World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elvileg meg lehet csinálni ,csak kéne hozzá egy rakás új pálya. Ahhoz meg lusták ezek, mint a tetvek.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Én még annak örülnék ha olyan csaták is lennének a WOT-ban ami a valóságban megtörtént.Tehát történelmi csatákra gondolok pl EL Alamein,Tankot is kapnál meg minden.Szerintem feldobná a wotot
Az ilyen jellegû hozzászólások elõtt kéretik bejelenteni az életkort. 😊

Anélkül nem tudhatom, nem trollkodsz-e. 😊

kezdõdik ..... 😄DDDDD

más a játék és más a valóság is
a valóságban a Tigris nem volt jó tank.... több sebbõl vérzett
igaz h jó lövege meg jó páncélzata volt de aknákkal és tüzérséggel valamint légi fölénnyel könnyen hatástalanítható volt
valamint a németek felrobbantották a saját Tigriseiket (mûszaki hiba, benzinhiány és utánpótlás miatt nem akarták az ellenség kezére jusson)

a gameben elég papír a saját tierjében...
jó tank, csak tudni kell használni 😊
ennyi a mese
A 4 gigából a játék max egyet eszik meg. A TS elvileg nem alig terheli a gépet, azért nem értem, mert ha simán játszok, nincs semmi gond, a hétvégén lenyomtam 90 csatát egyhuzamban, semmi gond nem volt. Viszont amint belövöm mellé a TS-t, egybõl nekiáll szarakodni, van hogy csatánként újra kell indítanom az egész játékot, néha többször is. Ebbõl számomra az következik hogy a TS miatt hal be a játék. Viszont azért nem értem, mert a TS a legkevésbé erõforrás igényes cucc és pl haverommal szoktunk BfBC2-vel multizni, vele Skype-on kommunikálok ami jobban terheli a rendszert, viszont a Bf még nem halt meg tõle egyszer se.
A NÉMET tankok tényleg nagyon le vannak butítva a játékban? Mert azt olvastam hogy nagyon rosszak holott a valóságban én is azt halottam hogy kibaszott jók voltak!Valaki pl a Tigerre mondta hogy rosz,mert szitne minden ki tudja végezni ebbe van valami?
Néztem neten hogy hogy elég sok sherman és T-34-es tank kellet ellene,hogy kilõhessék mivel annyira nehéz volt.Játékban meg az egyik haverom azt mondta hogy nagyon hamar kilövi bármi is.
most már csak mûködniük kell😊

patchaou
Kevés ram és/vagy melegedés.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Egy kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban. Gondolom közületek keveseknek van hasonló problémája, de hátha:
A játék úgy ahogy megy, néha fixen leesik 10 alá az fps-em egy csatában, de ezt már megszoktam. Viszont azt nem értem, miért fagy le folyamatosan a játék, ha TS-t is használok mellette. Eddig csak akkor rágott be rám ha töltés közben nyomtam a beszéd gombot (push to talk-ra vagyok állítva) most viszont simán kifagyott kétszer anélkül hogy bármit is csináltam volna. egész pontosan a csata betöltésénél egy darabig megy a csík, aztán jön a "Program nem válaszol" és indíthatom újra az egészet. Utána ugyanez. Ez mitõl lehet?
Akik nem érik el az oldalt:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Appetite for Destruction

Destroy 30 enemy vehicles over 24 hours.

Only random battles
This mission can only be completed once per day.
Only vehicles of tier IV and above count.
300,000 credits

------------------------------------------

Treasure Hunter

Obtain one of the following medals:

Tamada Yoshio Medal
Nicol’s Medal
Lehväslaiho's Medal
Radley-Walter’s Medal
Only random battles

X5 Crew Experience

------------------------------------------

Power Metal

Earn 50,000 experience points in 24 hours.

Only random battles
This mission can only be completed once per day.
Premium and first victory bonuses count towards the total, but bonuses from other sources (such as specials) will not count.
1 day of premium

beszarok... és megadták!!!!!
azta kurva 😊 +9 milla credit a kasszába 😄DDD
Ez a Sacred Valley olyan egy hulladék térkép, lent a városban alig lehet közlekedni, telis teli akadályokkal, ráadásul csomó olyan hely van, ahová ha becsúszol, nincs kiút, és simán tudnak lõni. Utálom az ilyen pályákat.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Team Western Digital

Gyakorlópartner kerestetik

A Team WD , avagy (fedõnevén) a Harci Turul Hadtest gyakorlópartnereket keres 7on7 ESL és egyéb (WG tournament) versenyekhez. Ha a csapatod már elért jobb (ESL euró, WG arany) helyezést az európai versenyeken, illetve a megbeszélt idõpontban biztosan meg tud jelenni a gyakorlásra, akkor örömmel várjuk a jelentkezéseteket.

Elérhetõségek:
E-mail cím: [email protected]
Twitter oldal: https://twitter.com/Team_WD_wot
Játékban keresd: MrScheff, WorldOfWar

Üdvözlettel; Team WD

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

ha jól veszem ki, egész hónapban él ez az 50k/nap = 1 nap ingyen prém?

Mert az fasza, lesz 1-2 szabad napom, legalább tudom csapatni 1-2 stock tankom 😊
Nem sok maradt szegénybõl..de milyen szépen flankel az elején a tank.
többet nem is ér a renault 😊
francia hulladék autó... pfejjj
Természetesen!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

8.7,minden jó volt,de egyszer csak nem ment.És most se akar.

Verziószámos mappa?
elérésnek írja a resmods/xvm/,xvmfs-t,de az a mappa üres,az számít valamit?
Újrarakásnál is üres maradt.

Szegény renault magas tier-be került..😊 4:00-tól. 😊
Sziasztok!
Valaki tud segíteni: xvm nem mûxik pár napja,újraraktam az egész mappát,de akkor se jelez semmit.
Ilyet ír: cant assign a drive letter or mount point.

Rendben, de utána tarts élménybeszámolót, mert engem is érdekel de most nincs rá keret.
Így teszek. <#eljen>

Mondtam:"a te pénzed"!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

A hírekkel ellentétben tierkorlátos az E-25. Pares, ha neked tetszik, akkor tökmindegy, hogy másnak nem tetszik. Mintahogy ha neked nem tetszik akkor mindegy, hogy másnak meg igen. Ha megengedheted magadnak akkor vedd meg és sok sikert hozzá.
T-25-öt is megvettem féláron, és annak ellenére, hogy foxi meg mások is agyba fõbe szarozták, nekem nagyon bejön, sõt, ma reggel egy Radley-Walters medállal is megajándékozott.

Milyen medre gondolsz?. Heavy meg nem nagyon érdekel, nem az én világom a 20km/h-s döcögés.

Leakciózva le lesz, csak a kérdés, hogy mikor. Nem hiszem, hogy rögtön megjelenés után adnának rá akciót, az, meg hogy hónapok múlva lesz, nem érdekel.

Ezen filózok én is. Viszont teszt szerveren mindkettõt kipróbáltam, és az én játékstílusomhoz sokkal közelebb áll egy fürge, gyorsan tüzelõ, papír páncélú tank jó kamoval, mint egy bazi nagy, lomha dög. Ugyanakkor ott van az is, hogy a JagdTigerbe 6 emberke csücsül, az E-25-ben meg csak 4, így max. a JgPz IV-ig tudom teljesen kihasználni a legénység képzést. A kredit farmolás igazából nem nagyon számít. Szerintem ez is hozna értelmes mennyiséget, és mellette még van más tankom is farmolásra.

Szerintem inkább vegyél akkor már t8 medet vagy heavyt,E25 könnyû préda.

Szerintem le lesz áksziózva a prém tank is valamikor.
De a te pénzed...

JeffDunham
Így már oké. De akkor már Jagdtiger8.8, szerintem hasznosabb és jobban tejel. A kis E-25 eléggé túlárazott szerintem.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

QuentinT
De hiányzik a szerkesztés gomb... szóval 3 meccs, amibõl 2 vereség és 1 gyõzelem.

Mire?

Monnyuk egy radaros tempomat jól jönne! 😊
A kép lemaradt:

<#zavart2>

Azé' az má' szégyen a javábó', hogy Marder II-vel utolsó helyekrõl második legtöbb sebzést és a legtöbb xp-t érem el egy ilyen T5 csatában... a többiek nem tudom mit csinálnak ilyenkor...

QuentinT
Na, még pár kép és nem fárasztom tovább a társaságot. A lényeg, hogy szerintem a Crusader egy egészen jól használható tank. A baj nem vele, hanem a csapatban lévõ, játékosoknak álcázott botokkal van... 3 vereség:

Szerintem várj még egy picit!

Bazzeg 2 éve játszom ezzel a szarral, elõször vettem goldot, nehogy má' irigykeggyé'...

<#idiota>

JeffDunham
Elejtettem pár könnycseppet... 11105? Micsoda gondok, micsoda problémák. Nekem néha annyi sincs hogy a felszereléseket levegyem... <#idiota>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Neki ne menj valaminek bakker. Hacsak nem tankban ülsz. Akkor filmet is nézhetsz akár. 😊

Tudom hogy milyen, mert próbáltam teszt-szerón, és tapasztalatom szerint ez nagyon messze van egy klasszikus td-tõl. Sokkal közelebb áll hozzá a td/medium keverék kategória, ezért is tetszik.

Tök mindegy, mert már egyszer fizettem, és itt van az accountomon 11105 arany, amivel nem tudom, hogy mit kezdjek. Vagyis igazából tudom, csak... (lásd alább)

Nesuten
http://wotinfo.hu/index.php/item/530-e-25-elemzes

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Simán!!!! Tömd a WG zsebét!!! Serb-nek fogy a vodkája!!!!
Ne légy hülye!!! azonnal vedd meg! 😊
Teszt szerveren nagyon tetszett az E-25, mégis elég sok negatív véleményt olvastam róla, hogy teljesen elbizonytalanítottak, és nem tudom, hogy megvegyem-e, vagy nem. Valaki bátorítsom már fel, hogy igen!

<#idiota>

akkor igen csak durván fizetsz 😊
megvágnak vagy -15000re meg még az exp-dnek is elveszik egy részét 😄