World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát azért T8/9 TD-vel azok az XP-k elég lehetetlenek.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ezeket honnan szedted? Mert ha jól sejtem ezek prém nélküli xp-k és akkor az a 2200+ (de még a 2000+ is) kicsit wtf kategória szerintem.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

popey8
A gyõztesek mindent átírnak😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

voivod32
Szinte mindenki tizes, ráadásul az ellennél 4 Batchat volt, így még felderítõként sem tudtam sok mindent...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

GabeE3e
Nem vágom, mi volt a baj?

There is but one rule: Hunt or be hunted.

voivod32
Komoly esélyek...

Apropó, most olvastam végig még egyszer...

“and their allies, who started World War Two.”

Már nem azért, de nem úgy volt az valójában, hogy a németek az oroszokkal szövetségben voltak, közösen támadták meg a lengyeleket, majd közösen osztozkodtak a prédán? Vagy már ezt is átírták a gyõztesek?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hát igen, ez kb. az "Ez van, ezt kell szeretni" kategória...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

patchaou
Rossz kép bocsi: Nem vagyok már a topon XD Inkább el teszem magam holnapra. Szóval itt a T14-es kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De most inkább elteszem magam holnapra, mielõtt több hülyeséget írnék 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Ja bocs, az nem tûnt fel. Az tényleg jó helyen van. Tényleg Én nélztem félre, csak felületesen pillantva a képre 😊
Velem is fordult már elõ ilyen. Volt olyan hogy ezen múlt a cw is. De hõbörgésen kívül sajna mást nem tudunk tenni. Illetve Én annyit teszek, hogy várom a konkurenciát és nem fizetek egy vasat sem sem a wg-nek 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Ez is egy példa a délutáni témára, nem vagyunk egyformák, nem ugyanúgy használjuk a tankokat, ezért lehet hogy ami egyikünk szemében egy foshalom, azzal a másik élvezi a játékot és fordítva.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem. Replaybõl fényképeztem a képet, azért néz a nagyobbik célkereszt kicsit másmerre, mert a kamerát igazgattam, a Batchat frontpáncélján nézd a kisebbik kört a zöld nyillal, én oda céloztam, a lövedéknek is valahova oda kellett volna mennie, fõleg ilyen közelrõl. De amint látod, nagyon el volt tévedve a játék.

patchaou
Azon a képen az látszik, hogy rendesen elé/alá van célozva.

Azt a kurva hínnye!

"despite the fact that many aspects of his work have been judged harshly, the contribution of this man in the victory over fascism, as one of the leaders of the anti-Hitler countries coalition, is unquestionable."

Jó hogy nem rögtön szentté akarják avatni a világtörténelem egyik legnagyobb hóhérját! Azt persze nem említik a mocskos kommunistái, hogy Stalin kezéhez több 10 millió ártatlan ember vére tapad, például 6 millió ukráné a Holodomor idejébõl, de azt sem szeretik emlegetni, hogy ugyan úgy elrendelt deportálásokat/népírtásokat, kitudja hány ember halt meg a gulágjaiban...

voivod32
Ezt nevezhetjük kiegyensúlyozott MM-nek. De ebben a helyzetben esélyünk sem volt...

Az fps és a ping sem ugrándozott sehová, stabil 61fps és 20-30 körüli ping volt egész idõ alatt. Persze könnyen lehet, hogy a szerver-gép közötti szinkronizáció csúszott, és valójában kicsit arrébb volt a tank, mint ahogy én azt láttam, talán mint ahogy az foxi esetében is megtörtént. A bökkenõ az, hogy ez a tank ott campelt, és nem mozgott, én mentem 50km/h-val, ahogy a képen is látszik. De ha tényleg valami szerver szinkronizációs, netes dolog volt, akkor az a kérdésem, hogy hogy lehet maximálisan kihasználni egy mozgékony tankot, ha egyszerûen nem ott van a tank, ahol én látom és nem oda lõ, ahová én célzok? A képen is jól látszik, hogy a lövés pillanatában telibe be volt célozva a tank frontpáncélja, a második képen is látszik, hol a célkereszt, és az is látszik, hogy a lövedék szabályosan átrepül a tankon, és mögötte csapódik be. Most mondjam azt, hogy elavult szar az egész? Mert ilyeneken csatákat lehet elbukni!
(Replayt nem szolgáltatnék, mert érzékeny infókat tartalmazhat... <#zavart1>)

TOMSILENT
Ideje volt már....

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Mondjuk ez itthon nem jellemzõ. Inkább a ruszkiknál.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem véletlenül nagy a népszerûsége. Ennek elég sok politikai/történelmi oka van.

elhiszem. de a megoldas a problemara..annyira WGs, otromba, ormotlan, izlestelen.. a stilus meg maga az ember vagy mi..
Van igazság abban amit mondasz de ha jól tudom manapság újra nagy a népszerûsége.

Mondjuk nálunk a mai napig úgy szeretik egyesek a kádár kort mintha mi lettünk volna a cccp urai ;D
Õszintén szólva nem érdekel hogy milyen feliratokat szednek ki és tesznek bele.

szep dolog a buszkeseg, de az csak egy minimalis tapintat lenne ha nem minden regioba hoznak vissza.. de ugye arrol szo sem lehet: "will return to all the regions."
Kb olyan mintha azt mondanánk hogy büszkék vagyunk szálasira... ez grúz köcsög semmivel sem jobb mint hitler.
Nem védeni akarom õket. De õk nem a diktatúrájukra büszkék, hanem a birodalomra, ami létrejött.
Ha pl a Rákosi vezetésével Magyarország uralta volna európát, mi is ugyan úgy odáig lennénk érte.

Master91
Át bújt a tankon 😄

Ennél idegesítõbb nem igen van wotba.

Ja de! Mikor még azt se látom hogy hova ment a lövedék!

Se lepattanó, se benyelõ, se csík hogy repült el valami.

Biztos vaktöltényt lõttem hm
Solten
Totalitarius nepirto diktaturajukra valoban buszkek lehetnek 😊 Sotet bunkok...

Saor Alba

hawken
Azt nem értem hogy a vérbe' tud ilyet összehozni?
Én elkezdtem egy új accountot, van öt prémtankom rajta, meg az angol és a német ágat kezdtem heavy irányba húzni.
A prémtankokkal csak funny mód játszom, mégis mindnek 60 % környéki a gyõzelmi statisztikája (random hát perszehehehe), míg a többi 50 alatt van bárit is csinálok.

erre nem lehet mast mondani, csak annyit h WG, mi mas:

http://ftr.wot-news.com/2013/08/05/symbols-of-victory-stalin-strikes-back/#more-1436

"In patch 8.8, all the inscriptions, tied to the name of Stalin, will return to all the regions.

We remember our history and we are proud of it."
ÁÁÁ Az egész napom ilyen volt mindegy mit csináltam a WOT valahogy nem akarta hogy jó napom legyen. Majd holnap megint nekifutok.

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg

voivod32
Na itt a vége! Elég volt ebbõl a fosból...
Eladva: A következõ tank sikeresen eladva 'T14' Kaptál : 302 520 kreditet. 
Megvásárolva:: AMX 13 90' vettél. Elköltöttél : 1 659 000. 

PLaci
Tegnapi termés:

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Nekem ez akkor is furcsa. Nem szívesen példálózok más játékokkal, de van olyan online játék, amiben hosszútávon sokkal bõkezûbbek a górék, ilyenek mégsincsenek sûrûn. 3000 gold még oké. De ezt beszorozva 60x50-el, na az már nem semmi.
Ez valamiért túl bõkezûnek tûnik nekem. Tuti valami titkos hadsereget szerveznek <#nezze>

http://www.wothungary.hu/page.php?11
Normen oldalát sokan hiányolták, ezért létre hoztunk egy WoT-al foglalkozó weboldalt, ami folytatni kívánja Normen munkásságát, tehát az oldalon rengeteg és folyamatosan bõvülõ oktatási anyagok vannak, és a naponta frissülõ hírek mellett, rengeteg, napra kész modot is találtok itt! Az oldalon helyet kaptak az ismertebb magyar videósok, és munkásságuk, és egy fórum is, ahol mind ezt kibeszélhetitek 😉 Az oldal 1 hónapja indult, és a tartalma folyamatosan bõvül, na nem mintha a mostani állapotában se lenne elég tudásanyag rajta 😉
Wothungary.hu
patchaou
Az a 9 millió gold nekik teljesen ingyen van. El nem esnek vele semennyitõl, mivel aki költeni akar az úgyis költeni fog a játékra, ha most nyer is 3000 goldot, akkor majd miután az elfogyott..

Huh az ellenfél artystája volt,hála az égnek a csapata,nem volt a helyzet magaslatán:

Csak azért néztem meg,mert top sebzést csinált T10-es mezõnyben,az új mappon,pedig az artykok manapság bénák.

De amit láttam elborzasztott...
Ennyi csata azzal a görény Su-26-al...ember az ilyen egyáltalán????
9 millió goldon azért hagy' lepõdjek már meg 😄 A múlt havi cuccról lemaradtam.

sokszor gondoltam már rá hogy elmegyek, de azt a rohadt tömeget ami ott van...

Pár éve görögbe mentünk az M5ösön, és pont aznap kezdõdött afesztivál.. nagyon rossz emlék volt az a dugó.

a kép csak illusztráció 😊 az élmény megfizethetetlen. jöhet az EU ág!
Te vagy az a csávó aki kandikál ki a vezetõnyiláson? 😊

Ekora arty nerf után ez sztem vállalható 😄

szépen ragoztam 😊
*olyan

Sikerült beülnöm a Nimródba a repülõnapon. 😛

😛PPPPP

😛PP
Olyat MM-et láttatok már,h full Tier5 csatában,oldalanként 1-1 7es arty volt a top?

Szemét ruszkik 😊

Sima hitbox problem szerintem. Szar volt pont a netje.

Isten tudja, lehet kandzsi vagyok, meg köztudottan fizet a WG hogy ne köpködjem õket, de nekem olybá tûnik, hogy elé céloztál és lõttél, s ahogy nagy sebességgel zúgott, egyszerûen csak átgurult a robbanáson és ezért látszik mögötte. Vagy alálõttél.

Egy replayt azért megnéznék, persze simán lehet bug is.

Ez nem hit kérdése, elõzõ hónapban ugyanez volt heavy tankokra. Miért lepõdsz meg, hogy most TDkre van?😊

popey8
#246902: én egyedül az m103-nál az e5 lövegére használtam fel vmennyi freet (már nem emlékszem mennyit). A többivel nem nehéz kifarmolni a top lövegeket.

#246901: én is szeretem az is7-et, de be kell ismerni, hogy egy e5 vagy egy e100 ellen semmi esélye szegénynek.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png