banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kisokka
    Erlenberg-en mi történt, hogy Támadás módban a védekező csapatból SOHA nem mennek már C2 környékére? Régen mindig az volt a probléma, hogy ott volt a tülekedés, meg lemingvonat, most meg max 2-3 védő. Ebből persze rendszeresen szopás van, mivel a támadók nagy része ott jön át.

Még rendben is lenne ez, hogy nem mennek oda védeni, de még a hídhoz se mennek, hanem át a másik oldalra lemingbe. Artytól függetlenül, hogy van -e, vagy nincs. Ha támadok, ha védekezek, mindig ez van. Persze támadásnál könnyebb, védekezésnél meg, ha nem teljesen idióta a támadó csapat, akkor csípőből bukó. Komolyan nem értem a tömeget.

Most vagy én vagyok alulinformált és van ott egy aknamező, vagy tényleg ennyi a balfasz.