World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudja a picsa mitõl kék <#nemtudom>#nemtudom>
Lehet,hogy már el se múlik csak akkor ha szerzel egy lucky medált?<#miaz>#miaz>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
a TD gyûjteményem! <#nevetes1>#nevetes1>

nincs ezen semmi meglepõ.... 6ossal mész szakaszban és nem orosz tankkal így betesz 8asok ellen 😊
az meg hogy az enemynél 2-vel több 8as van nem meglepõ
tudod mi a meglepõ? ha a tierszintek azonosan vannak elosztva, nálam 10/8 csatában vagy nálunk vagy az enemynél egyel több 8-9-10es mindig van, ha nem kettõvel! 😊
Battle: Karelia 2013. július 29. 19:37:56
Vehicle: T25/2
Experience received: 1 299
Credits received: 27 178
Mission completed! Award:
Premium days added: 1
Nyomiarty
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Jól van foxi töröld ki a sört szemedbõl....
szakaszban vagy
Egyébként azt azért nem értem hogy mi a gond azzal hogy van néhány OP tank a játékban.Mindenki játszhat velük ha akar.Nincsenek semmiféle képességhez,prémiumhoz,stb. kötve.
A t18 már ezer éve OP,jókat lehet vele menni kikapcsolódás képpen.Szerintem kellenek ilyenek a játékba.
Bocsi, az én vagyok..
Nehogy már a fáradtságos munkával elért eredményeimet elvegyétek...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ja ST-I-n bocsánatos,ha az ellenfél oldalán van a drága...ha a sajáton,legszívesebben TK-znám a baromt,csak rohadt drága móka...
http://wotreplays.com/site/266440#lakeville-cs-t-54
Az Is 4-et???? Egyátalán rá lehet tenni???! Komoly?<#nevetes1>#nevetes1>
ST-I-nél megbocsájtható ha a másik ágon meghalad... kivétel ha kifejlesztés után is...<#whatever>#whatever><#mf1>#mf1>
Sajnálják hogy nerfelik. Ennyi. Mindenki tisztába volt vele hogy op cucc, és hogy eljön ez a pillanat. Eljött. De ahelyett hogy örülnél neki, kezded az újabb hülyeséget az Obj 268-al. Most ez lesz a téma megint hetekig? <#nevetes2>#nevetes2>
Marchi te meg add alá a lovat! <#violent>#violent> <#nevetes1>#nevetes1>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
én elnézem neki mert puncis <#idiota>#idiota>
Hetek óta mit csinálsz minden nap? Feljössz, "k@cs@g OP TD-k", elkezdesz uszítani ellenük, vitatkozás, mindenki lehurrog, kapsz egy kockacukrot és elmész. Az arty nerf óta, MINDEN nap ez a mûsor. Elõtte meg az artyk voltak a terítéken.
Az egyetlen ember vagy akinek tiltanám a hozzászólásait (ha lehetne) mert *****-ra irritáló...
Bocsánat, de már piszkosul meguntam. A szomorú az, hogy holnap kezdõdik minden elõröl... <#falbav>#falbav>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Effi
Artyból meg 1 ágat húztam ki, azt se szeretem igazán. 1 arty volt amivel igazán szerettem játszani a lor155-51.
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
a hetente meg csak ketszer borulok ki a jatekostarsak miatt, pont ugyanolyan unalmas mint ez.
Az pedig, hogy a prémium lõszernek köszönhetõen szinte mindenki rálõhet mindenhonnan mindenre, két szinttel nagyobb tankokra is az egyszerûen faszság, megöli azt a metagame-et, ami két évig elég jól mûködött. Akinek ez jó, az szerintem húzzon FPS-ezni.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
és a KV1S-t kellene még nerfelni.... legalább levenni a szükülését olyan lassúra mint az ARL-ét
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
anno mikor valamelyik balfaszjóska nekem jött akkor már tudtam,h abban a körben ugrott a cím