World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az összes erõs tank csak akkor jött elõ amikor spotoltam nekik, tiszta ideg voltam, hogy mekkora idióták, ha nem lettek volna hülyék, nem is lett volna tank ász. 😊
Ez nem is lemming train volt, ez ilyen lemming gombóc volt ami nem mozog. 😊 De mint utólag kiderült, igy volt jó... 😊
Nem biztos, hogy nincs igazam...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Azonban az álcahálót pattintsd le a tankról,és tegyél fel helyette töltésgyorsítót és célzóvizet.
Plussz a legénység képzését is furán csináltad.
és még milyen messze van...
de minimum pótvizsga idõszakot
így megfelel ?
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
30 csata az talán még nem kocka szint, de jó sok idõt szánsz rá az biztos.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
és nem volt kess a fejlesztéshez ...
majd most ,fejlesztem ,kössz !!!
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Vagy annyi khm... tehetsége lenne, hogy a Tiger legényeket rakná bele.
Szeretem amikor ilyen player jön... szembe ellenfélként.
Miért nem fejleszted ki a legénységet legalább 75%osra?
Amúgy is lomha dög a Löwe,nemhogy még 55% os legénység kuksol benne.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Nézzétek a képet!
fejts meg te magad ,nem támogatom a családon belüli terveket !
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
E100 ágyúja sokba került (lõszerfeltöltéssel) azért van mínuszban a nap.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
... a feleségemtõl ...

De ha követelmény 1 nap alatt összefarmolom az árukat."
Nem irreális ez egy kicsit? 😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Eddig kb mindenki fel is jött, és fain volt, meg jó arc mindenki.
Rád is írtam ingame, majd zúzhatunk, ha gondolod!
Sokkal mókásabb látni a haverod halálát, ha közben hallod is az ordítását 😊 És nagy pályaismerõ taktikus sem vagyok, azt is szeretem ha a hozzáértõ megmondja, hogy én ide menjek és azt csinájam. (jó, ennek megfogadása részemrõl rapszódikus.)
Tök jó, mint a WOW-ban, melléd áll egy másik tank és átadja az aranyat. 😊
Amúgy elvileg van valami sg-s chat szoba játékon belül. De még nem kerültem közelebbi kapcsolatba vele. 😊
Üdv
Ha valaki nagyobb tételben vásárolna aranyat akkor keressen meg játékban Quvo néven és 15% al olcsóbban meg tudjuk oldani,mindkettõnk jól jár.
Pl én: Madi_hun. TS is van