerintem igen. A T-44 LB-1-ese se sokkal jobb, minimális eltérések vannak. Amíg nem volt gold ammo kreditért, addig is meg lehetett oldani vele, nem? Csak most már elkényelmesedett mindenki. Lusta flankelni, inkább vált gold ammora - ha vmi nehéz jön szembe - mert az egyszerûbb. Nem tudom miért szarozza mindenki a t69-et. Jó tank az, én pl. csak t10-sek ellen használok gold ammo, azt is csak akkor, ha már tényleg nem lehet flankelni. Csak egy hibája van: kevés bele a 4 lövés.

Azt hittem a jó játékosoknak fennt van az a WN6 szinezõ
hahaha

Engem úgy neveltek, hogy soha ne igyak alkoholt. Csak szilveszterkor került elõ a pezsgõ koccintani vagy esetleg a fater szülinapján nyitottunk egy bort. Semmi több. A középiskolában sem, antialkoholista és cigiellenes voltam, a lányokat is csak kísérgettem, szóval józan életvitel.

2006 õszén aztán megnõsültem.

Azóta olyan embereket is asztal alá ittam, akikre azelõtt felnéztem, hogy "na az nagy kocsmás". A csúcs az volt amikor letanyáztam részegen verandáról és eltörött a bal lábam.

Egyébként a sógorom a görög faluban lakik a szomszédban, kicsi a világ (ezt csak foxbat88fx érti, ne erõlködjetek).

Ja és a brit tüzérséget kerüljétek, nagyon szarok.

ÁÁ!! Én folyamatosan ilyen csapattársakat kapok https://www.youtube.com/watch?v=Bz_IQ15NMew

WOT nick: tepi1

Igen, ez meg a másik.
Arról nem is beszélve, hogy rohadt idegesítõek ezek a tankok. Sose tudod hogy éppen egy gold ammós pro playerbe futsz bele, aki kicsontoz az OP fosával. Vagy pedig egy noob játékosba, akit könnyen leölsz, mert nem tud mit kezdeni a tankjával gold nélkül.

Alapvetõen nincs bajom a WG üzletpolitikájával (ami szerintem nem túl általános xd), de ez a sok goldra kihegyezett tank tényleg szánalmas.

9 azaz KILENC csata alatt sikerült ledupláznom ezt a telibevert M4 et..

Ilyen trágykupaccal szántani kellene nem csatázni.. <#falbav>

Asszem én is iszom valamit..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Le leszek köcsögözve, de egyetértek. Az E-100 volt az elsõ ezen az úton, aztán jött a többi. T69, T54E1, társaik.
Hú, ez a T-32 elég emberpróbáló. ma vettem meg, full stock, minden második csata T10. Még jó hogy kaptuk ezt a 3 nap prémet.
A mai nap csúcspontja is hozzá kapcsolódik: KÉP

Egy Is-7 és egy M103 próbált kitolni 3 IS-3 és egy Is-7 elé, mondván én csak kempelek. Persze, mert volt annyi eszem, hogy nem szambáztam ki az oldalam mutatva az ellen elé, hanem volt annyi eszem hogy megvárom míg õk jönnek ki. Mindezt persze stock T-32-vel.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.