A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bee #276330 Az E100 gold ammoja HEAT, így az AP-nek is van létjogosultsága az alacsony pen ellenére. Nyilván sokan full golddal tolják, mert T10-ben sok olyan tank jöhet szembe, akit csak karcolgat az AP (ráadásul 16,5 sec az újratöltés, ergo nem egyszerű váltani), de ha sok a T8, azokra nyugodtan lőheted a páncéltörőt. Általában pluszban ki lehet hozni prémiummal, néha +30k is előfordul.
Sok a városi pálya, illetve sok a házakkal-fedezékekkel tarkított map. Nyilván Himmelsdorf áll a legjobban az E100-nak, de én pl. Steppes-en is szeretem tolni vele.
A legtöbb tankkal a csapatra vagy utalva, ennél sincs másképp. Én nem szoktam tábornokot játszani, csak a legindokoltabb esetben (pl. üresen hagynak egy oldalt); inkább hozzácsapódok az egyik útvonalon vonulókhoz. Ott pedig általában van fedezet, ha pedig megállnak, akkor én sem leszek elöl öngyilkos. Egy 3-5 heavy-ből álló csoport közé ritkán jönnek be medek. A 750-es pofon pedig már tiszteletet tud parancsolni, ha forgatod, akkor pattogós, sok a HP-ja. Egy jó játékos által vezetett E100-at sokkal nehezebb falatnak tartok, mint egy E5-öt.