World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor ATI lesz, különben is az nVidia-val volt /van?/ az a kontúr eltûnõs izé.
Egyébként egy Core i5 2400 3,1GHz 6MB hajtja majd.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Súgok: A hálókártya max a pingedet befolyásolja, az FPS-hez semmi köze. A BIOS-nak meg még annyira sincs köze hozzá.
Akkor kis fejtágítás, hogy miért szaggat a wot egyeseknél.
Az FPS értéked 3 komponens befolyásolja, ez a CPU, RAM, VGA. A textúrák a RAM-ban vannak tárolva, a VGA onnan olvassa ki az adatokat és jeleniti meg a képet. A CPU pedig vezérli az egész folyamatot.
Azért szaggat a WOT, mert nincs benne multicore támogatás igy hiába van 8 magos processzorod akkor is csak 1 magot fog használni. A magonkénti órajel a befolyásoló tényezõ, merz egy 8x2,2 GHz procin épphogy elkaristol, miközben egy 2x3,2-esen szalad.
Ha szeretnél nagy FPS-t vegyél legalább 3 GHz magonkénti órajellel rendelkezõ processzor és gyors ramot. A VGA kisebb tényezõ.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
De legalább pénzt kerestem.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
tegyél be sima poroltót.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Legalább ennyi hibája legyen annak a Siemma-tartálynak nem?
A T50-2 igaz bent se volt a garázsban,a legények prém-lightokban(Tetris,Valentin) ülve vészelték át a változás szelét😊
A type így néz ki amúgy:
Kv-1S szerû löveg T8 meden kicsit...hát "hüjén" hat,mint a T-44 122-essel,fõleg noobok tolják azt is.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
én valszeg fogom egy IS6/112 reményében 😄
egyébként csak én érzem úgy hogy az IS2 stockként is pöpec tank?
a csöve nekem a sima tigrisére hajaz, sebezhetõ de nem vészes és megy mint a mérgezett egér
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Szerintetek ez az eredmény elég lesz a top 50-be?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Akkor gondolom SuperPörsi (sebesség és pen)buff/(frontpáncél)nerf se valósult most meg?
cyka blyat
(Az új motorok hozzá az új Leopárdos-med ágnál jöttek)
Viszont nekem a T-54 is loszer nelkul allt.
VK 30.02 (D)
Engine Maybach HL 210 P30 replaced with engine Maybach HL 210 TRM P30
Más.
Emmeg csak úgy. <#wow2>#wow2>
Klasszikus Prokhorovka – Encounter hegyre felfelé teknõbõl osztva amcsi tankkal, láthatatlan retek piros IS-sel, csak az íze miatt <#fejvakaras>#fejvakaras>
Replay, ha valakit érdekel
Top sebzés T10-ben,0%Goldamó-felhasználás mellet ráadásul!(az Enemy E-100-nak meg egy drága vereség lett,megérdemli a Heat-spammer,Ac48-ra,Lõvére goldamó???)
Kicsit több is lehetett volna,ha az utolsó 2 lövésem nem hozza a tipikus Wot "életérzést"(T9 amcsi revolvertáras ökörség oldala bounced off...2 lövés is vicc)
Replay,akit érdekel.
megoldottam.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...