World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt egy egész jó célkereszt mod.
Azért érdekes, hogy tegnap 64%-os, tegnap elõtt meg 71%-os wr-em volt, és tök jó csatákat játszottam, ma meg szopóágon vagyok, és kurvára idegesítõ megint a sok gyökér meg a rengeteg "anomália", ami elõzõ két nap valahogy nem jelentkezett. Kíváncsi vagyok, most 2-3 napig szopok, aztán megint megtanulok játszani, vagy megint megjön a szerencsém? Vagy talán nem is tõlem függ?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Sunsetjoy
Nem nagyon kellett hozzárendelni. Ha az update mappába raktam, launcher megtalálta, és nem kezdett tölteni, hanem telepíteni kezdte.

Armisael: az friss játéknál is elõjött - mármint a hiba. Én azt hittem, hogy a nyelvi fájl update közbeni 502-es hiba az oka. Nálad volt ilyen?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

"Azt már azért megtudtuk, hogy 150-es IQ-val is lehet valaki tök hülye egy olyan faék egyszerûségû játékhoz mint a wot"

Ez igazából így korrekt:
"Azt már azért megtudtuk, hogy 150-es IQ-val is lehet valaki tök hülye."

<#wink>

Másnak nem jött elõ az a probléma, hogy az angol artyknak a neve hibásan van megjelenítve a Tech tree-ben, illetve a rövid háttérleírás mindegyiknél hiányzik. (Magyar lokalizációt használok)

Vagy valami ötlet melyik mód csinálhatja, következõket hasnálom
- Max Zoom
- 2 Rowed Garage
- Stat mod
A klánomból is többen panaszkodtak erre. Sajnos jobb megoldás híján meg kell várnod míg frissíti magát... Szerintem jobb a wot launcherre bízni ezt, nekem 15 perc alatt végzett.
?

Ezt Hodornak lépésrõl lépésre pls.

Wot kliens újrarakva.

8.7 es patch letöltve, bemásolva a helyére.

Kliens indításával el kellene kezdenie telepíteni, ehhelyett elkezdi az egész szart újra letölteni.

Hogyan rendelem hozzá?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Torrentezd le, aztán rendeld hozzá a .patch file-t a wotlauncherhez.
legyalultam ezt a szart, most meg le akar tölteni 5 GIGA cuccot, hiába másoltam be a frissítést az updates mappába...

Mi a gecit csináltak a frissítésben?

Szia!

Valami hasonló történt velem is, most csak pillázok.
Hazaértem melóból,elindítottam a frissítést...2x megszakadt 3 perc után ugyanezzel az üzenettel.Hm....mondom elindítom a játékot...
Fut..frissítés telepítve,brit artyk bent..gurultam is egy kört. wtf?

Amúgy..csak én siklottam el felette biztos, de mit változtattak a t54 lõszerén? Lehet rosszul emlékszem,de fura.

Ötlet?
Üdv!

Letöltötte a frissítést a telepítés megszakadt mert nem volt elég hely.

Szabadítottam fel, de most kifagy a frissítés, azzal, hogy nem sikerült csatlakozni a frissítõ szolgáltatáshoz.

Ötlet?

Hát az nekem lehet hogy második lesz. Hát valamit kiagyalok de kössz a tippet.
patchaou
Neked kell tudni, hogy mik felelnek meg a te stílusodnak és mire van leginkább szükséged. Nálam mednél elsõ a bia, másodiknál mindenfélék, aztán javító, aztán megint mindenfélék. 5.még csak most lesz, de azon majd még elagyalok.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

xddd
hát papírnak papír a JP2, de azért a 2338 avg sebzés odabasz sztem 😄
Ma egy szerencsétlen csata közben azt mondta hogy a JP II szar<#whatever>
Mondjuk én szeretem a páncélt de ilyen balgaságot azért kár mondani rá. A ruszkikon sincs páncél mégis jók. Meg ez úgyis stílus kérdése.

De még mindig nem tudom mit kezdjek a sárgáimmal<#idiota><#szomoru1>
nem rossz TD, de a mobilitás hiánya rányomja a mérlegét alaposan....
meglehet nézni a társát, a JP2-õt, azzal brutál statom van
JeffDunham
"sztem te is nekik dolgozol,kb egy szinten vagytok."

És le lettem buktatva. Pedig mindenki elõtt ez titok volt eddig. Én vagyok a cégnél (WG) az igenember. Jól csinálnak mindent, de beépültem ide hogy dicsérjem a kollégákat, ezzel is több játékost, nagyobb hasznot termelve a cégnek. Nem könnyû meggyõzni az ittenieket hogy a WG nem hibázik, mindent tökéletesen csinál, és persze az érdekünkben. De mivel jó munkát végzek, kaptam pár tizes tankot ingyen hogy guruljak velük, bebizonyítani hogy minden tank op cucc, csak tudni kell használni.

Erre te jössz és lebuktatsz! Mi lesz ezután velem?!?!?! Erre nem is gondolsz?! Ehhhh ilyen az én formám...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Az utóbbi mindenkinek szól aki tud segíteni.
Ilyet ne mondj mert az kell<#bee1>

Mellesleg: MIvel ezek a húzott szemûek elérték a 100%-ot milyen skillt tegyek nekik? (med lesz ebbõl). 6. érzék a többinek meg repair vagy mi?<#help>
patchaou
Akkor gyorsan húzd ki belõle a következõt mielõtt lenerfelik XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Inkább vedd kérésnek, elég volt egy idõre a MENSA-ból, jóllaktunk már<#nevetes1><#nevetes1><#banplz>
ezzel a ferdivel nem vagyok kibékülve....
talán a leggyengébb t8 TD-m 😞
JeffDunham
Ez kérdés? <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

patchaou
Azt már azért megtudtuk, hogy 150-es IQ-val is lehet valaki tök hülye egy olyan faék egyszerûségû játékhoz mint a wot 😊

Ne kezdõdjön megint hogy kinek az IQ-ja mert beszarok...
Mert ki vagy? 😊

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

neked meg belém sikerült kötnöd igaz?na jó itt zárjuk ezt le.nem vitatkozom hülyékkel mert ha lesüllyedek a szintedre megversz a rutinoddal.egyébként nagyon vicces vagy.sok mindennek neveztek már de hülyének nem.szeretnél te olyan intelligencia hányadost mint ami nekem van.öcsi ha tudnád ki vagyok....😊
egyébként meg a dolog akkor lenne jó ha a fájl megkérdezné hogy a letöltés után mi legyen a sorsa tárolodjon el vagy törlödjön.persze ezt kb 2perc lenne be állytani nekik.sztem te is nekik dolgozol,kb egy szinten vagytok.
nyugodtan pampoghatsz még de én nem fogom elolvasni megyek inkább játszok ha már van egy kis szabadidõm ahelyett hogy rád pazaroljam.
frissítsd vagy futtass egy ccleanert

JeffDunham
"én nem tartozom bele a nagy átlagba" ezt azonnal levágtam. Felénk ezt úgy mondják szellemileg korlátolt. Már bocs, csak alacsony az ingerküszöböm pár átlag alattival szemben...

Egyetlen dolgot tutira jól csinált a WG, de neked sikerült abba belekötnöd. <#taps><#nevetes1>

ha vki felmegy wot.eu-ra legyen szíves irja már meg mit tapasztalt,fent áll e nála is az általáam leírt hiba(243718 hsz) vagy csak engem szivat az oldal.
te lehetsz az ha el akarod bitoroloni a wg-tõl.én nem telepitem más gépre mert egy gépem van.modokat sem használok.szóval nálam teljesen felesleges.lehet hogy az igényes nagyközönségnek ez kell,de én nem tartozom bele a nagy átlagba. más online játékot is játszom,ott törlõdik a frissítés telepités után.persze nem is lehet modokat dobálni hozzá,ott azt eszed amit gyárilag adtak.
teszten Td-nek megálta a helyét<#smile>

It\'s a trap!!! :)

JeffDunham
A játéknak van annyi esze hogy letölti és telepítés után meg is megtartja. Mivel ha másik gépre is fel akarod tenni, vagy elrontasz valamit a mod-olásnál és újra kell telepítened az egészet, akkor nem kell megint letöltened. Te döntheted el hogy szükséged lesz-e rá vagy sem. Ha nem akkor törlöd. Szóval ki is a bolond? <#banplz>

amúgy a worldoftanks.eu-nak mi baja van?nem tudok belépés után semmit csinálni.még a statisztikámat se írja ki.de senki másét sem.aszerint 0 csatája van mindenkinek.és semmit nem tudok megnyitni sehova nem tudok kattintani belépés után csak kilépésre.nem lehet üzenetet irni olvasni fórumra felmenni, statot nézni stb.
Estére jó ha küldök?
köszi.hûha tényleg több mint 3gb volt.
eddig azt hittem a játék van annyira okos hogy ideiglenesen tölti le és törli ha már nem kell tehát a telepítés után.
most mehetek bocsánatot kérni a wg-tõl amiért józan észt feltételezni mertem róluk.remélem nem perelnek be^^
Egy barátom most kezdené és kéne neki egy invite kód.
Valaki nekem tudna küldeni privibe?
Elõre is köszönöm.
JeffDunham
Közérdekû közlemény.

Aki Valentinnal kihúzta az 5-ös Bishop artyt, MEG NE VEGYE! Használhatatlan. Konkrétan csak elõrefele tud lõni és 22 km/h a sebessége. Azt a 20k freet rá kell tolni a következõig mert megbolondulsz. A 6-os arty már megy 72-vel, elég gyorsan tölt, kicsiket sebez, de használható. Még egy nagy hátránya van: kb 3-4 kockát képes átlõni. A csata szélén kell lenned ha akarsz is lõni. Mondjuk ha menekülni kell akkor azt gyorsan meg tudod tenni.

Mydgard
Na ez is meglett, egy hijja volt a Top Gunnak, de a nyomik befoglaltak a bazist... 😛

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

GaBenc
Nálam gond van vele. Várom a jófélét. Esetleg szerver oldali célkereszt? Valaki tud? Eddig ezt a félét használtam.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Bmeg, ezt nem mondod, akkor hülyén halok meg..😄 Update mappa 16.9Gb nálam. <#idiota><#idiota> thenksz
A "HRMOD gun sounds"-ot próbálta már valaki az új verzióban? Wotinfo.hu-n még nincs kint, de valahol láttam, hogy elvileg már meg van csinálva. Probléma lehet vele, vagy csak még nem jutottak oda, hogy kitegyék?

Töröld az update mappa tartalmát, így nekem 10,4Gb.
patchaou
Majd ha nem lesz helyed akkor töröld és töltsd le az épp aktuális verziószámút. Ez szerintem egyébként sem rosszabb mint mindig patchelgetni.

meddig fog még növekedni a játék mérete?amikor elöször letöltöttem 8gb volt most már 12gb.ez így megy tovább kis túlzással külön hdd kell majd a tárolásához...nem tudom mire kell +600mb verziónként.mert ha bejön 10 új tank meg 1-2 pálya akkor is 600mb de ha csak 1-2 apróságot változtattak akkor is 600mb.
más: lehet a wot.eu fórumra gépemrõl képet beletenni privát üzenetbe?
joceruza
Sosem lehet tudni. Van pár olyan mod amit gyorsan áttettek 8.7-re és nem az igazi.

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Szpecnyaz, próbáld meg ezt, vagy ezt (a 7. pont).
Elõször felraktam ezeket: max kamera, jimbo, damage panel. Ezek sose okoztak ilyet. Aztán felraktam az xvm-et, nem javult de nem is romlott. Szóval szerintem nem mod okozza, mert közben észrevettem, hogy sokkal szebb a grafika, mint eddig. Butítottam, de most nem tudok tovább próbálkozni, este folytatom.
AT-2 a scout 😄

Sok bénázás után lecseréltem a howitzert a 6 fontosra, és meglepõ módon nekem ezzel sokkal jobban bejön.

joceruza
Jó neked! A végén még valamelyik mod lesz az. Próbáltad nélkülük?

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI