banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• 400V
    Szerintem tök mindegy mit csinálok vele. Nem járok CW re, játékot élvezni akarom, és az a durva hogy HE zgetek 10 et nem lövök rendre 2500 - 3000 dmg ekkel top 5 be vagy 6 ba vagyok vele. Hidd el áldoztam rá több száz ezret hogy feküdne nekem de nem tudok megoldást. Sokat medezek így nekem nem fekszik az hogy csücsülj a bokorba 5 percen át és nézz egy területet.Semmi élmény nincs benne. Batchetre 1000 est verni, E100 nagyba sidescreper városi mapon kap 3 lövést az oldalába alap 800 - 1100 hp kat leszedek és tehetetlen. E75 is kipróbáltam 450 oldalba és nézem csata végén ammo rack :D Bele se merek gondolni milyen állat lett volna ha úgy hagyják az összes tier 10 TD HE penjét 151 en ahogy az első teszten volt. Ott van pl ENSK a kedvenc mapom. Beállok a városi részre a házaknál. Külön figyelek hogy 2. sor+bokor is legyen. Mit csináljak vele ha senki nem támad? 3 vagy 4 percen belül a seggembe vannak az ellenfelek. Max mehetek hátrébb de akkor meg nem látok semmit és maradok utolsó fragnek. Ilyenekkel nincs mit csinálni. Ha játszogatsz tier 10 be sztem te is fogsz ilyeneket tapasztalni. Meddel 61% os a winratem randomba tier 10 el 40 kör után. Jó kis hármas object 140 szakasz azt mehet filézés. :)