banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    T-44. Jó lenne, ha nem állandóan tier 9-10-esek ellen kéne szenvedni. Ezért aztán jobb túl lennni rajta minél hamarabb. Aztán jön a T-54.

Kipróbáltam az FV 215b 183-at, tényleg nem OP. Városi pályákon jó, de nyílt terepen el se érdemes vele indulni, legszívesebben ki is lépnék a csatából. Ha leállok hátul kempelni talán lesz 4-5 találatom amiből 1-2 sebez rendesen. Ha előre megyek akkor három másodperc alatt szétkapnak és 0 sebzés. Ez a HESH meg elég rapszódikus, volt hogy E-100 tornyának az oldalába 2098 sebzés, aztán ugyanabban a csatában a T-44 oldalába 12 azaz tizenkettő. WTF? Csak néztem, el se hittem, ennyit talán egy 75 mm-es HE is sebzett volna. Már ott tartok hogy 7-5 a lőszer elosztás AP javára és valószínű tovább fog növekedni.

Viszont az Object 263 egyre jobban tetszik.