A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bee #280157 50B: kemény tankokkal szakaszban nagyon jól játszható, bár stílus kérdése. A lövegkitéríthetőség elfogadható, a tank agilis, gyors, a medekkel is tartja a lépést. A sebzése nem túl nagy, de viszonylag hamar kipumpálja a 4 skúlót (bár ebben a T57 jobb). Papír a páncélja, minden átlövi, amivel találkozhat. Nekem a tornyot lövik el minden második-harmadik csatában, ammo rack-et ritkán szoktam kapni. Arty-ra és az angol TD-re kifejezetten érzékeny. A pontossága pocsék, gyakran küldi a lövedéket a fullra beszűkült célkör széleire. A szűkülése sem az igazi. CW-n gyakran használt tank a sebesség, a tár, és a gold ammo-ja miatt (APCR). Ha megfelelően tudod használni, akkor 2,5-3k átlagsebzést ki lehet osztani. Nekem személy szerint az E100 jobban bejön. :)