banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    Lehet, hogy peches vagyok, de ugye ha rusholsz általában te vagy a fő célpont hisz derítesz, mutatsz és törsz az artyk felé. Nagyon régen artyztam már és soha többet nem is fogok, de én is a scoutra lőttem anno, mert tudtam, ha bejut nekem végem. Szóval engem simán kiszednek az artyk egy-egy rush alatt. Hiába a nerf, kiszednek ezek 60-al is cikázva.

A TD-től kapok egy hatalmasat, de után tudom hol van és vagy elbújok vagy a társak már ki is szedik, esetleg körbefutom és esélye sincs, de az artyt ugye nem látjuk.

A játékosállomány néha katasztrófa, de ha megcsinálom a saját sebzésemet, akkor engem nem zavar ha vesztünk, a win ratiot magasról tojom le. A pénz ugyanúgy jön. Nagyon kellemes újítás a medálért teljes xp. Én ezt megfejelném egy olyannal, hogy aki az első ötben van a végén vereség esetén kapja a teljeset, ne csak a medálért. Ha ezt bevezetnék, akkor már tényleg nem zavarna még kicsit sem ha sok a vereség.