World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
6 nap és megvan egy X-es tank ára.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Sold: 'LTP' successfully sold.
Received : 171 050
Legalább feltöltöttem az E100at akciós HEAT lõszerrel 😛.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
-Sehogy
A Pz2J-t osztogattág egyszer valami WG eventen Németországban,Gamescon-on vagy min.
Egy olyan kérdésem lenne, miféle képp lehet az alábbi három prémium tankra szert teni:
-Pz2 ausf. J
-BT-SV
-MTLS-1G14.
Szerintem nem valami nagy szám. Armor közepes, mozgékonyság közepes, ûgyú közepes. Majd meglátjuk, hogyha hígul a tier3 mennyire lesz jó. Ha fel fogja rakni viszont t5be is akkor azonnal eladom.
Ma ilyen gyökerek között telik a napom...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Mellékesnek jegyezném meg, hogy nem szoktam low tierben játszani, szóval számomra nem képvisel valami nagy értéket.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Igen is az elsõ xp/dmg-er kapjon úgy mintha win lett volna, mert lehet meg érdemelné...
Ki emelném a lényeget HA szabad.
Tehát:
"2 vh-s tankos játék"
Mondta nekem régen egy haverom 😄
"The first prototype, designated STB-1, was delivered in late 1968 and underwent a number of modifications until 1969. The autoloader proved too complex and expensive, and was removed, additionally the remote controlled anti-aircraft machine gun was removed. The design of the turret was also changed, becoming longer. These changes resulted in the STB-3, which was delivered in 1971. The final prototype designated STB-6 was delivered in 1973. Production finally started as the Type 74 in September 1975, with 225 being delivered by January 1980. Production ended in 1989, with total production running to 893 examples."
harminc !
- mi harminc ?
- nap fogda !

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
1975 – present
Tök jó, mondjuk M60 után jöhetne az Abrams is akár...
"2 vh-s tankos játék"
Mondta nekem régen egy haverom 😄
" the top tier Japanese tank will be the Type 74 prototype, ST-B1 (SS: article about it will follow)"
Utána google
Lehet, hogy ez egy modernizált változat persze, de azért jól néz ki
Japcsi tier10 med<#beka2>#beka2>
Írd felül a *_15aug.pkg és a *_15bday,pkg végû filet a hangar_premium.pkg nevüvel.
Így mindhárom file ugyanazt fogja tartalmazni csak más névvel.
Sõt nekem nem is engedi a másolást mert írásvédett a fájl.
No.
Több alap xp-m lett, mint gyõztes csapat legjobbjának.
Habár a versenyhez teljesítettem 8 killt. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle