banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Ugyanazzal a tankkal játszunk?:D Pont az ellenkezőit írtad le annak amit én tapasztaltam. Pontos ágyú?:D Gyakorlatban kb mint a D-25. Messziről jó hulldownban, közelről mindenki tudja hogy a kupolát kell lőni, és ha eltalálják sebez is. Plusz a torony felső vékony sávja, a lövegpajzs felett is vékony. A frontja lehet hogy papíron erős, gyakorlatban viszont még az IS-3 papírorra is többet megfog. DPM-je lehet hogy jó, nekem viszont folyamatosan az az érzésem, hogy ehhez a 320 alfához (amit nem is szeret beadni), ez a valamivel 10 másodperc felett töltés sok. Rammerrel, ventivel biztos jobb lenne, de erre a tankra nem költök ennyit. Jó mozgékonyság? Megint nem értem miről van szó. Azt vártam, hogy mozgékonyabb lesz mint a T29, hát nem. Ha a KT-hoz kéne hasonlítanom akkor valamivel jobb végsebesség, gyengébb gyorsulás, gyengébb fordulás. T29 mozgékonyság.