A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
400V #278880 Én kb 3x láttam őket. Semmi extrát nem láttam tőlük, egyet kivéve. IS2 122 mm es löveg full HEAT spam. Rohadt jót szórakoztam ahogy össze vissza pattogott mindenről. :D Bocs de nekem ennyi maradt meg. Orosz bemutató videókból többet tanulok mint tőlük valaha is.
Itt van pl egy IS7. Ezt nevezem bemutatónak nem az ilyen megyek 20 kört randomba majd a leg jobbat alákommentálom és semmi több. Ebben a videóban átfogó leírást adnak mindenről mi mire való és hogy mit miért csinál. Object 268 as videójukból akartam tanulni de kb egyenlő volt azzal hogy felmegyek wotreplaysre és nézegetek magas XP s köröket, kb onnan is szerezhettek volna videót ennyi erővel. Maximum az M48 Patton videóból tanultam valamit semmi több, annak volt értelme. Scoutos is ott van. Felkéne vele deríteni, több mapot mutatni milyen alap helyek vannak, milyen szituációba mit csináljon egy scout. Ehelyett menjél azt gyilkolásszál tankokat 2 ember fedezésével mert a scoutnak ez a dolga.
http://www.youtube.com/watch?v=FohSuthHCjg
R3ntonnak több igazat adok.