World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem elég gyakran van Himmelsdorf, Ensk és Mines. Az újak nem nagyon vannak. Mondjuk annyira nem zavar. Azon a koreai pályán úgy érzem magam, mint egy idióta. 😊

popey8
Nálam sajnos nem😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Csak nálam hányt be a szerver? Minden lõszert ingyenesnek ír.
Na ma én is szopok egész nap. Bár nem panaszkodhatom, csak annyiban, hogy az alatt a kb. 15 csata alatt amíg ledupláztam a tankjaimat konkrétan kétszer nem voltam az utolsó ötben a rangsorban. Mondjuk így se volta rossz, na de mégis. De lényeg: annyi negatív unikumot láttam, ma, mint eddig egy hónap alatt. Hihetetlen miket fújt az utamba a szél. csak a java: KÉP És ezek tényleg csak a brutálisok.

És egy kérdés is a sírás végére: valamit lehet tudni arról, hogy a pályákat miszerint adja a játék? Mert pl. a patch óta most voltam elõször a Wideparkon, meg is lepõdtem hogy rendbe szedték. Egyébként is van olyan pálya amit gyakrabban dob be(Sand River, El Halluf, Prokhorovka), másokat meg alig(Himmelsdorf, Ensk, Mines). Nem vagyok szopóág-hívû, csak érdekel a kérdés. Ez is teljesen random, vagy valami szerinte választ pályát és játékmódot?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Velem tegnap megesett, hogy egy E-100 rálõtt a Leo Proto nevû, papírba csomagolt nitroglicerintartályomra, és lepattant... Felröhögtem bazmeg úgy, hogy a szomszédok csak hallgatták, ennek meg mi a baja...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

pointer4
"BÁRHOL is találod el a másik tankot, minimum 600-at fog sebezni. Ha a gyengéjét találod el, akkor 800-900. Nem kell célozni, weak spot-ot lõni mert mindenképp sebzel. Nincs még egy ilyen tízes heavy, ami ennyire nem igényli minimális tudást sem."

Nem velünk van, nem a mi klánunkban van, nem ismerem, és nem, õ nem az a Jeff aki már végig játszotta a wot-ot, ez egy friss noob csak, aki ilyet ír 😛
Visszavettem a T-28-at még mindig kegyetlen jó 😄

Hát alkohol nélkül az a játék(a játékosok) elviselhetetlen.

Hmm, egy is7 behozott platoonba bt2-t és ms1-et. Majd látom klánban vannak: "Polish Dynamite". Bocs. Ja a srác 11k csata 660 wn6. Elõször botnak néztem de aztán teljesített valamit.

Azt hittem azt direkt betépve nyomják. 😊

Amúgy nem tudom miért sírnak a játékosok miatt, akik azok miatt sírnak menjenek fel TF2-re, na annál lejjebb nincs...

1400-1500xp-re már adja a tank ászt😄 sok sikert😄

Az E-100-nka nem HESH az arany lõszere, hanem APCR ha jó tudom, szóval tud az pattani. Bár sztem is OP, és elégsok mindent átvisz, persze az IS-7 tornyával eszembe nem jutna próbálkozni.
Érdekes. Korábban, E100-asom, goldal is pattogott olyanokról is amit APvel is átlõhetett volna. Végül az egész tankot eladtam. De nekem ezzel csak rossz tapasztalatom volt.

Szóval két évig sírás az artyk miatt most két évig a td-k jönnek? Mi van a 270 penes 400-at sebzõ mozgékony médiumokkal az nem op? Átlõhetetlen heavyk? Láthatatlan lightok? Autoloaderek? Igazi egyensúly sosem lesz mert pályától/társaktól/enemytõl/adott helyzettõl/leosztástól függ minden.

Prém ammóról meg igen, szerintem is ki kéne venni de azért nem autowin az sem. Ma mentem a 110-el amire még csak 175 penes ágyúm van. Néha mûködik, általában azért kv1s-rõl is lepattanok. Na de ott a 300-as hesh! T110e5 lerohant, na váltsunk goldra. Hasba nem, dudor nem torony nem ágyú mellet nem végül torony oldala sem. Talán leláncoltam 6. lövésre. Vezetõi error vagy csak rossz leosztás? Indien panzer-be átszállok, szépen sniperkedek de átütni? Is és társairól lepattanok, médiumok oldala pattog stb. Vörös köd, váltok prémre. T34 fölbukkan és 4x nem bírtam a testét átlõni. Gondolom jót röhögött a végén már kõröztem körülötte de semmi.

"Húúúúú alig értem a végére olyan hosszúra sikeredett ez a mondat."

Ember, az legalább öt mondat lenne, csak nem a vesszõt kellene agyba-fõbe használni. <#pias> Amúgy érthetõ, csak vicces, hogy random helyeken van benne vesszõ. <#puszi>

JeffDunham
"Megmondom neked õszintén,én alig alig használok goldot az E-100-ban,csak akk ha mondjuk egy másik E-100 vagy maus ,mert is-7,ellen fölös meg a E110 3-4 ellen is ,,mert azokról pattog az arany is,hameg látom a hasát akkor simán átkurom alap lõszerrel is,meg a 110E5-E4 kobakja is lõhetõ,nameg mondom ha látom az egész masinát akkor nem kell oda arany,az is átvisz mindent,persze helyzet függõ,mert hull-os helyzetben csak a német ellen teszek goldot,de ha nem mocorog,azokon is ott van a gyenge pont a tetején!"

Húúúúú alig értem a végére olyan hosszúra sikeredett ez a mondat.

Nem osztom a nézeted. E100-at kis csõvel használva alig lõttem valamit. Amióta a nagycsõ-aranylõszer kombót használom, szinte nincs olyan meccs hogy 4000 damage alatt lõnék.

A E100 tipikusan a legnagyobb noob-ok játékszere. Elég jó páncélozottság, sok hp , és ami a lényeg: olyan csõ amihez NULLA tudás kell. Ha betöltöd az aranyat, BÁRHOL is találod el a másik tankot, minimum 600-at fog sebezni. Ha a gyengéjét találod el, akkor 800-900. Nem kell célozni, weak spot-ot lõni mert mindenképp sebzel. Nincs még egy ilyen tízes heavy, ami ennyire nem igényli minimális tudást sem.

El is jutottam a mondandóm lényegéhez. Aki tud játszani, AP-t használ, aki noob az goldot. Csak amíg tökölészel AP-val hogy weak-et lõjj, addig goldnál nincs ilyen problémád, csak megküldöd osz't jól van. Arról nem is beszélve hogyha golddal lõsz, több mint valószínû sebzel 2-3 criticalt, ami azért lássuk be, nagy érvágás az ellenek.

Én goldot használok, mert már megtehetem és szórakoztat, annak ellenére hogy azért már van némi tapasztalatom a játékban.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

ennyi volt mára, hazaértek a strandról a Hodorok..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Gondolom sokan megszokták, hogy ha ott a bármilyen tank szemben, akkor az alját kell lõni ugyi...

a lövészem problémája nem szûnt meg. másnál is jelentkezik a probléma?
(aki nem tudja mirõl beszélek itt van a bejegyzésem:#243198)
akkor passz😊

mármint az artyt vették ki
Hát 1Td nem TD, de most, hogy kivették a játékból a TD-t brutál sok van 😄
voivod32
A Proto gyengéit mindenki ismeri... Hidd el! Keserû személyes tapasztalat...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

szerintem azért mert a proto gyengéit kevesebben ismerik plusz a torony is dob a használhatóságán

voivod32
Mert mindenki azt a lassú fost akarja levadászni, mert van idõ célozni rá...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Köszönöm, ez nagyon jó hír, akkor valószínûleg a top 50-ben vagyok (3000 gold). Azért tovább nyúzom még, hátha még jobb lesz <#nevetes1>

ennyire?
most mentem vele 2 csatát....
elsõ 495 damage
második 1018

proto gyors neked? 😄 simán állatkodok vele
de ferdivel nem lehet :S
Toby0501
Azért érdekes hogy megváltozott a véleményed a TD-krõl. 😊 Emlékszem azokra az idõkre, amikor "mit nekem egy tédé, körbeugrálom a medemmel és kifilézem". 😄 Ettõl függetlenül egyetértek veled, a tier 10-es TD-k nagyon el lettek túlozva kivétel nélkül.

jobban fekszik a mozgékony TD stílus, mint ahogyan velem is így van ez

Én neked adok igazat ebben a TD mizériában. Nekem van Foch155, a 10-es medek általában 2 lövés(mindez kb 6sec alatt). Ja és amikor rápirít 1950 sebzést a 10-es medre egy FV215b183, akkor te már nem mész sehová.
Mind a 3 tank megvan
Nekem meg van E4-em és egy OP disznó, mint ahogyan az E-100 és a T-57 is.
Maala
De olyan sokra megy az E4 a tornyával... Ha elforgatja, aki szemben áll vele, azt lövi. Aki oldalra áll tõle, az meg az elsõ kerekét. Sebzi, és még vissza sem tud menni. Tornyos TD, rofl. 😄

(Azért 8.6-os teszten kipróbáltam az E4-et beforgatva, és a nyílt terepen 15 lövést kaptam, mire megdöglöttem, ezt aláírom. De szerintem csak az enemy volt noob.)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

nem értem ezt a gamet!!!!
Proto jól páncélozott, durva gun de lassú
Ferdi jól páncélozott, durva gun de lassú
JP2 papírszar, durva gun és vele van a legjobb t8 statom.... avg 2338dmg
protoval 2107.... csak ferdivel "szar"...1692 😊
a 8asok nem érdekelnek semmi gond nincs velük, sõt a 9essel se. Egyszerûen ezek a 10-esek nagyon elszálltak. Olyan bunkó nagyot sebezenek és gyorsan töltenek, teljesen irreális + jó páncélzat + fürgék. Tényleg már csak egy torony hiányzik például a fochról
mert az a neve 😄
Renton: ez a kép nem neked való 😊
sunyi módon kiosztottam 6k dmg-t egy bekapott találattal
Maala
De mivel nem te lõtted ki, ezért: NOOB. 😄

Miért hívják a Cent 7/1-et Cent MK3-nak? Nem a 7. generáció mégsem?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Itt nem volt már józan taktika, volt vagy 20+ TD a játékban, itt már nincs józanság. Városba mész azért szednek ki, mert csikicsukiba papír vagy. A dombokat meg könnyedén levédte 3db TD.
úúúúú az anyját ez necces volt <#nevetes1>

kár lett volna érte.... 6000 damages lose lett volna 😊
ja és 6k dmg-re kaptam 1182 expt LOL sose lesz meg a tankász protoval 😄
Istenem pezsgõt bontok ha jön a nerf 😄 De itt nekem senki ne merje megjegyezni, ha nerfelni fogják a TD-t. Sírás szigorúan tilos! 😄
Maala
Ez ugyanolyan, mint amikor El Hallufra egyik oldalra 5 medet rak, másikra meg 1-et... Olyankor sem rohansz le egyetlen medként a partra vitézkedni szerintem... Hanem más taktikát találsz ki.

Elképzelem ahogy hajnali 3 kor izzadtságban fürödve felriadsz..
villámlik az ég és te egyre csak üvöltesz...TÉDÉÉÉ!! 😄
Maala
Én ilyen helyzetben "fuck it!" felkiáltással a városba szoktam menni, mivel látható a matchup-ból, hogy valószínûleg TDkkel lesz dolgom az ellen bázisánál... Nálunk meg csupa ostoba tirpákok vannak, akik lenyíratják magukat velük.

Úgyhogy sírok a többieknek, hogy mindenki menjen a városba, aztán lesz, ami lesz.

Igen, mindenki nagyon-nagyon szereti a TD-jét, csak Te látsz tisztán, az igazság magányos lovasaként. Praise the master!
"kõ-papír-olló rendszer kicsit sérült" Teljesen egyetértek veled. Sajnos a többiek ezt nem fogják megérteni, mert valószínûleg nagyon nagyon szeretik most a TD-jüket 😊
Nem lettem bátrabb, csak elesett a másik oldal. Te mit tettél volna? Tartottad volna a meddõ spotot, ameddig nem ér a seggedbe a többi tank? Egyébként olyan helyen álltak a TD-k ahova a többi tank jött mögöttünk talán még egy td meg még valami, nem tudott belõni. Tehát meddõ volt a spot. Ott álltunk nem tudtunk berohanni, mert fossá lõnek, de közben a másik oldal elesett és jöttek a hátunkba. Na ilyenkor mit csinálsz? Állsz még 3 percig és spotolsz a senkinek, mert úgyse tudják õket lõni és megvárod amíg seggbe lõnek, vagy belerohansz 3 TD csövébe. Nem volt sok választás. Ha lett volna arty más a dolog, mert ahogy felspotoltam volna neki a jgdpze-100-t valószínûleg egy nagyobb arty 1shootolta volna.
Spotolni kell. Igen, persze, természetesen, ez az egyik dolguk a medeknek... Csak ha nincs kinek... A kolléga példájában 3-4 vs 3 volt a helyzet, vesztésre forduló csatával, valamit tenni kellett...

Amióta csak elvétve van arty, a scout tankoknak levágták a fél kezét, a nagyon kezdetleges kõ-papír-olló rendszer kicsit sérült. Pakfrontok ellen, nehéz spotolni, könnyû meghalni és még erõszakosan elõretörni is csak ritkán lehet sikeresen. Nem kapsz második esélyt. Elég egy hiba és ott maradsz.
Tank skinezéshez kellene egy kis segítség. Odáig már eljutottam, hogy szerkesztgetem (?) 2d-ben a textúrát, de általában fogalmam sincs, melyik melyik része a tanknak. Szóval valami minél egyszerûbb 3d skinszerkesztõ progi kellene, dds fájlokkal tudjon bánni. 3ds max-szal gondolom megoldható, de nincs ennél egyszerûbb/kisebb? Modellt nem akarok változtatni, csak skint.
Maala
Ahogy a végén mondtad... Spotolsz szépen továbbra is, csak épp nem artinak, hanem a többi csapattársnak. Nem nagy különbség.

Az, hogy te bátrabb lettél, mióta megnõtt a TD-k száma, egyéni szoc.prob. Nyílván, ha TE mész a campelõ TDkhez, akkor szarrá szednek.

Ez az egyetlen zavaró abban, ha az egyik csapatban több a TD, med, heavy, light, mint a másikban, de régen az artikkal is így volt. Megszûnik a taktikai sokszínûség, csak erõltetni kell(ene, mert a pubteam nem konyít hozzá) egyetlen taktikát, és sima win lenne.

Szóval itt speciel az a bajod, hogy egy szintén t10-es tankot (2200 hp) szétszedtetek annyi idõ alatt míg a szerencsétlen többi td egyáltalán meg tudodtt fordulni?! és hogy emiatt nem tudtatok másik 15 másodperc alatt elintézni megint 2 db 10-es td, már ha azok voltak. Ez egyre nevetségesebb.