World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Papír páncél,könnyû súly,viszonylag gyors(tuti nerfelik,nem histórikusra😊
Meg azok az ablakok...ventivel tuti megvan 500 méter!<#nevetes1>#nevetes1>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Más: Új képek a leendõ harmadik német med ágról <#nevetes1>#nevetes1>:
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Ezentúl szigorúan lábujjhegyen hõbörgök a fórumban.
Nem értem én az embereket, az itt lévõk nagyja (felteszem, Te is) évek óta játssza ezt a játékot, bõven volt ideje megszokni a játékosállomány minõségét, mégis vannak akik a mai napig rendszeresen kötelességüknek érzik a világ arcába kiabálni a felháborodásukat.
Megfigyelésed figyelemre méltóan tökéletes.
Pontosan ezt teszem.
Bár nem okoz különösebb törést a lelki világomban, hogy elbasszák a kikapcsolódásomat. Tényleg. Már egészen ritkán sírok fel álmomban..
Nagy divattá vált lelki szemeteskukának használni ezt a fórumot.
Ha este van kedved, meghívlak gyakorlóba és megmutatom.
A defenceforumindia.com oldal Main Battle Tanks and Armour Technology topikjából valószínûleg kiderülne. Csak hát meg kéne találni abban a több mint 400 oldalnyi hozzászólásban.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Az SG-s századozásból lesz valami a közeljövõben?
Mi a frissen belépett embereket bevittük gyakorlóba, és mindenfajta T10-es tank átlõhetõ pontjait megmutogattuk. El lett magyarázva az össztûz, a szálka, az arty safe helyek, stb. Aki nem csak vegetatív idegrendszerrel rendelkezik, az tanul belõle, és CW-n hasznosítja. Persze vannak még hiányosságok, de fejlõdünk, nemsokára remélem a partraszállás is összejön.
Mielõtt valaki egyest adna matekból, gondolkozzon.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Viszont ezt a 60%-ot nem is értem. Mekkora a wr hozzá?
Kíváncsi lennék egy olyan taktikára ami akkor is nyerõ, ha a csapatban csak minden 4. lövés sebez.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
készülj fel lelkileg!!!!
However if you are better than me, you're a no life.
Also if everyone is better than me, I have lag.
https://wotinfo.hu
sokan ezzel mentegetõznek
van 2000 csatája, nem tudja átlõni tigerrel a szembe jövõ KT-t
és arra hivatkozik hogy "nekem van életem, nem tankozok egész nap"
de arra nincs ideje hogy 2 perc alatt megnézze hol van a KT gyenge pontja szembõl!
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Ettõl függetlenül fontos a jó, rugalmas taktika de semmit nem ér olyanokkal akik az oldalukat mutogatják és 30 méterrõl képesek bármire lepattanót lõni.
Bocs de nem értelek.
Jaja Bee taktik az elsõ utáltam is a gyakorlókat 1000-el.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
underdogs = esélytelenek
szerinted én úgy kezdtem hogy minden tudtam? és gyártottam a top gunt? nem
eljutottam tier5ig, meglett a KV-1, jöttek a nagyobb ellenfelek... pl VK-k
jött a VK3601H és pattogtam róla, hoppá
csata után google: world of tanks vk3601h weak spots
jött egy új tank amit nem tudtam használni... mondjuk KV-1S hoppá
youtube world of tanks kv1s gameplay és nézegettem
nehogy már ennyit ne tudjanak megtenni
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer