banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    És mi a 2. skill? Ha javítás, ÉS tovább akarsz majd menni T10-re, akkor felesleges 10%-ot veszítened ezen. Ha JT-nél megállsz, akkor cseréld 6. érzék/javításra 1. sort, 2.-at meg álcára, esetleg kuplungégetővel driveren.

De én őszintén szólva ezeket az 5%-ot javító kis skilleket feleslegesnek tartom, tényleg, mi 5% akár egy 50°/mp-nél forduló tanknál is? 2,5°, ha 100%-os a skill? Mennyit nyersz vele, 0,5 secet egy körbefordulás alatt? És általában nem is kell körbefordulnod vele.

Míg ha camora rakod, akkor azért a teljes camo-értéknek a 100/x%-át teszi ki, ha egy legénységen más skill van (x a legények száma, itt 6 és a parancsnokon már más van, mert 2. skillnek oda illik a repairt rakni azért mindentől függetlenül).

Egy szó mint száz, szerintem ha T10 felé mész, akkor ráérsz a JGpz kifejlesztésekor átképezni a legényeket (és eldobni a skilleket, addigra már meglesz a 3. skill is, commandernek bia+SS perk mehet, plusz repair 3.nak - sixth sense). Azért JGpz-vel sem mindegy, hogy 420, vagy 360 méterről vesznek észre, és hogy már láttak-e mielőtt lőttél, vagy csak a lövés után 2mp-vel (a távolságcheck miatt később spotolódsz fel) spotolnak fel, mire te már pl. visszamozogsz hulldown-ba.

De ha leállsz JT-nél, esetleg visszarakod JG2-be, akkor nyugodt szívvel tudom ajánlani azt is, hogy már most átképezd őket, egy végleges beosztásra.