banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lorder
    Sziasztok. Lenne egy kérdésem, hozzátok tapasztaltabb játékosokhoz :) Tudom pár helyen már van hasonló kérdésre válasz, de én egy helyen sem találtam a nekem megfelelőt. Heavy tankokat szeretem jobbára, KV1, KV-1S-el szoktam a legtöbbet játszani. Azonban elérkeztem a Tier7hez, ami nálam kicsit mérföldkő mivel nem tudok minden tankot kipróbálni és itt már elég nagy erő különbségek tudnak lenni.

És igazából amire a kérdésem irányulna az az, hogy melyik Tier7es heavy tankra érdemes beruházni?

T29,IS,Tiger P, Tiger I Úgy tudom ezek közül érdemes választani, a későbbi fejlődési láncot is figyelembe véve. Stílusomra óvatos támadó heavyt mondanék :D Utálok kempingezni, ha top tank vagyok akkor megesik az is hogy a frontvonalról bűvészkedek. Ti tudnátok valami tanácsod adni a jövőbeli tank vásárlásra? Arra gondoltam, hogy mivel még a T29 előtt hiányzik egy tank addig megvenném az IS és utána a T29et. Bár fogalmam sincs hogy mi lenne a helyes :)