World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Este 11 óra van, az emberek 90%-a ekkora már elhasználta az összes feljelentõ tokenét 😄
Van egy ötletem.
Úgy is itt vagyunk csomóan, szervezõdjünk!
Engem a kis 5-ös kínai Typommal ki akart tolni egy 500 csatás kis köcsög.
Persze sebzõdtem is, nem tudtam tolatni.
Mögé mentem gyorsan, lõttem bele a lepattanókat, míg õ ki nyírt. ( úgy is loose lett volna )
Az ilyen "súlyos" esetûeknek osszuk meg a nevét, és reportoljuk, HÁTHA kap 1 kis bannt.
Aki veszi a fáradságot, és reportolja Nikozza98-at csapat sebzésért, esetleg csapat társ ki tolásáért, kap tõlem 1 arany lõszert <#bohoc>#bohoc>
Úgy is itt vagyunk csomóan, szervezõdjünk!
Engem a kis 5-ös kínai Typommal ki akart tolni egy 500 csatás kis köcsög.
Persze sebzõdtem is, nem tudtam tolatni.
Mögé mentem gyorsan, lõttem bele a lepattanókat, míg õ ki nyírt. ( úgy is loose lett volna )
Az ilyen "súlyos" esetûeknek osszuk meg a nevét, és reportoljuk, HÁTHA kap 1 kis bannt.
Aki veszi a fáradságot, és reportolja Nikozza98-at csapat sebzésért, esetleg csapat társ ki tolásáért, kap tõlem 1 arany lõszert <#bohoc>#bohoc>
következõ jármû érdekes jószág lesz....
Köszönöm a gyors válaszokat 😊
akkor neki fekszem ezeknek
akkor neki fekszem ezeknek
Elsõ csatám vele 😄

Én a Su-76-al, 2-es Franciával és T18-al próbálkozok, bár azzal szerintem felesleges, mert rengetegen használják mivel sokan azzal húzzák az eff-jüket...
Tier 2-3-4-5 francia TD-k, T6 Churchil td,
F****, nekem teljesen elkerülte a figyelmemet. Ha nem mondod, simán nem veszem észre.
Kapsz egy pluszt.<#eljen>#eljen>
Kapsz egy pluszt.<#eljen>#eljen>
Vazzeg amikor platoonozunk miert nem tudsz ilyeneket????? <#hehe>#hehe> <#wink>#wink>
Saor Alba
óóóó hogy én mindenrõl lemaradok 😄
lehet nem kéne annyit másnaposnak lennem!
lehet nem kéne annyit másnaposnak lennem!
T28, T95, ARL V39, most nem jut eszembe más így hirtelen.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Tegnap zsinórban 21 vesztett csata,ma zsinórban 19 nyertes. Látjátok mennyit lehet tanulni egy nap alatt?!<#mf1>#mf1> <#falbav>#falbav>
Sziasztok!
Van most ez az event 1 hónapos és td-vannak benne biztos tudjátok 😊
Mondjatok már nekem td-ket amik nagyon rosszak és kevesen fognak velük menni és akkor majd azokkal próbálkozok és hátha bejutok a top 50-be és kapok aranyat.
játékbeli nevem is Kesebaro
Van most ez az event 1 hónapos és td-vannak benne biztos tudjátok 😊
Mondjatok már nekem td-ket amik nagyon rosszak és kevesen fognak velük menni és akkor majd azokkal próbálkozok és hátha bejutok a top 50-be és kapok aranyat.
játékbeli nevem is Kesebaro
Hülyét kapok a sok lepattanó lövéstõl. A végén az tette be a kaput amikor majdnem merõlegesen seggbelõttem vmelyik 60mm-es TD-t 175-ös pennel és lepattan.
na jólvan látszik hogy matekból épphogy kettes lettem xD
144et!!
144et!!
hát.... igen csak meg kellene érte szenvedni.... ha számolunk avg csata 10 perc akkor egy óra alatt 6, 24 óra alatt 166 castát kellene lemennem 😊
Ha már a játék bugos, legyen bugs az ldal is ami azzal foglalkozik 😊 Nekem is mindenhova az elmúlt 60 nap eredményét írja be.
Érdekes érdekes...... Én mikor megvettem aznap delután mentem vele kb 40 csatát. Ellenfelek 4! -5 -6.
Talán ha ket csata volt hetes top tankokkal.
Másnap már hetesek nyolcasok között mentem es ritkán hatosok közöt.
Én azt mondom hogy ez nem baj. Nem lehet normalis sebzéseket összehozni ezzel a mutánssal alacsony szintüek között.
Talán ha ket csata volt hetes top tankokkal.
Másnap már hetesek nyolcasok között mentem es ritkán hatosok közöt.
Én azt mondom hogy ez nem baj. Nem lehet normalis sebzéseket összehozni ezzel a mutánssal alacsony szintüek között.
T5-ben a csörcsil OP. Fõleg hülyék ellen. Kicsit sebez, de gyorsan lõ. Böszme KV, T1, elõjön azt hiszi õ a nagy és erõs és nem árthatnak neki..puff-puff-puff-puff-puff villángyorsan, és csak pislognak<#nevetes1>#nevetes1>
Élvezetes tank a prém csörcsill, ezt a tankot bátran lehet ajánlani aki a fun faktort keresi.
Élvezetes tank a prém csörcsill, ezt a tankot bátran lehet ajánlani aki a fun faktort keresi.
1500tp prémium nélkül az nem gyenge 😊
Az elsõ 12 órában lucky,a másik 12ben meg 1 pool medál ütné a markod/tankod.
Gondolom te lennél az elsõ jelentkezõ. <#idiota>#idiota>
Gondolom te lennél az elsõ jelentkezõ. <#idiota>#idiota>
én 105össel használom a kezdetek óta a nagyobb alpha miatt.... 240 8as szintbe nevetséges 😊
8assal meg ne akarj farmolni 😄
8assal meg ne akarj farmolni 😄
Akinek volt/van VK4502A-ja, az tudna annyit segíteni h melyik gunnal használta a kicsikét?
Mert most fulloztam ki, eddig 88-sal mentem, és teljesen megvagyok elégedve vele. Már a tankászt is összekapartam a kicsikével. Ahogy néztem a 105-snek csak 4-l nagyobb a dpm-je, viszont kisebb a pen(elhanyagolható igazából), pontatlanabb(nem sokkal) és drágább jóval a lõszer (na ez az ami igazán nagy érvágás és ami miatt gondolkozott kegyetlenül).
Szóval véleményekre lennék kíváncsi, kinek melyik gun adja/adta jobban, 105-s v 88-s? 😊
Mert most fulloztam ki, eddig 88-sal mentem, és teljesen megvagyok elégedve vele. Már a tankászt is összekapartam a kicsikével. Ahogy néztem a 105-snek csak 4-l nagyobb a dpm-je, viszont kisebb a pen(elhanyagolható igazából), pontatlanabb(nem sokkal) és drágább jóval a lõszer (na ez az ami igazán nagy érvágás és ami miatt gondolkozott kegyetlenül).
Szóval véleményekre lennék kíváncsi, kinek melyik gun adja/adta jobban, 105-s v 88-s? 😊
muhahaha egyszer voltam 24órás LAN partyn... cod2 volt akkor még a divat, mellé egy kis cod4 néha néha
volt még vmi béna magyar rally játék ahol ladákkal meg trabikkal lehetett száguldozni....
na a mondani valóm lényege hogy a 24 órából 24 óra móka és kacagás volt 😄
meg persze zabálás vedelés
kíváncsi lennék egy 24 órás WOT után milyen idegállapotom lenne... elképzelni nem tudok hogy tudnék 24 órát nyomni ezzel egyhuzamban!!!!
volt még vmi béna magyar rally játék ahol ladákkal meg trabikkal lehetett száguldozni....
na a mondani valóm lényege hogy a 24 órából 24 óra móka és kacagás volt 😄
meg persze zabálás vedelés
kíváncsi lennék egy 24 órás WOT után milyen idegállapotom lenne... elképzelni nem tudok hogy tudnék 24 órát nyomni ezzel egyhuzamban!!!!
Én mostan ezt leplusszoztam jól. 😊
Csak azért mert mindenki panaszkodik folyton. Nem olyan nagyon extra kör, csak sima Top Gun prém csörcsillel, ami ráadásul kissé OP járgány is tud lenni. Nem dicsekedni akartam, annyira nem nagy szám...csak hogy ne folyton sírjon a szánk.
Bár szerintem ennyi sebzés tier 5-ben egész jó.
Bár szerintem ennyi sebzés tier 5-ben egész jó.
Nem szívtam semmit, maximum a fogamat a sok növény miatt.
Kiflit szoktam rágni közben étkezést gyanánt, meg a körmömet, amikor épp csata elõtt visszaszámol.
Pisálni meg van itt petpalack, olyankor artyzok közben, az megy fél kézzel is.
Kiflit szoktam rágni közben étkezést gyanánt, meg a körmömet, amikor épp csata elõtt visszaszámol.
Pisálni meg van itt petpalack, olyankor artyzok közben, az megy fél kézzel is.
És még én vagyok függõ. Ma még el sem indítottam a játékot, olyan fáradt vagyok hogy lehet marad is így. <#crazya>#crazya>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Miért gondolom azt hogy füveztél közbe? 😄
170 meccset....17nél többet nem vagyok képes nagyon lenyomni 😄
Fõleg ha burgonyák kibújtak a földbõl.
170 meccset....17nél többet nem vagyok képes nagyon lenyomni 😄
Fõleg ha burgonyák kibújtak a földbõl.
Hát furcsa az az oldal...kétlem,hogy én 439 csatát mentem volna az elmúlt 24 órában<#nevetes1>#nevetes1>
Volt néhány,de ennyi?😊
Volt néhány,de ennyi?😊
Remek, remek, 24 óra alatt 169 meccs, megyek aludni, kicsit zombisan érzem magam... 20 órás maraton, holnap folyt köv.
Stat lapom
Stat lapom
Nincs köze egymáshoz a kettõnek.
kérdés:a legénység képzettségi szintje befolyásolja a tank matchmakingjét vagy ez csak egy fura véletlen?megvettem egy su100y-t most viszont az örömkönnyek kezdenek keserû zokogásba fordulni ugyanis amióta másodlagos képességet adtam a legénységnek azóta nem volt olyan csatám hogy ne lett volna legalább 7es de rengetegszer 8as tank,20 csata alatt nem voltam én a legnagyobb tier egyszer sem!elsõ 120 csatán kb 5ször láttam tier8as tankot szinte mindig 6os volt a legnagyobb.imádtam ezt a tankot most viszont kezd kikészíteni.hiába esett le még halonen medál is.szóval ez véletlen vagy tényleg köze van a kettõnek egymáshoz?ennyit nem ér a másodlagos képesség az tuti.
muszáj mert az elõl levõ spaced armor (csomagtartó ajtó+mûszerfal) túl OP
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Kérdéses, hogy azok a bazi nagy lámpák weak pointok-e.... WG tuti megcsinálja annak... 4x lelövöd a lámpámat, a tank már nem is megy tovább XD
Azaz, és ez a vaskos lánc is biztos benyel pár lövést😄
De ott az üzemanyag tartály 😄 És szerintem az ammorack is csak ott lehet 😄
Viszont ez tudhat pattintani, ha hulldownozol 😄 Ezek a kerek formák 😄
Viszont ez tudhat pattintani, ha hulldownozol 😄 Ezek a kerek formák 😄
sajna nekem nagy mennyiségben egyiket sem bírja a gyomrom <#zavart2>#zavart2>
De legalább a seggében van a motor, úgyhogy frontális találattól ritkán fog égni😄
Áh, ahogy te az alkohollal, úgy én a zsírossal... <#nezze>#nezze><#hehe>#hehe>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Dettó. Tegnap pl gondoltam csak kifarmolok úgy 500k-t, de aztán annyira nem volt kedvem a játékhoz, hogy két csata után hagytam a fenébe. Sajna pörög a prémem, de ha nem az én napom, nem erõltetem😊
WOTsVagen? 😊