World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"eszek valami jó zsírosat".... meglesz a holnap reggeli programod is 😊
Khmm,szerintem ez inkább light...
Papír páncél,könnyû súly,viszonylag gyors(tuti nerfelik,nem histórikusra😊
Meg azok az ablakok...ventivel tuti megvan 500 méter!<#nevetes1>
Én mindig kitûzök egy napi célt, azt próbálom teljesíteni. Ma pl. kifejlesztettem a Leo Protora a fejlesztett tornyot, de elég is volt a random csatákból, mert tényleg annyi növény játszik most a játékkal, hogy nem erõltetem. Van, amikor az amõbák akadályoznak. Ilyenkor szépen káromkodom egy jót, sétálok egyet a kutyával, eszek valami jó zsírosat, esetleg játszok egyet Civ 5-el, megnézek egy filmet, és nyugi van.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Szerintem egyszerûen normális ember nem csinál olyat, ami nem kötelezõ, viszont jól felhúzza magát rajta. Én ha látom hogy nem megy a játék, és érzem hogy ebbõl idegeskedés lesz, fogom magam és kilépek, csinálok mást. Gyönyörû idõ van odakint, van mit.

Más: Új képek a leendõ harmadik német med ágról <#nevetes1>:

nem. de a baszogassuk madet napnak ezennel vége.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

vagy ne itt hõbörögj. Erre még nem gondoltál?

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

én így vezetem le a feszültséget bocs.

Ezentúl szigorúan lábujjhegyen hõbörgök a fórumban.

pointer4
Divat? 😄 2 éve mást se olvasok 😄
Amennyiben a kikapcsolódást elbasszák, úgy az már nem kikapcsolódás, tehát nem kell csinálni. Ha viszont az ember csinálja, akkor legyen felkészülve a hülye játékosokra, és ne hörögjön habzó szájjal minden alkalommal, mikor ilyet lát. Szívjon el egy cigit, fusson pár kört a ház körül, nézzen egy filmet, valami. Vagy ha akar hörögjön, de legalább magában.

Nem értem én az embereket, az itt lévõk nagyja (felteszem, Te is) évek óta játssza ezt a játékot, bõven volt ideje megszokni a játékosállomány minõségét, mégis vannak akik a mai napig rendszeresen kötelességüknek érzik a világ arcába kiabálni a felháborodásukat.
Nem veszem.

Megfigyelésed figyelemre méltóan tökéletes.

Pontosan ezt teszem.

Bár nem okoz különösebb törést a lelki világomban, hogy elbasszák a kikapcsolódásomat. Tényleg. Már egészen ritkán sírok fel álmomban..

Figyelj, ne vedd személyeskedésnek, de akárhányszor látlak ide írni valamit, az kivétel nélkül mindig valami anyázás a hülye playerek miatt.

Nagy divattá vált lelki szemeteskukának használni ezt a fórumot.
SZEPTEMBERT AKAROK!! SOK NYOMORÉKOT VISSZA A KISEGÍTÕBE!!

<#taps><#taps>

Le is csesztem magam emiatt, és büntetésül 7-kor engedem csak haza magamat. 😄
Kevesebbet fórumozz és hamarabb hazaérsz!

Ha te noob vagy, akkor én mi lehetek? 😄
Ha este van kedved, meghívlak gyakorlóba és megmutatom.
A szálka a tankok, elsõsorban IS-7-ek és IS-4-ek jellemzõ beállása, egy vonalban ferdén az ellenfél felé, hogy az elsõ tank takarja az összes többi gyenge pontjait. Akkor mûködik, ha nem mozdul a csapat, fegyelmezett.
Nem tudom. Írnak kvarcot is, meg alumínium ötvözetet is. De üvegszálas erõsítéses polimert is láttam már. Többnyire nem írják, hogy hol. Lehet hogy a toronyban kvarc van a testben meg alumínium ötvözet.

A defenceforumindia.com oldal Main Battle Tanks and Armour Technology topikjából valószínûleg kiderülne. Csak hát meg kéne találni abban a több mint 400 oldalnyi hozzászólásban.
asszem en noob vagyok .... de mi az a " szálka " ????

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Kb. 7-ig, este fent leszek.
Az SG-s századozásból lesz valami a közeljövõben?
Klánban találkoztál velük? Furcsa.
Mi a frissen belépett embereket bevittük gyakorlóba, és mindenfajta T10-es tank átlõhetõ pontjait megmutogattuk. El lett magyarázva az össztûz, a szálka, az arty safe helyek, stb. Aki nem csak vegetatív idegrendszerrel rendelkezik, az tanul belõle, és CW-n hasznosítja. Persze vannak még hiányosságok, de fejlõdünk, nemsokára remélem a partraszállás is összejön.
Vegyük 53-nak. Ha minden meccsen életben marad, akkor a vesztes meccsek 6%-ban is életben kell maradnia. Na azt vajon hogy? 😊

Mielõtt valaki egyest adna matekból, gondolkozzon.

Meddig dolgozik Mister Bee?

patchaou
Na azt most görgessem vissza, hogy ne mondjak hülyeséget? Asszem 50-51, de hogy hány csatából arra nem emlékszem.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Az elsõ botladozó csaták után sokáig gyakran életben maradtam, de aztán jöttek az orosz medek és a közelharc. 😊

Viszont ezt a 60%-ot nem is értem. Mekkora a wr hozzá?

patchaou
Hát találkoztam már nem is tudom mennyi olyan játékossal, akinek egy kicsit sem természetes, hogy hol lõhetõ és hogyan nem lõhetõek a 10-esek.
Kíváncsi lennék egy olyan taktikára ami akkor is nyerõ, ha a csapatban csak minden 4. lövés sebez.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Meg is lepõdtem a 30%-os WR-eden... 😄
patchaou
Winráta a tökömet, túlélési arányt akartam írni 😄

Században/CW-n vertünk már el többször kékeket/lilákat a taktikának köszönhetõen, mint ahogy kaptunk már ki többször sárgáktól is. Nem azt számítom skilles játékosnak, aki tudja, hogy melyik a tank eleje és hol lõhetõ át a Maus könnyedén, ezen a szinten ez már természetes. Szerintem átlagos játékosokkal is egy jó FC kimagasló eredményeket tud produkálni.
patchaou
Valaki a minap említette hogy 60%-os winrátája van Én meg csak pupilláztam hogy mi a szösz, az duplája az enyémnek 😄

patchaou
Így vagyok ezzel Én is. A túlélés idejével nem foglalkozom, inkább minõségre hajtok. Viszont a túlélési arányom igencsak alacsony.

sok sikert.... nagyon sok a lúzer randomban 😞
készülj fel lelkileg!!!!
patchaou
Na bedobok egy kávét és letolom a holnapi adag wotot is 😄

Amikor meglett a hetzer és annyira lassú volt, hogy nem értem oda a csatába meghalni az elején, akkor jöttem rá hogy talán egy percnél többet is életben lehetne tölteni. 😊 Most néha már a kettõ is megy és érzem, hogy nincs messze a három perc sem.

én is emiatt kerültem ide
<#taps>
patchaou
Én anno úgy keveredtem ebbe a topicba, hogy néhány csata után éreztem, hogy valami nem frankó. Biztos hogy nem jól csinálok valamit, ezért elkezdtem utánajárni a dolgoknak. Sokak szerintem észre sem veszik, hogy gyengén tolják és ezért nem is akarnak jobbak lenni.

If I'm better than you, you're a NOOB.
However if you are better than me, you're a no life.
Also if everyone is better than me, I have lag.

https://wotinfo.hu

van aki csak játszani akar-ra 😊
sokan ezzel mentegetõznek
van 2000 csatája, nem tudja átlõni tigerrel a szembe jövõ KT-t
és arra hivatkozik hogy "nekem van életem, nem tankozok egész nap"
de arra nincs ideje hogy 2 perc alatt megnézze hol van a KT gyenge pontja szembõl!
A Földikutyák csipkelõdés részemrõl, amióta Szakesz egy másik fórumon "Budapest20"-at játszott 😄
JeffDunham
Tuséééééééééééé! Jajjj de szép volt. Népszerû leszel ezzel a mondattal! <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

patchaou
Hiába a legjobb taktika, ha egy tucat tank 27 lövésbõl öl meg egy masut.
Ettõl függetlenül fontos a jó, rugalmas taktika de semmit nem ér olyanokkal akik az oldalukat mutogatják és 30 méterrõl képesek bármire lepattanót lõni.

Ezt most mire írod?
Bocs de nem értelek.
Jaja Bee taktik az elsõ utáltam is a gyakorlókat 1000-el.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

:-) földikutyák ??? az meg mi ?

underdogs = esélytelenek

Elitista és antiszociális. A legjobb kombináció. 😄

Ez így nem teljesen fedi a valóságot: a CW-t legtöbb esetben nem az egyéni skill dönti el, hanem a taktika és a csapatmunka. De a tapasztaltabbak megcáfolhatnak 😊
ok, de vegyen már egy minimális fáradtságot hogy "képezze" magát, ne csaj "szarjunk bele és nyomjuk a W-t" stílust nyomja

szerinted én úgy kezdtem hogy minden tudtam? és gyártottam a top gunt? nem
eljutottam tier5ig, meglett a KV-1, jöttek a nagyobb ellenfelek... pl VK-k
jött a VK3601H és pattogtam róla, hoppá
csata után google: world of tanks vk3601h weak spots
jött egy új tank amit nem tudtam használni... mondjuk KV-1S hoppá
youtube world of tanks kv1s gameplay és nézegettem

nehogy már ennyit ne tudjanak megtenni
A jó játékosok felé minden klánban nagy az elvàrás de van aki csak játszani akar.Ennyi.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

hát nagyon nem vagy tisztában a fogalmakkal 😊
Ezt hívják antiszociális viselkedésnek nem? 😄