World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
És jöhet most bárki azzal, hogy nem örülne ha jók ellen kellene játszania, meg a pro-k sem lennének azok, ha nem tudnának lowokat ölni. Süket duma... Egy ilyen MM-et is megcsinálhatnának választhatóra. Akinek mindegy kikkel játszanak együtt azok azt az MM-et használnák, akik pedig a saját súlycsoportjukkal akarnak játszani azok pedig a másikat.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
KONKURENCIA KELL! <#eljen>#eljen> <#taps>#taps>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
ha mar az artynerf ennyire ki lett emelve, hany is kellett hozza, h ezt ami most van osszehozzak? es remelem senki enm gondolja komolyan, h ez igy is fog maradni.
szoval mielott serbet kiteszuka dicsosegtablara, eerre is emlekezni kellene.
Az hogy hülyéket rak be a csatába...ja mert a konkurenciánál majd csak zseniket rak be mi? A hülyék is a játék részei, ilyen a világ.
Több magot támogathatna...de engem nem zavar. Nálam jól fut.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
A WT képek nem idevalók, ami nincs azt meg hogy lehet dicsérni?!
Lehet hogy jó, vagy jó lesz a WT, de nem itt a helye.
Megjegyzem kipróbáltam én is, tetszett is, de mégsem írok itt róla, mert egy Pepsi alkalmazott ne igyon már a munkahelyén mindenki elõtt Coca-colát.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
de most fát vágni megyek.... ott meg van almapálesz <#pias>#pias>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Kreditért a gold lõszer többet ártott mint használt. Szvsz, korlátozni kellene a 10-esekre.
Platoont pont letojom 😊
MM rendszerrel semmi bajom nem volt. Akiknek igen azok meg még a +-2 tier miatt is sírnak.
Plusz még mindig összerak mindenféle agyatlanokkal a MM.
Több magot még mindig nem támogat, úgy kell feladatkezelõvel, vagy külön programmal mókolni. DX11 se nem van.
ezt azért nézd meg 😊
indult a WOT is, csakhát nem nagyon számolt be róla h nem nyert semmit
- fizika, ram dmg
- A tankok nem ragadnak fel a piros oldalvonalra mint régen (ez nem egyenlõ a fizikával, még elõtte kijöttek ezzel)
- bajnokságok, már nem kell screenshootot beküldeni ha teljesitesz valami verseny feltételt (pl Top gun...stb)
én játszottam és játszok is vele a mai napig 😄
szóval tudom mirõl beszélek 😊
ja és a vitának vége mert indulnom kell melózni 😊 bb
Hm, akartak az emberek creditért gold lõszert, kaptak.
Akartak prém acc nélküli lehetõséget platoon-ra, kaptak.
Megváltozott az MM rendszer, +/- 2 lett, ami nagyon sok tankot így sokkal játszatóbbá tett.
Mi van, amnézia? Ezek nem történtek meg? Vagy a te verziódból ezek kimaradtak, és csak nálam történt meg?
Nézzük csak a WT hány dijat nyert? Na és a WG?
no comment.
másik kép ugyanabból az akcióból.

nem valami szép :S
War thunder enginje sokkal szebb dolgokra képes 😊
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
ja és még csak alpha, tehát élesbe kb. senki se játszott vele.
De már most ki lehet jelenteni hogy WT jobb.
Fasza.
Ilyen logikával jobb is ha eltûnik néhány burgonya WoT-ból.
biztos hogy ezzel a grafikával fog kijönni mert már a repülõs része megy, aminek köszönhetõen a Wowp igen csak veszteséges.... 😊
akárki akármit mond a WT jobb lesz mint a WOT
WOT-nak az a szerencséje hogy most már 2 éve hogy megy így nem fognak annyian átmenni oda
fordított esetben ha a WT jött volna ki 2 évvel ezelõtt és most jönne a WOT esélye nem lenne 😊
jól jegyezzétek meg amit mondok! és 1 év múlva, ti is rájöttök 😊
a WT jobb mint a WOT 😊
Harmadrészt, halálosan elegem van abból, hogy mindenki szidja a WoT-ot a fejlesztõket, bármit tesznek az SZAR, bármilyen patch jön az SZAR, bármit nyilatkoznak rohadjanak meg, minden SZAR benne, és alig várják hogy végre csõdbe menjen. Amit nem értek, miért okoz ez bárkinek is örömet? És miért kell állandóan szidni és mindenért szidni? Akinek nem tetszik, törölje le. Nem kell játszani vele.
Arról nem is szólva, hogy a tisztelt társaság ám rohadt feledékeny, és nem emlékszik arra honnan hova fejlõdött a WoT, és semmi se elég neki...ha a fejlesztõk fizetnének nekik napi ezer eurót csak azért mert játszanak vele, valamint minden játékosnak küldenének egy évre elég vodka szállítmányt, és két dögös orosz kurvát, azt se lenne elég, a fejlesztõk akkor is köcsögök lennének a játék meg szar. û
Már beteges dolog ez a állandó szidalmazás. Aki meg nem szidja a WoT-ot, az a WG bérence...<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Hát röviden tömören, ezért nincs szükség a WT vs WoT állandó összevetésre.
Ja, és arra sincs szükség, hogy nap mint nap, elküldjék huszan a fejlesztõket az anyjukba. Ha valaki ennyire utálja, hát ne játszon vele!
Engem is idegesít sokszor a játék, de nem a fejlesztõket kezdem el szidni például a csapattársa viselkedéséért. Meg egyszerûen például ha nagyon bosszant, napokig el se indítom, és ideges se leszek tõle.
Na elkanyarodtam az eredeti gondolattól, de remélem érthetõ ,hogy mi itt a probléma.
Évek óta mûködik, és iszonyatos pénzeket szedtek be, baromi sokan játszanak vele!
Kétlem, hogy nagy tömegeket a WT eltud innen csábítani.
Ha még is ez történne, tutira veszem hogy a WoTnak már vannak ötletei/tervei hogy hogy lehetne ki ütni a WT-t.
Az sem biztos, hogy ilyen jó grafikával fog menni, ha elindul ezek szerint. Lehet a végén csak super mario fílingje lesz.
csak tudnám, hogy akkor miért játszotok ezzel a "szarral", ha a másik jobb.
Nem bántani akarok én senkit, csak nem értem miért fikázzátok ezt mindig, miközben az életetekbõl egy fél évet áldoztok rá.
Oroszoktól meg azt hiszem 4-5 heavy vonalat akár.
Elõbb még azzal takaróztál hogy ide való a kép, mert konkurencia.
És miköze a WoThoz ugyan? MÉG semmi! És nem is sok lesz.
Tankok harcolnak tankokkal, ennyi közös lesz kb.
Más lesz az a játék erõsen mint ez
Nem a kép linkelésével van baj, hanem azzal hogy majd jönnek a turbó WT-sek hogy a WoT-nak annyi, meg jobb játék mint a Wot, meg WoT bezárhatja a boltot...
Egy olyan játék miatt ami még "ki se jött".
már megy a game <#szomoru2>#szomoru2>
elõbb tájékozódni kellene mielõtt mondasz valamit 😄
durva grafikája van a gamenek nagyon.... low-ban odaveri a wot-ot ha az fullosban van 😊