World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aktuális téma mint látom,ez is td.
Valaki írta korábban hogy feltekerték a td-k xp-jét,nekem ez elsõre kevésnek tûnik.
nem tökéletes kör,de sok damage

Valaki írta korábban hogy feltekerték a td-k xp-jét,nekem ez elsõre kevésnek tûnik.
nem tökéletes kör,de sok damage

Nem gyakoriak, de épp elég amikor szembe kerül vele az ember. Az meg, hogy több, top TD sebzése aránytalanul nagy az alacsonyabb tierekben megszokotthoz, az nem vidám dolog.
Egyrészt két ágon van, másrészt az egyiknek +-90°-os csak a kitéríthetõsége, a másiknak meg +-45°-os csak. Ennyit a tornyokról. Bemész a segge mellé (e4 mögé picit átlósan), és lövöd a hátsó láncot, meg a sebzed is.
Húú, mennyivel nehezebb, mint egy sima TD-vel megbírkózni.
Húú, mennyivel nehezebb, mint egy sima TD-vel megbírkózni.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Az én módszerem: 3 vereség után 1 óra szünet. Hátha szerverre bejelentkezéskor sorsolja ki a megfelelö számot, ami meghatározza, hogy szívás jön vagy winek.
Persze baromság, de kabalaként bejött <#nevetes1>#nevetes1>
Persze baromság, de kabalaként bejött <#nevetes1>#nevetes1>
Állat, állat, állat. 10 kill.

Egy ágon van csak tornyos TD, azok se olyan gyakoriak. Szóval nem tudom mit általánosítasz.
Meg am akkor az E100 talán nem aránytalan? Pedig az heavy.
Meg am akkor az E100 talán nem aránytalan? Pedig az heavy.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Forgó tornyos valóban buziság, de azokat nem is td-knek tekintem, hanem valami gunship-nek....
Én félek a TD-ktõl. T9-T10-esektõl. A T8 meg az az alattiakkal nincs gond, a SU/ISU-152 kivételével nem lõnek ki két lövésbõl, de még ezek is kezelhetõk. DE ne mondja senki, hogy normális, hogy T9-T10 TD 800-1000-et baszik bele az emberbe és emellett még tornya is van! Már lóbaszó nagy sebzés is fusztráló, de még kezelhetõ valamennyire, mert mellé lehet menni, meg cserében nagyon lassan tölt újra, de egy tornyos TD 800-1000-es sebzéssel!
T9-T10 TD sebzés aránytalan a kisebb tiereknél megszokotthoz.
T9-T10 TD sebzés aránytalan a kisebb tiereknél megszokotthoz.
<#hehe>#hehe>
Na indultam dolgozni elég volt már a flame. Faszomat a TD-kbe, nem ér ennyit az egész 😄
jaja <#idiota>#idiota>
akkor mondhatod a cimbidnek is.
zavaró a td? ne legyen itt, ilyen egyszerû
Ezt a legkönyebb mondani bárkire is.
Nem tetszik hogy morgok amiért már megint õt olvasom hogy rinyál a td-miatt ( hozzá teszem EGYEDÜL Õ,és nem ma kezdte... ).
Akkor te se legyél itt!

zavaró a td? ne legyen itt, ilyen egyszerû
Ezt a legkönyebb mondani bárkire is.
Nem tetszik hogy morgok amiért már megint õt olvasom hogy rinyál a td-miatt ( hozzá teszem EGYEDÜL Õ,és nem ma kezdte... ).
Akkor te se legyél itt!

am mi az ingame nicked?
szólás szabadság 😊
lehet itt bármit, lehet káromkodni is....
ja hogy elolvassa a kiskorú? 😄 azok menjenek vissza a picsába tanulni 😄
sztem nincs ezzel semmi gond, ha zavar akkor ne legyél itt, ilyen egyszerû
lehet itt bármit, lehet káromkodni is....
ja hogy elolvassa a kiskorú? 😄 azok menjenek vissza a picsába tanulni 😄
sztem nincs ezzel semmi gond, ha zavar akkor ne legyél itt, ilyen egyszerû
Hát ha a kocsmában recskázik nem csak mi fogunk rászólni <#idiota>#idiota><#mf1>#mf1>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Jajj hagyjál már a véleményeddel, végig se olvasom. Régen HPTS-es voltam, ott bénáztál az academyben.
Sírást nem keverem össz azzal hogy valaki rá szól a másikra hogy kicsit vegyen vissza.
Rád is rád szóltam nem is egyszer, sõt, még fogok is, ha már zsinorba a 20. hozzá szólást olvasom hogy mész recskázni a kocsmába.
Más is fog szólni, készülj fel!
Véleményt ellehet mondani persze.
HA valóban azt csinálnÁ Renton is, nem szólnék.....
Rád is rád szóltam nem is egyszer, sõt, még fogok is, ha már zsinorba a 20. hozzá szólást olvasom hogy mész recskázni a kocsmába.
Más is fog szólni, készülj fel!
Véleményt ellehet mondani persze.
HA valóban azt csinálnÁ Renton is, nem szólnék.....
Nehogy amúgy! Csak kivágnál az ablakon 6 millát! Amúgy IS-7se valami jó. Annak a páncélja még a medek ellen meg a heavyk ellen véd ha nem töltenek aranyat, de a TD-knek sima liba.
már nem egyszer láttam tõled olyan hsz.-t ahol amiatt sírsz mert vki elmondja a véleményét 😊 nekem is írtál már miatta
miért ne mondhatnám el a véleményem? vagy renton? vagy bárki?
politikusnak készülsz? fideszes vagy?<#nevetes1>#nevetes1>
miért ne mondhatnám el a véleményem? vagy renton? vagy bárki?
politikusnak készülsz? fideszes vagy?<#nevetes1>#nevetes1>
3x jobb? és nem tudsz elbánni 1 td-vel, sírsz miatta
Panaszkodok td-krõl?
Nem.
Félek tõlük?
Nem.
Van mikor bekapok én is 800-at, nem azt mondom hogy istenmódba kapcsolok td-ellen...
Ki akkor a jobb?
Ráadásul 3x? 😄 😄 Túlzásnak érzem a 3-mat, de sebaj.
Ne szemeteldd az OP hülyeségekkel a topikot napokon át, ennyi a lényeg.
Panaszkodok td-krõl?
Nem.
Félek tõlük?
Nem.
Van mikor bekapok én is 800-at, nem azt mondom hogy istenmódba kapcsolok td-ellen...
Ki akkor a jobb?
Ráadásul 3x? 😄 😄 Túlzásnak érzem a 3-mat, de sebaj.
Ne szemeteldd az OP hülyeségekkel a topikot napokon át, ennyi a lényeg.
ahahah
Pf, sry hogy kérdõre mertem vonni 1-2 dologba <#wilting>#wilting>
Kemény 2 hozzá szólást intéztem felé, míg õ 2-3 naponta bejön hordani az igét meg a hülyeségeket 20-30 hozzászóláson keresztül, hogy OP a TD.
Rosszabb mint egy jehova.
Kemény 2 hozzá szólást intéztem felé, míg õ 2-3 naponta bejön hordani az igét meg a hülyeségeket 20-30 hozzászóláson keresztül, hogy OP a TD.
Rosszabb mint egy jehova.
azért mert 3x jobb vagyok nálad 😊 Te miért is játszol még? 😄
te meg amiatt sírsz hogy más sír 😊 ugyanott vagyunk...
8as nálam a max 😊
nagyon ritkán látok X-es TD-ket.... nem tudom mi folyik tier X-ben.... régen sem toltam ott sokat, fõleg artyk miatt volt játszhatatlan IS-4el meg IS-7el... mondjuk az IS-7 alapból egy hulladék 😊
de akkor most úgy látszik a tierX-es TD-k az arty2-õk 😊
még egy ok hogy miért NE vegyem vissza az X-es tankot 😄
nagyon ritkán látok X-es TD-ket.... nem tudom mi folyik tier X-ben.... régen sem toltam ott sokat, fõleg artyk miatt volt játszhatatlan IS-4el meg IS-7el... mondjuk az IS-7 alapból egy hulladék 😊
de akkor most úgy látszik a tierX-es TD-k az arty2-õk 😊
még egy ok hogy miért NE vegyem vissza az X-es tankot 😄
Komolyan kérdeztem a mediumos dolgot......
Sírsz a td miatt, sírsz a gold ammo miatt, minek játszol még ?
Sírsz a td miatt, sírsz a gold ammo miatt, minek játszol még ?
Jólvan effi huszár
Lehet nekem is azt kéne! KV-1S, Cromwell, meg Hellcat aztán csókolom. És akkor azt csinálnának a 10es TD-k amit akarnak.
goldammoval át lövik az is4-est a 8as med, akkor OP med?????
meg a hülye is tud játszani vele mint a td-kkel?
Fejezd már be , hülyeségeket beszélsz már megint.
meg a hülye is tud játszani vele mint a td-kkel?
Fejezd már be , hülyeségeket beszélsz már megint.
ezért kérdezem 😊 hogy random vagy CW.... de akkor random 😄
jó hogy eladtam a 10eseket 😊 azóta se bántam meg 1 másodpercre sem!!!
jó hogy eladtam a 10eseket 😊 azóta se bántam meg 1 másodpercre sem!!!
Milyen CW-rõl? Vedd vissza az IS-4esedet. Mikor goldammoval szembõl beverik még a t8as medek is. A t10TD-k meg keresztbehugyozzák. 3 lövés egy TD-nek az IS-4
Az emberek 90%-a 😄
Fogyatékosoknak találták ki akik nem tudnak kombinatívan gondolkodni. Hány olyan játékost ismerek, végig TD-zett, elkezdett húzni egy med ágat, és olyan szinten visszazuhant a teljesítménye. Egyszerûen béna volt.

te most CW-rõl beszélsz?
- description of the British arties
- no HESH shells for British arties
- T-50-2/MT-25 switch (nothing new)
- more such replacements might come in the future, but not anytime soon
- E-25 will come in 8.7, 112 won’t (needs more balance)
- Belogorsk renamed to Severogorsk, mixed map with some “town” terrain
- Belogorsk tactics (nicely described by the way)
8.8: new medium Soviet branch confirmed, it consists of 5 tanks, Object 430 is tier 10
nekem van prém AT-m van lehet lomha de fordítva is igaz, én is imádom szopatni a gyors tankokat...amíg távol vannak😄 egy 17 fontos ágyú nem a világ de egy nagytesó mellé beállva támogatni 3,54 seces töltési idõvel meg tudok lepni sokmindenkit😊
k 😄
Csak hogy azt írta 260-as MAX. átütés, ugye van az a 25%os szarság, tehát az átlag átütés szerinte legyen MAX. 195 mm.
Azt akkor menjünk neki annak a td-nek, aminek 1 weakspotja van, a kupola, ami ha jól mondja a progim 229 mm.
Jó logika!
Persze, lehet oldalba-fenékbe lõni !!
Csak hogy azt írta 260-as MAX. átütés, ugye van az a 25%os szarság, tehát az átlag átütés szerinte legyen MAX. 195 mm.
Azt akkor menjünk neki annak a td-nek, aminek 1 weakspotja van, a kupola, ami ha jól mondja a progim 229 mm.
Jó logika!
Persze, lehet oldalba-fenékbe lõni !!
Ha nem op, ne menj vele. Ha op, menj vele.
Hogy klasszikust idézzek.
Ha nem op, mégis mész vele, de sírsz... Hát lol. 😄
Hogy klasszikust idézzek.
Ha nem op, mégis mész vele, de sírsz... Hát lol. 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Épp tegnap tanítottam meg a hétéves fiamnak, hogy amikor chaten szól, ne írjon egymás után sok kérdõjelet meg felkiáltójelet, mert az "az olyan kisfiús, fórumon aki így irkál azt gyogyósnak tartjuk 😊, általában az is, ha felnõttként igy toporzékol".
Szóval találó a kép 😊
Szóval találó a kép 😊
Baszki xDDDDD

Oldalról és hátulról 😊
Küdj replayt....
Pont úgy ahogy most.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Tudod mi a TD? Tank Destroyer! Most az a bajod, hogy el tud pusztítani egy tankot? lol. Inkább vegyáél egy SU-26-ot az való neked 😛