banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bujcsik555
    Istenem, ez a wg random, bekaphatja. JP2-vel megyek, egyik csatában 1v1be kerülök egy IS3-al, 397 HP-ja van, mondom rámegyek, előnyösebb pozícióban vagyok, rá tudok lőni úgy hogy ne tudjon rámlőni csak ha elindul, de úgyis kiegyhitelem. Persze hogy kis sebzést adott be a randomisten, 7 hp-ja maradt, így még egyet rám tudott lőni. Persze ő 480-at vert belém a 390-es átlagú gunnal. Kövi ellenség egy T29, 450Hp, belelövök, 12Hp-val elmenekül....
    Következő csatában ferdi 480Hp-val, belelövök, 37Hp-ja marad, visszalő, belémbasz 520-at.

Most komolyan, egy papíron 490 átlagsebzésű gunnal, egy kibaszott kis HP-s tanknál nem képes beadni legalább a középértéket? Azt már megszoktam hogy a papíron 610-es max sebzés kürül még sose lőttem, ha 520 felett van már ürülök, de bakker, nem hiszem el. Mintha a játék direkt adni akarna egy utolsó sanszot a sebzésre a nyomiknak.