A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ratgab #278081 Ne kezdjük el sorolni, hogy mi volt a rossz döntés, mert nem érünk a végére a dolognak, meg flame lesz belőle.
(Azért csak így zárójel mögött:
- Arty-k... Semmiből kilőni kurva nagy teljesítmény és egy jó kis csiki-csukit simán tönkrevág, rendesen öli a játékélményt
- TD-kkel nincs bajom, mert ha közel tudsz hozzájuk menni, akkor végük van
-Gold ammó, a már ecsetelt dolgok miatt gáz
-Autoloader szerintem ótvar nagy cheat.... Én egyet lövök, ő 4-et csak azért mert amcsi vagy francia tankban ül... Ez kurva fair... És ne gyertek nekem, hogy nincs páncélzata a többi tanknak meg van.... Első lövéssel lekapja a lánctalpat, még belém durrant 3-at, körbehugyoz háromszor a sebességével, rá se tudsz fordulni, a többiek meg szarrá lőnek... tényleg fair így a csata.
-Láthatóság úgy fos ahogy van: Lentebb emlegettétek, hogy úgy kilő, hogy egész meccs alatt nem jössz rá honnan történt.)
Más bajom ezen kívül nincs....