World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom te milyen taktikával mész,de akkor lehet mi csináltuk bénán és mentünk elõre.Amúgy is szeretik látni,ha 1 jó játékos megy elõre,morálisan jól hat..Én is találkoztam kv1-el,és esélyem sem volt leforogni(lomha volt az a med).
Lehet azért találkoztunk kv1-el mert(én pl)mindig próbálom az ellenség jó játékosát keresni,vagy erõs tankját.Ahogy írtam a 2.csatámban már acélfal és tank ász voltam kv1-el.Semmi extrát nem csináltam,bementem a kicsik közé és kész,nem tudtak sebezni.
Mi ha baráti platoonba megyünk,mindig keressük az ellen jobb játékosait( ha 3 lila platoonban akkor kellemetlen:)
Ha levadászunk 8-10 piroskát,akkor mire eljutunk oda,h az ellen jó játékosaival találkozzunk addigra lehet,h 10-20%hp-n vagyok.Sanszos,a lose.Biztos,h mások is játszanak így,mert volt már példa rá,h rám jöttek 3-4en egyszerre,holott volt mellettem 1-2piros is.
Megyünk 1 irányba,persze aki jön szembe az kap.Felesleges csatározásokba nem megyünk bele...Ha jön a spot vagy lövünk,vagy nem,de pl nem áll meg senki,amíg el nem éri a kitûzött célt.:)
Láttam én már E100at T50-et kergetni..akkor még nem volt arty nerf...sírtunk és tudtok,h ennyi volt az a csata.
Olyan nincs, hogy egyik napról a másikra elfelejtek játszani.
Olyan nincs, hogy ezeken a napokon többszöröse a lepattanó és a benyelt telitalálat.
Eddig 200 feletti effik voltak, most 1500??
Win rate 64% most 43%???
És semmit nem csinálok másként.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Mégis kevesen játsszák, mert sokat kell várni egy-egy csatára. Persze, ha most valaki feltenné a kérdést, hogy ha egy bármilyen mérõszámhoz kötött csatát játszhatna, akkor zavarná-e az, hogy az alacsonyabb játékosállomány miatt tovább kell a várakoznia, akkor a válasz az lenne rá; nem zavarna, ha ezzel élvezetesebb csatákat kapok.
A másik probléma, amit a company csaták kapcsán felvetnek az az, hogy keveset tud csak sebezni egy-egy játékos, ezért romlik a WN6 (akármilyen mérõszám) érték. Ennek pusztán az az oka, hogyha veled és ellened is tudásban azonos játékosok vannak, akkor a sebzés és a kilõtt tankok száma a csapattagok között arányosabban oszlik el, mint egyébként randomban.
A harmadik égetõ problémája a játékosoknak, hogy nem tudják azt a tankot bevinni, amit éppen húznak, ha a tier vagy a típus nem ideális a tankszázad számára, mert nyerni akarnak. Ezért nem engedik, hogy bevidd az M46 Patton tier 9 amerikai közepes tankod Absolute TC-be, mert csökken a csapat gyõzelmi esélye.
Ha azt vesszük, hogy egy WN6-hoz (akármilyen mérõszámhoz) kötött MM bevezetése a cél, amibe mondjuk az "Elite Battle" gomb léptetne be, akkor vajon mennyi az esélye, hogy lesz elegendõ játékos egy-egy csatára? Mennyi az esélye, hogy abból kevesebb, mint 10% jó játékosból pont elegendõ random csatázik? A délelõtti és kora délutáni órákban a többség dolgozik vagy tanul. Délután már kezdõdnek a company csaták, majd az esti órákban CW a program sokak számára. Éjszaka pedig az emberek többsége általában aludni szokott WoT helyett.
Egy Elite Battle olyan állapotokat idézni elé, ami még 2010 nyarán lehetett, amikor percekig kellett várakozni egy-egy csatára, mert egyszerûen nem volt elegendõ játékos, megfelelõ tanktípus, megfelelõ szint stb.
Belegondoltatok már ebbe?
Stream minden hétfõn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Szerintem azok, akiket -én is- agyhalottnak meg idiótáknak titulálunk azok szerintem pusztán csak nem veszik még annyira sem komolyan a játékot, mint akár én a mûkedvelõ amatõr és ez a lazaság bosszantó."
Nekem volt aki csata közben leírta,h õt egyáltalán nem érdekli,h nyerünk,vagy veszítünk,bejött a csatába nyomkodni a gombokat.
Gondolom sokan vannak így.
És olyankor durran el az agyam, mikor mág kioszottam 4k dmg-t + még 1500 dmg spotolásért és valami vérpisti a szikla mögül belém ver egy 1000-st, úgy hogy gyakorlatilag semmit nem csinált addig...
Szal tud õ meddel játszani,szerintem élvezetesebb,de ez szubjektív.
Én mikor megvettem,tavaly tavaly márciusban,nagy tré volt a t25,nem ment,nem fordult a torny,pénzt sem hozott(stug3al simán,de pz3/4el is).Aztán amikor 30-40%ban bepakolt tier 7be(nem 1-2 tier7 volt,hanem kb 7-8),akkor mondtam,h jó 8.
Nem téged kritizáltalak,lehet azóta feltekergették,de anno gyér volt
+írtam is neked,h örülök,h jól megy vele.
Ezt miért nem vetted észre(csak a "rosszat")?<#alien2>#alien2>
Majd mondom az illetõnek,h írtál neki:)BB
Evvan. Menni kell még pár kört a farmoló tankoddal.
"Nekem óvatos játékstílusom van, nem rohanok elõre soha és 60% túlélési rátám van, mert általában a bukó meccseimen az történik, hogy lassú nehéz tankkal vagyok és mire legyûröm a szárnyat és vissza tudok fordulni vagy esetleg odaérek, már befoglalták a bázist. Nem mindig ez van, de tipikus, mert vigyázok az életerõmre nagyon és igyekszem úgy osztani a sebzést, hogy ne kapjak be lehetõleg. Ezzel együtt is 51,3% a WR-em, úgyhogy nem az van, hogy nem veszem ki a részemet, de nem fogom az életerõmet ostobán elpocsékolni."
Itt sem mondja jó játékos,h rohanni kell.0T3P-et értettem mire írta,h megy:)De menjen is ne a bázison scan-eljen a top.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
irgalmatlan mínusz volt a végén, de a szükség nagy úr. Na meg a kényelem. <#vigyor2>#vigyor2>
http://wotreplays.com/site/253037#fjords-bangaro-t-54
Sztyeppén meg Himmelsdorfban van erre számtalan példa. Mennek a top játékosok a szokásos helyre a Szteppén, hogy majd ott harcolnak meg a hegyre Himmelsdorfban és közben a másik csapat sunyin befoglal.
Volt mikor 3-an voltun 9 ellen Himmelsdorfban a hegyen, de annyi ideig tudtuk tartani a helyet, hogy a csapat másik fele befoglalt. Volt olyan noobozás az ellenfél részérõl, amikor már látszott, hogy pár másodperc van hátra és a védelmi vonalunk miatt nem tudnak már mit csinálni :)
Az ellenkezõje viszont nagyon bosszant, mikor kevesen vagyunk sok ellen a hegyen és a csapat nagy része ott kempingel a foglalókör környékén és várják a sült galambot. Van mikor top szakasz csinálta mindezt ott, el is küldtem õket a noob mezõkre. Az ilyen csatákat persze menetrendszerûen elveszítjük.
A sunyi foglalás az egyik és talán a leghatékonyabb ellenszer, ha nagy a csapatok tudáskülönbsége.
Pontosan a hívószó az, hogy egy olyan ember, aki nem akar elmélyülni a játék tecnikájában csak menni akar meg lõni a tankkal, az is megtalálja a számítását, igaz költenie kell rá.
Múltkor olyan jól ment is8-al, hogy még prém nélkül is hozta a kreditet és mondom, hogy igen, aki tényleg tud játszani, az akár még tier 9-10-ben sem szorul rá a prémiumra. Én nem ez a kategória vagyok és emiatt kell nekem a prémfiók, különben nagyon nem lenne egyszerû a dolgom, de megértem, hogy az emberek többsége nem akar többet a játéktól, mint egy kis szórakozást.
Szerintem azok, akiket -én is- agyhalottnak meg idiótáknak titulálunk azok szerintem pusztán csak nem veszik még annyira sem komolyan a játékot, mint akár én a mûkedvelõ amatõr és ez a lazaság bosszantó. Ezzel együtt nélkülük a játék sem lenne sehol, mint ahogy a Star Wars-t sem tudom megnézni a dzsadzsa nélkül, ami egyáltalán nem kéne bele, dehát benne van és vagy vele együtt nézem meg, vagy sehogy.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Ott úgy van ha jól tudom hogy szintekhez van kötve az hogy milyen tierhez tartozó repülõt vehetsz.
Ha nincs meg a szükséges tapasztalatod nem veheted meg hiába tudnád kifejleszteni....
Ezt megcsinálhatnák a WOTban is.
Akár eff-hez köthetõen:T I-3-ig nincs eff/ T3-300eff/T4-400eff stb....
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Mines encounter. Csak valahogy a kis szigetet felejtették el védeni és így pillanatok alatt mögöttük voltunk. Úgy meg hiába lila valaki, ha közben három oldalról lövik.
Ezen semmiféle eff alapú MM nem változtatna. Annyi egyéb faktor van egy meccsen, kezdve a randomtól (pontosság-átütés-sebzés), folytatva a helyezkedéssel (egyik oldalon túlerõ van, a másik oldalon meg szûk harctér). Akkor ott van még, hogy ki kit spottolt, arra is helyezkednek az értelmesebbek, miegymás.
Lehetne kicsit variálni és jobban kiegyensúlyozni, mondjuk nem csak a tankot nézni, hanem megszorozni az eff-el, de le kellene alaposan tesztelni, hogy ne legyenek hosszú várakozások. Illetve azt lehetne csinálni, hogy max 1 perc várakozás, ha összejött a csapat, ok, ha nem, akkor meg azzal játszol, aki éppen rendelkezésre áll és kész.
A kiegyensúlyozottabb csaták valóban növelnék a játékélményt, úgyhogy szerintem fû alatt a WG is gondolkodik valamiben.
Utálom azt, amikor a végére maradunk páran vagy akár egyedül és az ellenfélnél meg ott van 6-7-8 tank. Nincs esélyem a bravúrra vagy nagyon kicsi csak és ez frusztráló.
Nekem óvatos játékstílusom van, nem rohanok elõre soha és 60% túlélési rátám van, mert általában a bukó meccseimen az történik, hogy lassú nehéz tankkal vagyok és mire legyûröm a szárnyat és vissza tudok fordulni vagy esetleg odaérek, már befoglalták a bázist. Nem mindig ez van, de tipikus, mert vigyázok az életerõmre nagyon és igyekszem úgy osztani a sebzést, hogy ne kapjak be lehetõleg. Ezzel együtt is 51,3% a WR-em, úgyhogy nem az van, hogy nem veszem ki a részemet, de nem fogom az életerõmet ostobán elpocsékolni.
Számomra, ezzel a játékstílussal rengeteg olyan helyzet adódott, ahol a végén megmaradtam és volt már, hogy full hp-val sem tudtam mit kezdeni a falkában rámrontó 5-6 tankkal. Egy kiegyenlítetteb csatában a végére nem maradhatna ennyi magas hp-s ellenfél és ilyen nagy számban, tehát az ember jobban tudná csiszolni a tudását több ellenfél elleni harcban, mert jelenleg esélytelen. Ahogy spotolnak a végén, rámront 5-6 tank és végem, csak akkor tudok bravúrt bemutatni, ha olyan buták, hogy egyesével támadnak.
Múltkor maradtam én T34-el, mert az ostoba csapatom bázisvédés során annyira elõre ment, hogy nem tudtam már lõtávolba kerülni, mert a bázis bal oldala teljesen védtelen maradt volna. Emiatt nem is nagyon tudtam õket támogatni pedig a T34-nek a tûzereje meglett volna. Top tier voltam és a végére maradtam én meg egy falka 5-6-7 szintû tank az ellenfélnél és jöttek rám, mint a japán bombázók Pearl Harborban. Kettõ, igen 2, ostoba kamikázét játszott, csakhogy feléjük fordítottam a tank elejét és szétporladtak. Mondom, hogy ennyi hülye nem lehet egy csapatban és még nyernek is. A végén olyan össztûz volt rajtam, hogy lelassult a játék 20fps-re és annyira nem tudták, hogy hol lõjenek, hogy közvetlen közelrõl is a 279-es páncélvastagságnál lõttek, de ezt az össztüzet nem sokáig bírtam, mert a 12,6 másodperces töltésidõvel nem tudok több ellenség ellen harcolni hatékonyan, nem is arra való az a tank. Így is ottmaradt a két szétporladt kamikázén kívül még 3, mert a kis hp-s tankokakat kiszedtem.
Egy kicsit kiegyenlítettebb tudású csapattal simán hozható lett volna ez a csata és ez csak egy kiragadott példa, ilyenhez hasonló csata szinte minden félórában történik.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Van amikor 1ik oldalt mki piros a másikon a fele zöld:)Na ilyenkor ozd ki a legtöbb sebzést és kész is vagy.<#alien2>#alien2>
Ennyi,aztán meglátjuk,kell is a konkurencia.
Ha már nagyon unom az agyhalott csapattársakat, akkor átkapcsolnék ilyen módra, de azt garantálom, hogy komoly várakozási idõk lennének. A problémája pontosan az, hogy egy átlagos random csatában kapok könnyen legyõzhetõ és sokat hibázó ellenfelet, ha a szintemhez közel lennének az ellenfelek, akkor a dolgom is nehezebb lenne. Ezek a csaták tehát tanulásra igen, fejlesztésre nem lennének alkalmasak.
Illetve ott a további csavar, hogy jönnek az olyanok, akik terminátorkodtak mondjuk ezer csatát a T18-al és papíron nagyon szép a statjuk.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Egyébként tényleg a verseny (WT?) oldja majd ezt meg....egyébként az a véleményem, hogy a hibái ellenére jó játék a WOT, engem a QUAKE3 óta nem kötött le ennyire még játék (pedig az nem most volt....
Csak jönne már a World of WarShip......
Egyébként hosszú távon szerintem lépni fognak a bénák kiszûrésére, mert ha így marad, akkor a jobbak lépnek le, ami meg a promóciós oldalon fáj(hat) nekik."
Volt 1 régi stat,ami szerint az unicum,great és good playerek aránya csak 10%.Kb 1éve volt.Azóta tegnap láttam közel 9.7millió a total regisztráltak száma az eu szerveren és 920k az aktív játékos..Gondolom aki hetente belép.Szóval ez a 10% lehet mára már csak 3-4%.A maradék 96% hozza a pénzt.+1 jó játékos prém számla nélkül is elvan,max néha menni kell tier 5ben pár farmolós kört.Szóval ez az utolsó 5 játékos nem kap kreditet,xp-t sajnos nem fog menni.
Mint ahogy szájkarate volt csupán,h mindenki a saját szintjének megfelelõvel menjen.Lehet,h 5-10percet kéne várni 1 csatára:)A wg-t meg nem érdekli xy játékos statja,õket csak az érdekli,h üsd be a kártyaszámod a honlapon:)
Szal csak beszélgettünk:)
Én is szidtam,megvettem és rosszul emlékeztem nem 43,hanem 83után adtam el...A karácsonyi 3as legénységszorzóban a pz3/4el jelképes 800 csatát mentem(legénységhúzás),már a fülembõl is folyt a vér,sírva mentem,de kellett a legénység:)
Én köztudottan med és light párti vagyok.
Én az vagyok,akinek a Panter is tetszett(ezzel még bujkáltam),ellenben a sok sírással,a P2 1 álom volt(vele már cápaként köröztem az ellen körül),az E50..Nos az "beteg".:)
Ettõl független a T25 xar.Örülök,h neked jól megy vele:)