A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nem a meccs volt annyira pazar, hogy ezért megosszam bárkivel, hanem az a hihetetlennek tűnő balszerencse, amit a kettes pontban írtam le:
replay
Ebből a replayből két dolog látszik:
1. Milyen iszonyatosan pontatlan a SU-100 nagy lövege
2.Noob védelem igenis létezik! Nekem oldalt rohant egy ellenséges Cromwell, becéloztam, kicsit elé, hogy ne menjen mögé, de a lövés pillanatában egy csapattársam lelőtte a lánctalpát,így a lövésem elé ment. Káromkodtam egyet, és vártam, hogy betöltsön a lövegem. Betöltött. A Cromvell felrakta a lánctalpát, és folytatta útját. Becéloztam, kicsit elé, hogy ne menjen mögé a lövésem, majd elsütüttem a löveget. A lövés pillanatában egy csapattársam lelőtte a lánctalpát, így a lövésem újra elé ment! Mivel közben felspotolt, az ellenség artyja telibebaszott.
A fejem is megfájdult az idegtől. Ez az esemény , kb. 6:20 körül történt. Aki jót akar röhögni a balfaszoskodásomon, az nézzen bele.