World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
És egy kérdés is a sírás végére: valamit lehet tudni arról, hogy a pályákat miszerint adja a játék? Mert pl. a patch óta most voltam elõször a Wideparkon, meg is lepõdtem hogy rendbe szedték. Egyébként is van olyan pálya amit gyakrabban dob be(Sand River, El Halluf, Prokhorovka), másokat meg alig(Himmelsdorf, Ensk, Mines). Nem vagyok szopóág-hívû, csak érdekel a kérdés. Ez is teljesen random, vagy valami szerinte választ pályát és játékmódot?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nem velünk van, nem a mi klánunkban van, nem ismerem, és nem, õ nem az a Jeff aki már végig játszotta a wot-ot, ez egy friss noob csak, aki ilyet ír 😛
Hát alkohol nélkül az a játék(a játékosok) elviselhetetlen.
Prém ammóról meg igen, szerintem is ki kéne venni de azért nem autowin az sem. Ma mentem a 110-el amire még csak 175 penes ágyúm van. Néha mûködik, általában azért kv1s-rõl is lepattanok. Na de ott a 300-as hesh! T110e5 lerohant, na váltsunk goldra. Hasba nem, dudor nem torony nem ágyú mellet nem végül torony oldala sem. Talán leláncoltam 6. lövésre. Vezetõi error vagy csak rossz leosztás? Indien panzer-be átszállok, szépen sniperkedek de átütni? Is és társairól lepattanok, médiumok oldala pattog stb. Vörös köd, váltok prémre. T34 fölbukkan és 4x nem bírtam a testét átlõni. Gondolom jót röhögött a végén már kõröztem körülötte de semmi.
Ember, az legalább öt mondat lenne, csak nem a vesszõt kellene agyba-fõbe használni. <#pias>#pias> Amúgy érthetõ, csak vicces, hogy random helyeken van benne vesszõ. <#puszi>#puszi>
Húúúúú alig értem a végére olyan hosszúra sikeredett ez a mondat.
Nem osztom a nézeted. E100-at kis csõvel használva alig lõttem valamit. Amióta a nagycsõ-aranylõszer kombót használom, szinte nincs olyan meccs hogy 4000 damage alatt lõnék.
A E100 tipikusan a legnagyobb noob-ok játékszere. Elég jó páncélozottság, sok hp , és ami a lényeg: olyan csõ amihez NULLA tudás kell. Ha betöltöd az aranyat, BÁRHOL is találod el a másik tankot, minimum 600-at fog sebezni. Ha a gyengéjét találod el, akkor 800-900. Nem kell célozni, weak spot-ot lõni mert mindenképp sebzel. Nincs még egy ilyen tízes heavy, ami ennyire nem igényli minimális tudást sem.
El is jutottam a mondandóm lényegéhez. Aki tud játszani, AP-t használ, aki noob az goldot. Csak amíg tökölészel AP-val hogy weak-et lõjj, addig goldnál nincs ilyen problémád, csak megküldöd osz't jól van. Arról nem is beszélve hogyha golddal lõsz, több mint valószínû sebzel 2-3 criticalt, ami azért lássuk be, nagy érvágás az ellenek.
Én goldot használok, mert már megtehetem és szórakoztat, annak ellenére hogy azért már van némi tapasztalatom a játékban.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
(aki nem tudja mirõl beszélek itt van a bejegyzésem:#243198)
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
most mentem vele 2 csatát....
elsõ 495 damage
második 1018
proto gyors neked? 😄 simán állatkodok vele
de ferdivel nem lehet :S
(Azért 8.6-os teszten kipróbáltam az E4-et beforgatva, és a nyílt terepen 15 lövést kaptam, mire megdöglöttem, ezt aláírom. De szerintem csak az enemy volt noob.)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Proto jól páncélozott, durva gun de lassú
Ferdi jól páncélozott, durva gun de lassú
JP2 papírszar, durva gun és vele van a legjobb t8 statom.... avg 2338dmg
protoval 2107.... csak ferdivel "szar"...1692 😊
Renton: ez a kép nem neked való 😊
sunyi módon kiosztottam 6k dmg-t egy bekapott találattal
Miért hívják a Cent 7/1-et Cent MK3-nak? Nem a 7. generáció mégsem?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
kár lett volna érte.... 6000 damages lose lett volna 😊
ja és 6k dmg-re kaptam 1182 expt LOL sose lesz meg a tankász protoval 😄
villámlik az ég és te egyre csak üvöltesz...TÉDÉÉÉ!! 😄
Úgyhogy sírok a többieknek, hogy mindenki menjen a városba, aztán lesz, ami lesz.
Amióta csak elvétve van arty, a scout tankoknak levágták a fél kezét, a nagyon kezdetleges kõ-papír-olló rendszer kicsit sérült. Pakfrontok ellen, nehéz spotolni, könnyû meghalni és még erõszakosan elõretörni is csak ritkán lehet sikeresen. Nem kapsz második esélyt. Elég egy hiba és ott maradsz.
Az, hogy te bátrabb lettél, mióta megnõtt a TD-k száma, egyéni szoc.prob. Nyílván, ha TE mész a campelõ TDkhez, akkor szarrá szednek.
Ez az egyetlen zavaró abban, ha az egyik csapatban több a TD, med, heavy, light, mint a másikban, de régen az artikkal is így volt. Megszûnik a taktikai sokszínûség, csak erõltetni kell(ene, mert a pubteam nem konyít hozzá) egyetlen taktikát, és sima win lenne.