banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Dettó. Imádom, mikor közelharcos pofozkodásban, ahol minden apró rossz mozdulat végzetes lehet, az ember nem tud a megfelelő helyezkedésre, hulldownra, ellenfél mozdulataira koncentrálni, mert folyamatosan azt kell sasolni fél szemmel, hogy vajon most arty-coverban vagyok, vagy csak fél méterrel hátrébb lennék, ahol viszont az ellenséges tankoktól nem vagyok biztonságban. És elég 5 másodpercre elfelejtkezni a görényekről, máris beléd csap valamelyik fikagyúró egy ezrest.
    Komolyan napok óta arty-favorit vagyok. Először a JT számlájára írtam, de nem, tök mindegy mivel megyek, hol vagyok, kik vannak körülöttem, amint meglát az ellenséges artybanda (amik meg ugye megint szaporodnak, hogy rohadnának meg), egyből versenyt futva igyekeznek letolni egy tarackskulót a torkomon. Hú de szétnerfelhetnék az egész bagázst a játszhatatlan szintre, de boldog nap lenne az.