banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Tesztszerveren amúgy sokkal több lehetőség van vele lőni, az éles szerveren nem ilyen könnyű vele célzott lövéseket leadni...ott nem állnak ki eléd aztán néznek tátott szájjal :)

3350-es átlagsebzésem van vele jelenleg, volt olyan csatám hogy olyan gyorsan jöttek rám, hogy nem tudtam elég gyorsan kilőni őket (25mp-es töltésidő), meg van olyan is, mikor egy, max. két lövésem van egész csatában, és persze ezek is ilyen majdnem halott tankokba. Ezért sem lesz vele soha jó átlagsebzésem.

Azt hittem könnyű vele elérni a 4k-s átlagot, de nem igazán, kevés olyan kör van, ahol van lehetőségem sokat sebezni. Mostanában nem is mentem vele, mert 2-3-at lövök csatánként és már vége is az egésznek.