World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nézd meg a csatákat... jópár lepattanót lõtt rám Jeff
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
1v1 /1
1v1 /2
1v1 /3
1v1 /4
1v1 /5
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
most fogom magam és elbújdosok jó messzire <#szomoru1>#szomoru1>
Valahogy a 90-essel mintha jobban bejött volna. Gondolom azért, mert az agresszív játékstílusomhoz jobban illik a rövidebb célzási idõ...
igaz ez csak az elsõ csata képe, de gondolom elhiszed h nem goldoztam 😊
van replay is, de a negyediket nem mutatom meg senkinek!!! XD <#rinya>#rinya>
azt hogy basztam el így?????

Olyanokat lõtt azzal a sz@r csõvel hogy csak kamilláztam.
Mentségemre legyen írva hogy egy éve nem mentem ezzel a tankkal, de ezt ellensúlyozta a jobb legénységem.
Bénáztam, jobb volt. HATALMAS GRATULÁCIÓM! <#taps>#taps> <#worship>#worship>

2-0ra elmentem elején aztán feljött jeff 2-2re
4. csatában lelõttem õt 1 lövésre, nekem meg full hp-m volt és onnan elbuktam :S
döntõ csatában meg face to face ment a csiki csuki ott mozgolódtunk és volt jeffnek lepattanója és így bírtam kilõni õt
szóval igen csak szoros volt....
arra hajtottam végig hogy elkapjam valahol tágasabb helyen a VK-t de nem igazán jött össze 😊
talán a legutolsó csatában, de ott se bírtam kihasználni annyira a mobilitás elõnyömet 😊 na kb. ennyi
azért jó volt! köszi jeff!!! <#worship>#worship>
Érdekes csata lesz, de szerintem is jobb a VK a könissel. Kizártnak tartom viszont pl. a 3-0-ás gyõzelmet 😊 (Hacsak nem ég és föld a játéktudásotok.)
Kis érdekesség: A tankviewer szerint Könissel szerelve a VK lövegpajzsa mindenütt 80 mm, 88-assal szerelve viszont 100 mm és 80 mm vegyesen.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
max ha belép loltrakival és te kilövöd egybõl...
úgy benne vagyok, egyébként nem 😊
na mondom a szabályokat jeff!
-semmi gold cucc! magyarul gold ammo, gold tûzoltó, gold javító, gold porció
-credit cucc bármit hozhatsz (motor erõ növelõ stb...)
-10 perces a csata
-a térfelek csatánként cseréljük
-5 a max csta.. ha vki eléri a 3at akkor win
-map himmelsdorf a képen jelölt piros helyrekre tilos menni
-capolni szabad, de nem lehet vele nyerni
(magyarul ha beálsz capolni akkor lebuktatod a pozíciódat... ha befoglalsz vesztesz)
-draw esetén a low hp-s veszít (habár ez tuti nem lesz)
(a zöld csík azért van benne hogy lásd hogy ott még el lehet menni)
Esetleg van valami kifogásod ellene? 😊
Csak nem éget be engem 5:0-ra. De benne van a pakliban.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Bár ha fogadni kéne T6-os médiumokra akkor lehet inkább a Jumbóra tennék <#nevetes1>#nevetes1>
Csata elõtt nyomunk egy printscreent bizonyítva hogy nincs nálunk arany lõszer. <#papakacsint>#papakacsint>
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Bár ha jól emlékszem, évfordulókon nem szoktak szemétkedni. Emlékszem mikor 1 éves volt a játék, az 1 éve regisztráltak 1 hetes,az ennél kevesebb ideje regeltek meg 1 nap prémet is kaptak.Ezen felül még voltak akciók is stb. Egy ilyen most is jó lenne 😛
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1
Talán csak annak a kollégának a szívása közelíti meg, aki felrakta a replayt a Fochról, ahogy parádés játék után a meccs utolsó 5 másodpercében egy telitaknyot kap az ellenséges artytól.
addig még el kell döntenem mivel menjek 😊
protot duplázom meg T34-85ön húzom embereket
lehet majd beiktatok egy két Matilda kört
Mi a mostani,nekem valami orosz jön be,ott meg nem írja.
Bekaphatják megint a nyomi eventjüket...
Ez sokkal inkább a te 9 killedrõl szólt,mit a másik 10 nulla sebzésérõl!😊
Csak nem szerettél volna szerénytelennek tûnni!<#whatever>#whatever>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Nemsokára leszek..<#alien2>#alien2>
Egy csatában csak egy tankért kapsz extra pénzt, szerintem arra amit elõször lõsz ki, de ez nem biztos.
megölök egy Tiger-t egy AT-2õt meg egy kis szart és össze adódik a három? 😊
mondjuk a kicsikkel nem foglalkozok....
azon gondolkodtam h, mi hozhat most jobban
Matilda a +80%-ával
vagy menjek tier7-el és vadásszak az extra kreditekre? 😊
Lehet tudni mi van akkor ha több akciós jármûvet lövök ki? Szóval két db. tigris az 20k vagy csak 10k?