banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Az ilyen gyöngyszemekért érdemes játszani ezzel a játékkal:D
    Komarin, csata utolsó harmada, egy marék tank él már csak mindkét csapatban, ellennél TD-k, amik persze bekempeltek a bázisuk melletti varázserdőbe, esélytelen bármit is kezdeni velük. Én egylövésnyi HP-s Chi-To üvegtankban a szigeten, mellett egylövéses PzIV, és szintén egylövéses Church VII. Vakarom a fejem, fogalmam sincs mit kéne tennünk (ha csak kimozdulunk a ház mögül, egyből kapjuk az áldást), erre a Church megszólal, hogy mi medek akkor menjünk spotolni. Mielőtt válaszolhattam volna elkezdett lőni, először sárgára, aztán pirosra lőtte az ágyúmat, HP-t csodával határos módon nem vett le. Fogom a fejem, illetve elküldöm ide meg oda, erre beírja hogy azonnal spotoljunk neki, vagy vízbe öli magát. Na erre persze nagyban sajnálkozni kezdtem, mire úgy is lőn, barátunk a halak között landolt. Ezen már csak kínomban röhögtem, de ezek után még megfűszerezte a dolgot azzal, hogy jelentgetni kezdte a pozícióinkat az ellenfélnek (mintha egyébként nem tudták volna:) Nagy az Isten állatkertje, és alacsony a kerítés.

kép