World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látod, hogy nem tudják milyen akció van. 😊

Szal foglalóra ne lõjj, mert annak nincs jó vége számodra.

Akkor EZZEL mi lehet a gond? A leírásban a verziószám mappában meg nincsenek is ilyen fájlok, amiket felül kéne írni, csak belehányom és kész, de nem akarja az igazságot. Tettem már fel ilyen modokat, de úgy rémlik, hogy mindig felül kellett írni valamit.

Master91
kétlem
voivod32
Azért kezdtem ,mert gyökerek voltak. Tudják, hogy milyen akció van, ott a sok könnyû ölnivaló és arohadékok csak befoglalnak. Na ezért!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Leszedtem egy garázsmodot, de nem tudom mûködésre bírni. Elõfordulhat, hogy a mostani külalaknak köszönhetõen?

voivod32
Kösz,már legalább ezt is tudom, kár, hogy késõn... De az ellenfél körében voltunk!

Én is bírom az ilyet. Jönnek a képekkel hogy mennyit kaptak vereségre meg ha nyernek nem értik miért..... Híreket meg nem olvassák el. Szinte minden hétvégén vannak ilyenek.
Mkay

Nem csesztetni akartam voivod-ot, de a leírása szerint õ kezdte a trollkodást.
30 kill... Olvasd a híreket.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Yoyo
Ja bocs, ritkán olvasok híreket, helyette játszok és, ha történik ilyen ide jövök feltenni a hülye kérdéseimet😊

Nem szabad teamkillezni gyerekek értem !?<#papakacsint>

Ha tisztelitek a játékot és a játékosokat, nem tesztek ilyet, mert ezzel gyengítitek a csapat esélyeit és elveszitek az effinency továbbnövelésétõl az esélyt.

Én is számtalanszor beapríthattam volna ezért higheffes nobbokat, de nem tettem. Mert bár neheztelek a WG-re unfair mm manipuláció miatt, de a játékosokat tisztelem ! Még a gold ammos statvadász noobokat is.<#vigyor5><#vigyor5>

Master91
Igen, bug, holnap vissza pörgetik a szervert, tehát amit ma játszottál, holnapra nem lesz nyoma.

Viccet félre téve nem tudom miért nem olvassátok a fõoldalon a hírt, miszerint 30 killt elérsz 1 nap, akkor kapsz 300k ezüstöt.
Yoyo
Sziasztok!
Jó verseny ez😊 Bár nem tudom miért kaptam ez tuti egy gyönyörû WG bug😊

amx

amx2

amx3

Úgy kezdõdött, hogy a másik visszaütött!
Szerintem moderátor volt a meccsedben és kaptál tõle egy 24órás eltávot.

Nálam a rekord valami 35 csapattárs kilövés volt (mind arti) Tier8+ csatákban, 2 nap alatt és nem kaptam érte semmit. Sõt nagyjából a 10. után kékültem csak be ami másnapra el is múlt. és utána is csak azért lettem bannolva, mert egy csatában pont egy moderátor is szemtanúja lett az igazságszolgáltatásnak...
amúgy állítólag van auto-ban is, bár az szerintem csak városi legenda, tekintve, hogy ilyeneket nem egyszer csináltam már és a fenti esetet leszámítva soha sem ért semmi retorzió.

A körben szigorúbban veszi a TK-t a program elõzmények nélkül is tilthat.
voivod32
Olvasd el amit írtam. Nem szoktam TK-zni.

A körbe nem lövöldözünk csapattársra.
csak ettõl a crusadertõl szabaduljak meg!!!!!
tényleg rányomok a csata gombra és elkönyvelem hogy vereség...
mert 200ál többet nem lehet sebezni vele
voivod32
Én a másfél év alatt, amióta játszom, még soha nem láttam ilyen képernyõt. És most sem értem, hogy mi a tökömért kaptam. Végül is már volt két fragom, amikor kilõttem azt a buzit, mert lökdöstem.
Az egész azzal indult, hogy ott voltunk az ellenfél bázisán, és semlegesítettük a kempereket, (fõleg én) egy A20-at, egy KV-1-et, egy M4A1-et, aztán fölülrõl a hátukat kedtem lõni. Aranybánya volt... Lett volna . Erre ez a két fasz ezerrel elkezd foglalni. Írtam nekik, hogy " no cap , pls, harvest HP" de azt kaptam, hogy 'negatív'. akkor odamentem, és elkezdtem kitolni a PZ IV et a körbõl, erre belém baszott egyet. Én vissza ,õ is aztán megdöglött, erre a T1 Heavy is elkezdett lõni, én vissza és már jött is a képernyõ...

Master91
1.-nek raktam volna bia-t
Obj 704-re harmadik képességnek mit válasszak vajon? Hatodik érzékre, javításra meg sunnyogásra vannak eddig kiképezve.
voivod32
Na! Elsõ meccsem az LTP-vel, 50%-os legénységgel. Mintha valakitõl azt hallottam volna, hogy szar ez a tank...

én okosan TK-zok <#vigyor2>
tudom mikor kékülök be és mikor nem
Master91
Pffffff, bezzeg foximaxi napi 5 tk-val meg csicsilni, azt 0 bünti 😄
voivod32
Nabazmeg! Idejét sem tudom, hogy mikor lõttem TK-t utoljára, erre:

- the “112″ Chinese heavy premium tank will have HEAT shells for gold, it most likely won’t have limited MM (it will meet T10′s)

Biztos hogy az. Így nagyjából elég volt 2 táblát összekapcsolniuk, amúgy meg gyanítom hármat kellett volna 😊 mondjuk több millió sql hívásnál ez se mindegy.

A lényeg hogy megint nem tudtuk meg pontosan hogy a t4 mire vonatkozik, illetve hogy 0-24 vagy 7-7 az a 24 óra.

https://wotinfo.hu

Akkor vissza az egész. Lehet ezt egyszerûbb volt leprogramozni. <#fogmosas>

3assal nem kapod meg a 300k creditet mert nem számolja a killeket
Logikusan azt mondanám, hogy legalább tier4-es tankokat kell kilõni. Mert ha te annyira közveszélyes vagy, hogy a kedvenc tiered a hármas és te azzal nyomsz le tier4-es tankokat, akkor lelked rajta, nem hiszem hogy ebben korlátoznának.

Persze WG-nél láttunk már furcsábbat is.

televolt T3 killekkel az a 30 ölés 😊
remélem a kövi napokban is sokan nyomják majd az LTP-t és gyerekjáték összeszedni 30kill-t a matildával
egyik 9 killes körre sikeredett 😊
Írhatod 600-as betûmérettel, foxi akkor is a Matildájával pedózta ki a 30 kill egy részét, amiben hogy hogy se volt T3-as tank is.
Csak tier4 vagy afeletti tankokkal lehet menni
Maala
"Csak a T4 vagy afeletti jármûvek számítanak"... Ölõ, vagy mint ölt jármûvekrõl van szó? Ez itt a kérdés.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Destroy 30 enemy vehicles over 24 hours. -> Ölj meg 30 ellenséges jármûvet 24 óra alatt
Only random battles-> Csak random játék számit (szóval Company, CW NEM)
This mission can only be completed once per day. (Naponta egyszer teljesithetõ. Tehát hiába ölsz meg 60 tankot, nem kapsz 600k creditet)
Only vehicles of tier IV and above count. -> Csak a T4 vagy afeletti jármûvek számitanak.

Nem tudtok angolul, akkor a faszért okoskodtok? Gyökszószok.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Destroy 30 enemy vehicles over 24 hours. -> Ölj meg 30 ellenséges jármûvet 24 óra alatt
Only random battles-> Csak random játék számit (szóval Company, CW NEM)
This mission can only be completed once per day. (Naponta egyszer teljesithetõ. Tehát hiába ölsz meg 60 tankot, nem kapsz 600k creditet)
Only vehicles of tier IV and above count. -> Csak a T4 vagy afeletti jármûvek számitanak.

Nem tudtok angolul, akkor a faszért okoskodtok? Gyökszószok.

Az ünnepi garázsban legalább a tûzijáték hangját lecserélhették volna. Legutóbb is ez a hupogás volt a robbanás hangja.
minimum t4essel kell menned
Nyehehe. Die clown, die. <#bohoc>

Szóval arra jutottam, hogy megyek pár kört vele stockon, akkor ki fog derülni melyik hiányzik inkább. A löveg, vagy a fej. Mivel játékstílustól függ, ki kell derítenem, hogy nekem melyik megoldás fekszik jobban.

Amíg el nem adod.
Szia! Én is kaptam LTP nevû orosz harcjármûvet, de mi ez pontosan? Gondolom ajándék... És meddig tart?
Játsz nyolcas tierben. Az tuti jó. <#puszi>

FZoleee
Van valami egyértelmû utasítás, hogy mi számít, hogy T4-es tankban üljek vagy legalább T4-est lõjek ki? 😄 Mindenki mást mond...
Kibaszott táras tankok... lopják elõlem a killt<#rinya>
mindegy leszarom itt a youtube,,,
Ott van mellékelve a tutorial pdf-ben.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

heloooooooooooooooo....vki segíteni hogy kell feltnni a wot tweekert??????
Maala
No meg ne feledjük, hogy a csóró suttyóknak, akiknek stoppolniuk kell, azoknak olcsóbb is lesz a nagyágyúval. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU