World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

6 mega az nem az igazi. 😊
Nagyon köszönöm skacok! <#eljen>

Akkor ATI lesz, különben is az nVidia-val volt /van?/ az a kontúr eltûnõs izé.

Egyébként egy Core i5 2400 3,1GHz 6MB hajtja majd.
patchaou
Pontosan ezért szar a motor, mert csak egy magot használ 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Én egy AMD 7790-est tudok ajánlani neked. Ha érdekel miért leírom privátban.

Kössél bele kémikus barátom. Mintha a Maala nem õsbantu kifejezés lenne.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

LoL

Súgok: A hálókártya max a pingedet befolyásolja, az FPS-hez semmi köze. A BIOS-nak meg még annyira sincs köze hozzá.

Akkor kis fejtágítás, hogy miért szaggat a wot egyeseknél.

Az FPS értéked 3 komponens befolyásolja, ez a CPU, RAM, VGA. A textúrák a RAM-ban vannak tárolva, a VGA onnan olvassa ki az adatokat és jeleniti meg a képet. A CPU pedig vezérli az egész folyamatot.

Azért szaggat a WOT, mert nincs benne multicore támogatás igy hiába van 8 magos processzorod akkor is csak 1 magot fog használni. A magonkénti órajel a befolyásoló tényezõ, merz egy 8x2,2 GHz procin épphogy elkaristol, miközben egy 2x3,2-esen szalad.

Ha szeretnél nagy FPS-t vegyél legalább 3 GHz magonkénti órajellel rendelkezõ processzor és gyors ramot. A VGA kisebb tényezõ.

Maala
Vicces szakmai alapról beszélni NH3(!!!)Cl névvel. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

a tömörített textúra csomag nem használ semmit ...ram hiányra van kitalálva...meg min1 hogy low graf vagy közepesen van ugyan annyi...
Nincs vele semmi baj, csak azok picsognak akik túlértékelik a gépüket mondván, hogy a Crysis 30 FPS-el fut ez a szar meg nem...

elõzõ gépemen low graffal 70 fps körül volt ha jól emlékszek nekem csak a neten való fps-el van gondom..ezért gondoltam a háló kártyára vagy a bios frissítésre....hátha vki volt már ilyen cipõben és tud vmit mondani, de ez a a max 30 fps...sniper módban meg 12...nagyon gyászos
Amúgy szerintem jó az engine. Akinek bika gépe van, annál kurva jól néz ki. Akinek meg nincs (mint én 😄 ), annál meg a régi grafikát használva teper 60-70 fps-el. És nagyon elégedett vagyok most vele.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Szeretem az ilyen beböfögéseket, aminek a szakmai alapja nulla (0), érveket mondj barátom és ne azt, hogy szar az engine.

Igazából tökmindegy milyen kártyával futtatod, ez a motor egy rakás szar. Csak reménykedhetsz, hogy nem lesz szarabb, mint volt.

hali egy kis segítség kéne nekem vélemény formájában hátha vki mond vmi okosat. a helyzet az hogy összedobtam az elõzõhöz képest ehy szerényke kis gépet. 3 gb ram nvidia geforce 9500 gt 1 gb cpu amd athlon 3800+....modern warfare 3 szépen elmegy rajta. sokkal erõsebb játékokat is elvisz mint kellene, de mikor a netet használom vmi gebasz van.firefoxon vagy googlen akadnak a videókk. felraktam az operát mert sokkal kevesebb háttérprpgramot használ és tökéj..minden jól megy ott...de viszont a vot...az autómata detektálás belövi nekem közepes grafikára de szarakszik az fps...vmi a netfeldolgozással kapcsolatos hibám van de vajom mi? frissítsem a bioszt? 2006-os az alaplap, vagy vegy 2-3 ezerért egy háló kártyát hátha jobbb lesz az fps-em? elõre is köszi.
Nekem is csupasz és stock lett t50 és t50-2 is,t50 legénysége legalább megmaradt,de t50-2 legénysége oda.És azok a rohadt drága modulok is.

Milyen proci lesz benne? Mert ugye tudjuk, hogy az a kritikus a WOT-nál, nem a VGA.

Kicsit kezdem fontolgatni, hogy lecserélem majd rá a SuperPershinget. Annak úgyis vissza kapnám az árát, az a 300 arany plussz meg nem egetverõ, pláne, hogy van prémkódból. Nem tudom. Ez az ágyú az új lövegszórással nem biztos, hogy rossz lenne, bár tényleg hülyén hat egy meden.

Asszem ott is voltak módosítások löveg terén pl de hogy minek arról foggalmam sincs. a VK 3001 DB-nél pl valami motorcsere volt, és ott is le volt csupaszítva stockra tank azt írták itt páran.
Azt hiszem mára elegem is volt,mindig retardált a banda.

De legalább pénzt kerestem.

Én megszoptam rendesen,most itt állok felszerelés nélkül mindkét t50-ben,az egyikben ráadásul 50%-os legénység.De a T50-et miért basztatták?

Ennél csak pár ezerrel drágább a HD7770, nekem olyan van, full maxom megy átlag 70 FPS.

kBagyula
Hasonló kártyám van, jelenleg a 8.7 alatt: 43fps környékén, közepes *grafikai beállítások mellett, 1920x1080 max felbontásban megy.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

nyilván 😉 a 122-es meg se fordult a fejemben 😊
Lunki88
Mi ennek a célkereszt modnak a neve?
abba pedig csak HE-t tölts...
És ha lehet a 85 mm-est rakd rá csak! x))) XD
Most rakatok össze egy új irodai gépet. Szerintetek hogy futna a wot egy Gigabyte GTX650 1Gb kártyán? Vagy inkább valami Ati lenne jobb?
nem kell.

tegyél be sima poroltót.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Szeret égni,oldalba kapott találat esetén,szóval CO nem árthat.(más kérdés,hogy Célzásgyorsító,Töltésgyorsító,és Venti is nagyon jól jön rá,hogy a full potenciál kijöjjön)
Legalább ennyi hibája legyen annak a Siemma-tartálynak nem?
KV-1S mennyire gyulladós? Kell rá CO vagy vizes lõszer rekesz?
Nekem megúszta a legénység,minden skill maradt a helyén.
A T50-2 igaz bent se volt a garázsban,a legények prém-lightokban(Tetris,Valentin) ülve vészelték át a változás szelét😊
Nem annyira új az,az FTR-en már voltak fenn mind a ketten régebben.
A type így néz ki amúgy:

Kv-1S szerû löveg T8 meden kicsit...hát "hüjén" hat,mint a T-44 122-essel,fõleg noobok tolják azt is.
Basszus tegnap észre sem vettem,de nem elég hogy T50-2 tankomba 4 50%-os legénységet kaptam a régi 100 helyett,de a felszerelése is elveszett,és T50 felszerelése sincs sehol.Depóban csak 1 venti van,többinek nyoma sincs,azt sem értem T50-es tankról mért kellett leszedni a motort tornyot ágyút rádiót?

Tono34
A T-50-2 utódjával játszott már valaki? Eladása elõtt még szeretnék menni vele egy jó kört, de nem igazán akarja ... Nem találjuk az összhangot 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

T-34-3 új prémiumjárgány.
Maala
Szerintem a tank ász miatt elég lesz. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Count Adyn
Nekem meg kár hogy csak az event dobta meg ennyire az xp met😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

nem, de tervbe van véve, kérdés hogy vissza lehet-e váltani
én valszeg fogom egy IS6/112 reményében 😄

egyébként csak én érzem úgy hogy az IS2 stockként is pöpec tank?
a csöve nekem a sima tigrisére hajaz, sebezhetõ de nem vészes és megy mint a mérgezett egér

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

popey8
Ez történik mikor egy OP TD-vel 11 lövésbõl 11 sebez<#nezze>

Szerintetek ez az eredmény elég lesz a top 50-be?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Antimat
Nekem se volt a T-54-ben lõszer, de kaptam 48000 creditet. Mondjuk, arany biztos volt benne pár darab, azt nem használtam legutóbb.

Akkor gondolom SuperPörsi (sebesség és pen)buff/(frontpáncél)nerf se valósult most meg?

cyka blyat

Nos,én is kaptam potya-kreditet,de nekem ki van fejlesztve minden motor a tree-ben a Vk-DB-ken.
(Az új motorok hozzá az új Leopárdos-med ágnál jöttek)
Az kapott egy masik motort benne van a patch noteszben.
Viszont nekem a T-54 is loszer nelkul allt.

Release note:

VK 30.02 (D)
Engine Maybach HL 210 P30 replaced with engine Maybach HL 210 TRM P30

CSak tippelek.. de én úgy emlékszem fullos VKm volt, és most 2 kifejlesztetlen motor van a techtreemben...

Most, hogy te is mondod megnéztem. Nem tudom mi történt, de a full stock VK-val mentem egy gyõztes kört 1474-es sebzéssel.
Ez ilyen ninja patch<#eplus2>

Más.

Emmeg csak úgy. <#wow2>

Klasszikus Prokhorovka – Encounter hegyre felfelé teknõbõl osztva amcsi tankkal, láthatatlan retek piros IS-sel, csak az íze miatt <#fejvakaras>

Replay, ha valakit érdekel

Tényleg, vmi a VKval történt...

Na kezdek összemelegedni a AC48-al,végre valahára...(annyi a nyitja,hogy rohadt távol kell felálni,hogy véletlenül se vegyen észre semmi,ott aszt nem probléma az aim,és a reload idõ😊
Top sebzés T10-ben,0%Goldamó-felhasználás mellet ráadásul!(az Enemy E-100-nak meg egy drága vereség lett,megérdemli a Heat-spammer,Ac48-ra,Lõvére goldamó???)
Kicsit több is lehetett volna,ha az utolsó 2 lövésem nem hozza a tipikus Wot "életérzést"(T9 amcsi revolvertáras ökörség oldala bounced off...2 lövés is vicc)

Replay,akit érdekel.
ne fáradj se gyorsan se lassan...

megoldottam.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...