World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Egyébként volt olyan is,hogy visszavonták az állítást,hogy prém lesz,vagy pont fordítva...nem emlékszem igazán sajna.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Egyébként az a T34-3 hanyas tier is lesz?(úgy emlékszem 8,de 8-as medre az a gun,kicsit "fura"(inkább furcsán gagyi))
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Eddig se ment, de ez már a legalja. Ilyenkor nem lehet mást tenni, mint nem játszani, vagy fogakat összeszorítva, menni tovább és a boldog szép idõkre gondolni, amikor még random isten szeretett és még veszteni se engedett.

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg
Tetejébe Redshire!<#nevetes1>#nevetes1>
94000 kredit...tiszta farm-tank ez nekem<#nevetes1>#nevetes1>
Az egyik Gaywagon lopta a Topgunom,pedig meg is lett rá kérve szépen...
Már pont megoldottam volna az utolsó enemy arty kiiktatásának módját,még a Jt is segíteni akart...erre belopja az egyik artynk,de hát mit várunk "tõlük",nem?(keményen dolgoztak,látszik a sebzésükön...)
Replay-róla itt
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
T5(fõleg ez mert farmolok)-8.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Jön a hidegzuhany (ua. mint a kistigris és a Tiger II-vel...hogy alap felszereléssel nem az igazi - mit nem mondok ugye? 😄)
Ok no para. Ilyen a wot.
Felteszem a tiger II top ágyut, alap toronnyal, alap lánccal, és a harmadik motorral.
Baromi lassú, megkerülnek kivégeznek.
Visszateszem a 88-ast az ocsó lõszer miatt, így már egész jó de még átlõnek könnyedén...
Összejön, mit összejön vért izzadok a toronyért, és a lánctalpért, felszerelem...jön a csata és azt veszem észre, hogy pattognak le a lövedékek...
Baaaaa*meg!!!! 😄 mondom ez mi? Mintha cheat lenne...nyertük a kört.
A végén 11000 lett a szerzett lehetséges találat vagy mi...
Bad ass nagyon ezzel a toronnyal az e75...már csak a moci meg az ágyú kell... 😊
Csak ennyi lett volna... uff
Lassan már neked se lesz kihívás ez a játék. 😊
Arty már nem gond,td mire még egyszer rád lõ,6x megkerülöd.
Majd med vs med lesz a végén. <#nevetes1>#nevetes1>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
más
Nosztalgiából mentem tegnap pár kört a teszten.Hát elkepesztõ,h mennyien próbálgatják a brit és francia td-ket.Már most mondom,h a 8.8 patch td nerfet hoz magával.

"hát jah.... elég érdekes
egyik nap nekem is 71% WR és minden középre megy és minden átüt
másiknap 34% WR és minden mellé megy, ami meg középre megy az is lepattan vagy 0dmg
eléggé érdekes " ala FoxBat88fx
" mostantól csatlakozom azokhoz, akik azt mondják, hogy belenyúl a wg a játékba...
Olyan nincs, hogy egyik napról a másikra elfelejtek játszani.
Olyan nincs, hogy ezeken a napokon többszöröse a lepattanó és a benyelt telitalálat.
Eddig 200 feletti effik voltak, most 1500??
Win rate 64% most 43%???
És semmit nem csinálok másként. " ala madmanic
senkit nem akarok megbantani <#puszi>#puszi>
De nem jartatok suliba?? Mind2en leirtatok kozel 50-50%-os statisztikai atlagot ,mind2 esetben 2 napra lebontva kijott a kozel tokeletes randomitas ...60+40=100:2=50 ,70+30=100:2=50
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Átverekedjük magunkat a fronton, lerongyolódunk de véresen kikászálódunk az ellenség üszkös roncsi közül, miközben már kezdjük számolni hogy mennyi is lesz az XP a gyõzelemért.... amikor hirtelen az ellenfél zászlója felöl megérkezik egy zsír új, full HPs top tier tank, és fényes, karcmentes páncéljában kivégez minket.
Agyvérzést tudok kapni ilyenkor... Mit csinált ez eddig? Ha semmit, miért nem hiányzott a frontvonalról? Hogy lehet 10 perc semmittevéssel eltölteni egy csatát a saját zászlónál top tierként? És miért nem éreztem hogy az õ toptankjuk nem játszik?
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
A németeknél meg a motort lövik ki sokszor.
"Ha nincs meg a szükséges tapasztalatod nem veheted meg hiába tudnád kifejleszteni....
Ezt megcsinálhatnák a WOTban is.
Akár eff-hez köthetõen:T I-3-ig nincs eff/ T3-300eff/T4-400eff stb...."
Erre írták hogy az a játékos állomány tartja el a játékot aki csak hobbynak tartja és leszarja az eredményt.
Bár szerintem nem esnének el õk sem semmitõl max jobban odafigyelnének a fejlõdésükre.
Plusz ugye van a pénzért vehetõ VIII-as tank de ez most mind1.
Kevesebb lenne a T X-ben "garázdálkodó" 500 eff-es játékos aki azt sem tudja melyik a tank eleje.
Persze az eff. csak mint viszonyítási alap szerepel a WG-nek ennél vannak sokkal pontosabb kimutatásaik (biztos lehetsz benne)lehet bármilyen mérõszám által besorolni a játékosokat.
A lényeg szerintem a tapasztalat/játéktudás összetevõ lenne.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Lammaert tudom idézni(meg másokat is),hosszú távon 2-300 csata alatt kell mérlegelni.Hosszú távon visszajön a winrate,eff,wn6-7 érték.
+jönnek idõnként azok a csaták,amikor érzed,h rajtad áll vagy bukik a gyõzelem.
Ezek a legjobb csaták randomban.Általában ezekbõl a replay-ekbõl lehet tanulni,amit a többiek ide feltesznek.
egyik nap nekem is 71% WR és minden középre megy és minden átüt
másiknap 34% WR és minden mellé megy, ami meg középre megy az is lepattan vagy 0dmg
eléggé érdekes