A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szerintem a Csörcsi 3 lövege egy fos. Igaz, hogy gyorsan tölt, de az átütése tier5 felett már nem ér szart sem. Menetből meg azért lehet vele lőni, mert kb 15-el halad a tank szakadéknak lefelé, tehát , ha az elején nem jó felé indulsz, akkor aligha lesz időd sokat sebezni vele, lévén tier5-ben a meccsek nemigen szoktak 5-7 percnél tovább tartani. Az elrettentési faktor?! Hát, mit mondjak, egy T1Heavyben ülve, valahogy nem szokta összeszorítani a szívemet a jeges félelem, amikor szembe jön egy, sokkal inkább azt szoktam érezni, hogy: "nyamm, mennyi finom ingyen XP" Nem is olyan rég volt egy ilyen esetem, pedig 'zöld' player ült benne.
De ez az én szubjektív véleményem, ha neked bejön, akkor csak toljad, további sok sikert, és jó szórakozást kívánok hozzá! :-) (Azért én sem adtam el, csak engem legtöbbször t6-7-be dobál vele, ezért hanyagolom erősen.)