banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nikosi
    Az idő megszépíti a régi emlékeket, ez tény. Miért is írom ezt.

Mert az arty vs td vita, melyik a rosszabb kérdésben sokan az arty-k pártját kezdik fogni. Mondják, hogy inkább legyen sok arty mert az jobb mint a sok td.

Az egy tévhit, hogyha most kicserélünk egy meccsen 4/4 td 4/4 artyra akkor jobb lesz a játék. Nem ez már bocsánat de baromság. Én itt voltam akkor is amikor a 8/8 arty sem volt ritka egy csatában. Annál rosszabb nincs akármivel is vagy éppen bent.

Mert az egy tévhit, hogy sok arty esetén majd meddel milyen fun lenne a játék. Nem nem lenne fun. Mert mindenki arty fedezékbe kempelne. A med rohangál spotol de az artyk csak őket lövöldöznék mert mindenki más egy jó kis kemp helyen ücsörögne. A med berohanó arty-ért és a sok kempelő tank/td szépen másodpercek alatt szétkapná.

Meg ugye jönne egy splas med megakad lánc motor stb.. aztán csak kapná a zárótüzet az égből.

Nem a 6v6 td ezerszer jobb bármiben is vagy mint a 6v6 arty.

A td-ket meg lehet szívatni, van lehetőséged elrohanni mellettük, hátbatámadni az ellent. Én sokkal jobban szeretek med tankokkal és gyors tankokkal menni mint az arty-s korszakban. Mert lehet taktikázni, nem fog potyogni az égi áldás egyből ahogy felfedeztek.

Mert régen egy t-92 splash-ből nem volt menekvés, aztán meg jött a többi áldás. De a francia arty is folyamatosan láncon tudott tartani, amíg valami nagyobb egy lövésből kicsap a pálya másik végéből.

Abba meg senki nem gondol bele, hogy ugyan egy td nagyot csap levesz 1000 hp-t, na de ezt egy arty is megteszi csak azzal a különbséggel, hogy minimum 3-4 modul és 2-3 ember is odavan. Na az a tank hiába marad még fél hp-n semmire nem jó már, kivéve nagy javító, nagy gyógyító (2*10k credit) megléte estén.

Tehát ha objektíven összegezzük inkább sok td mint sok arty.