banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• KamionosBarat
    Pár napja alkalmam volt kipróbálni egy 300 effis játékos accountját. Egy óra játék alatt többet tanultam, mint 3 év játékkal összesen. Ami nekem teljesen triviális volt, az a többségnek nem az. Saját accounton lazán 2000 fölötti értékeket produkáltam mindig is, de ezen az accounton sikerült 100 effit és 0 WN8-at. Igen, NULLA WN8-at!

A játékost személyesen ismerem. Arról a játékostípusról írok, aki nem azért rossz, mert nincs megfelelő hardware a birtokában vagy teljesen agyalágyult vagy troll, hanem pont ellenkezőleg. Rendelkezésére áll a jó számítógép, és noha nem géniusz, de nem hülye. Átlagos? :)

TAPASZTALATOK:

Csak röviden, mert holnap megint leírhatnám, majd holnapután, a következő napon, az azt követőn is és így tovább a végtelenségig.

Ezek a játékosok az alapoknál csúsznak el. Ahogy házat is csak jó alapokra lehet építeni, úgy ebben a játékban is szükséges az, hogy megfontoltan építkezz. A rossz játékosok itt csúsznak el.

(Lehet megkeresem azt a videót, amiben egy magyar játékos frissen vásárolt egy stock T-150-et vagy KV-3-at, de ehhez minden tankját el kellett adnia. Az a videó jól demonstrálná a leírtakat.)

Az egyszeri játékos kredit és exp hiánnyal küszködve próbál előre jutni, de kredit és exp nélkül nem tudsz:
    - jó tankkal játszani
    - jó legénységgel játszani

Ezek nélkül kreditet és expt sem szerzel megfelelő ütemben, következéskép még tovább szívsz a játékkal, vagyis sikerélményed sem lesz, ezért magasról teszel arra, hogy mit csinálsz, mert így is ugyanannyi kreditet és expt kapsz.

Több ezer csatán keresztül szív, mire elér egy megfelelő tankhoz, megfelelő legénységgel, megfelelő felszereltség mellett. Itt pedig megint az alapokon csúszik el, hiszen a több ezer csatáját félvállról vette, nem gondolkozott, mennyiségi játékot játszott, vagyis valódi(!!!) tapasztalatot nem szerzett. Neki jó esetben itt kezdődik az a taktikus játék, - amit noha valószínűleg soha nem fog mesteri szinten űzni, de érhet el sikereket - ami a jobbaknak már az első csatától megvolt.

(Mégsem lett olyan rövid, pedig próbáltam csak a lényegre koncentrálni.)