World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami egy elég amatõr dolog, de majd nemsokára kiderül.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Na igen, egy lgv. löveghez kellene "skill". De ahogy a WoTban le van egyszerûsítve a lõtáv (3 km helyett 4-500 m), ezt is le tudnák egyszerûsíteni. Nem nagyon, csak kicsit kellene elé lõni.
A KV széria felgyújtása... Hááát, nekem más a tapasztalatom. Eleve, általában dízelesek. Nem 20, hanem 15 vagy 12% esély van a motor egy lövéses kigyújtására.
Az meg, hogy az orosz nem OP... Vajon a 8.6 patch jobb célzása kinek kedvezett? Az eddig is pontos németeknek, vagy a pontatlan szovjeteknek? Õszintén szólva, már a 122-es howitzerrel felszerelt KV-1S-sel is majdnem kinyírtam egy Löwét szemtõl-szembe 300 méterrõl, úgy, hogy mindkettõnk ki-be bújkált a fedezékébõl. A végén megelégelte, és egyszerûen lerohant. És nem volt amatõr játékos. Ezzel a patchcsel lényegében megszûnt a "sniper tank" fogalma, mert mindegyikkel lehet.
Mi a Tier5 legerõsebb tankja?
A tier6-é?
Tier7? Sztálin vagy Tigris?
...
Fölösleges a vita.
Tehát az ami a valóságban volt az ott van, ami itt ezen játékokban vagy más ilyen arcade játékban van egy teljesem más tészta.
Ha ezek szimulátorok lenének a játékosok 4/5 nem is játszana vele.
De rendben legyen a sok messiás várónak igaza, majd a WT megdönti a WOT-ot mert mindenben jobb lesz. De aztán ne sírják tele a netet majd, hogy hû de szar ez a fos. Mert ugye mióta kijött a World of Warcraft azóta is minden új mmo wow verõ, hú de messiás aztán kiderül mindig, hogy mégsem és indul a flame ezerrel.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
De ha egy pályán, egyszerre játszik repülõ és tank az csak fos lehet random csaták esetén ennyi. Ha az artykat se szereted, majd a repülõket fogod?
"mennyire voltak idegesítõek az arty-k, fõleg ha sok volt belõle"
A valóságban az artyk nem nagyon zavargatták a tankokat. Max. közvetlen közelrõl volt esélyük ellenük, de abszolút nem erre tervezték õket, hanem védelmi vonalak, csoportosított élõerõ és koncentrált "puha" célok ellen, illetve az ellenfél megzavarására, demoralizálására is. Olyan egyszerûen NEM volt, hogy valaki "spottolt" volna egy tankot, rádión jelentette volna, az 5-10-20 km-rel arrébb álló arty meg kilõtte volna! lol
"Na vajon mit csinál egy 100kg bomba egy tankkal, ha csak mellé is pottyan? Mi is marad a tankból? Ja por és hamu."
Megsúgom neked: óriási tévedés. Egy száz kilós bomba még egy könnyûtankot se hat meg igazán, ha mellette landol. Egy ötszáz kilós talán megrongálja.
A felsõ páncélzat vékony, persze. De a vadászgépek nem nagyon szerettek ám zuhanóbombázásban, 90 fokban rárepülni a tetõre. Azokat ugyanis kamikazénak hívták, de õk is inkább hajók ellen csinálták, jobb volt az anyagi megtérülés. És akkor nézzük, mennyi az átütése egy géppuskának... Ja, jó, akkor rövid csövû gépágyúnak... Ha a 47 millis hosszú csövûvel felszerelt Sturmovikok nem tudtak pusztítani a német közepes tankok között sem, akkor érted, mi a probléma. Igen, a dõlésszög. Meg a célzás. Meg közben a rázkódás. Meg még ezernyi más dolog...
Próbálj a Sturmovikban "lebombázni" vagy szétlõni egy tankot.
Persze voltak bombázózsenik, pl. Rudel, aki egy bemutatón a 37 millis gépágyúval felszerelt Stukájával egymás után 3 darab T-34 motorblokkját lõtte át felülrõl. Nade: 1. Õ Rudel volt, senki más nem tudott ilyet csinálni. 2. A T-34-esek mozdulatlanok voltak. 3. Ezt a fajta Stukát direkt tankok ellen tervezték. (A korábbi Stukák is jók voltak tankok ellen, de csak mert ZuBók voltak.)
Áh kizárt.
Az ötlet maga nem lenne rossz, de csak is kizárólag olyan formában mint WOT-ban a klán csata, mert ott van csapat munka.
Másrészt szerinted azok az emberek akik sokszor egy maus oldalát nem képesek eltalálni, majd 10 pixeles gyorsan mozgó repülõket majd le fognak lõni. Egy robogó t-50-et sem egyszerû eltalálni, az pedig szinte álló célpont egy repülõhöz képest.
Lehetetlen normálisan megoldani a kérdést random csatákban, úgyhogy ha így lesz az egy bukta lesz, nem konkurencia.
Bár arról nincs 5 kép,hogy eldöntsd milyen <#wow3>#wow3>
There is but one rule: Hunt or be hunted.
https://www.google.hu/
A háborúban:
- A tankok nem lövöldöztek repülõre. Néhány tankon, a torony tetején volt "légvédelmi géppuska", de inkább csak azért, hogy valami önbizalmat adjon. Más haszna nem volt, max. gyalogság ellen a parancsnoknak. Géppuskával nem lehetett repülõket "kilõni". A pilótát - néha, óriási mákkal talán.
- A németeknek, késõbb a többi hadviselõ félnek is volt mobil légvédelmi eszköze, pl. Flakpanzer. Nálunk pl. a Nimród. Ha ezek nem lesznek benne a játékban, akkor sz*rt nem ér az egész.
- Meg amúgy is: légvédelmi gépágyúk és lövegek. Német 88-asok, orosz 76-osok vagy 85-ösök stb.? Nem volt vidám életük a bombázónak sem, és nem a lelkiismeretük miatt.
A motorátviteli rendszer a valóságban igen ritkán, de inkább sosem gyulladt ki. Az orosz fejlesztõcsapatnak viszont kapóra jött, hogy összevonhatta a kettõt - nekem legalábbis ez a gyanúm.
A valóságban, ha ezeken a helyeken - az átvitelnél - átlõtték a tankot, az nem kigyulladt, max. megállt.
Mit is hívtak a németek pl. Tommy-kuktának vagy -sütõnek? Az hányszor gyullad ki a játékban? <#szomoru2>#szomoru2>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Míg ha a motort átlövöd valami gyorstüzelõvel... Minden átütõ lövés után 20%, hogy kigyullad a tank.
Amit tudunk ugye a wT-rõl:
- Szép lesz (halelujja bár a wot sem ronda de legyen)
- Kizárólag vh2-es harckocsik lesznek.
- Ugyan olyan prém accot fog igényelni ha nem akarsz szenvedni.
- Együtt lesznek a multi csatákban a repülõk és a tankok. WHAT!
Na itt álljuk meg egy hangyányit. Nem akarom senki kedvét elvenni, de aki wotozot 8.6 elõtt az tudja mennyire voltak idegesítõek az arty-k, fõleg ha sok volt belõle. Na a repülõk azok sokkal rosszabbak lesznek mint a legrémesebb artyk a WOT-ban.
Ugye vh2-es tankokról van szó. Tehát se stinger rakéta, se légvédelmi felszerelés semmi. Egy tank gyakorlatilag védtelen lesz egy repülõvel szemben. Amit hallomásokból (WT-vel játszó emberektõl) tudok van olyan bombázó WT-ben ami 16 * 100 kg bombával rendelkezik. Na vajon mit csinál egy 100kg bomba egy tankkal, ha csak mellé is pottyan? Mi is marad a tankból? Ja por és hamu. Juj de élvezetes lesz majd. Arról már nem is beszélek, hogy egy tank felsõ páncélzata elégé vékony, egy vadászgép fedélzeti fegyvere simán át fogja lõni, huh de élvezni fogja majd az ember.
Az arty elõl el tudtál bujni egy szikla egy épület mögé. Na a repülõ elöl maximum a föld alá áshatod be magad ott talán nem tud majd 3 sec alatt elpusztítani.
Én játszottam sokat régen a Battlefield 2.vh-s játékaival lan party-kon, elsõ battlefildek. Ott volt egy srác nagyon tudott repülni repülõgép mániás volt. Na az egymaga szétszedet mindent amíg volt lõszer utána, meg kamikaze majd újraéledt és újból repülõ. Tankba semmi értelem nem volt beleülni, 10 másodpercig se éltél kb.
A WT-be ha együtt lesznek a repülõkkel a tankok (márpedig ez a tervük) akkor a tankok maximum biodíszletek lesznek a repülõben ülõ emberek szórakoztatása céljából.
Persze a mi oldalunkon is lesznek repülõk, mondja a kedves játékos. Igen nézd meg mire képes egy csapat randomban wot-ban. A minimális együtt mûködésre sem képes a csapatok 50%-a. Majd ezek az emberek ha bemennek WT-be majd hirtelen egybõl figyelmes és segítõkész társak lesznek. A vadászok majd biztos légifedeztetett adnak a tankoknak. Aha én meg a szõke herceg vagyok a fehér lovon.
Ergo ha egy csatába beeresztünk repülõt és tankot akkor azt csak klán háború szinten szabad megtenni, vagy igenis fel kell szerelni stinger rakétákkal a tankokat, mert különben ember nem fog beleülni egy lassan guruló céltáblába, ja de akkor meg már nem 2.vh only a dolog.
Meg kell várni mire kijön, de szkeptikus vagyok messiásként várni meg szerintem értelmetlen.
Csak összehasonlításképp: a tier5-ös KV-1 "beak"-je 115 mm, messze a legvédettebb rész, és nincs a modellben függõleges eleme. Átvitel vagy motor pláne nem. Csak üzemanyagtank, az is csak a test szembõl bal oldalán egy függõleges sávban.
Gyanús? "Ó, szörnyû..." 😊
Amúgy a németeket így csinálták meg a játékban. Az átvitelt összevonták a motorral, így mindkettõ kigyújtható. Márpedig a németeknél az átvitel a fronton van, a Löwe egyik leggyengébb pontja frontból pedig a hasa alja.
Válassz egyet lentrõl.
http://wiki.worldoftanks.com/China
Mindegyiknek -10 fok. Hell, T-25, VK D.
Mielõtt újra megvettem a KV-1-et, volt kb. 10-15 csata a többi tankommal. Ezeknek a durván 80%-át buktam, ilyen-olyan okokból (pl. KV-1S-en 122-es howitzer, de gyõzni akartam a 3x xp miatt stb.) Szóval megvettem a KV-1-et, 75% legénységgel, és a mai winrate szárnyalni kezdett 😊 Mielõtt kiléptem volna, már 55% fölött volt.
Viszont a sidescrape KV-1-gyel durvábban bejön, mint valaha gondoltam volna 😊
Emelkedõharc meg adja magát, mivel nincs tornya, és elég magasan van a löveg is.
Mondom én, tier5-ben OP 😊 Mint tier6-ban a KV-1S... Minõ véletlen 😄
Az elsõ öt tankot sniperkedve lõtted ki, de úgy, hogy az ellenfélbõl öten voltak oly hülyék átmenni a falun és megállni gyakorlatilag fedezék nélkül a falun KÍVÜL a saját térfeleden <#idiota>#idiota><#nyes>#nyes> Noobz. (Nekem két meccsel ezelõtt volt majdnem ilyen, mikor az új pályán hárman-négyen rongyoltak be a pálya közepére, a hegyen túlra - agyaggalamb-lövészet volt a KV-1-gyel <#violent>#violent>)
Az uccsó kettõ meg már csak kegyelemdöfés volt 😊
Tény, hogy az elején-közepén sniperkedtél, mert ezzel azt is lehet, utána pedig gyorsan a maradékhoz rohantál, így ki tudtad végezni azt a kettõt is. Közben meg kibírtad a sérüléseket. Végsõ soron igen, így kell ezt használni. Csak nem mindig lehet 😊
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A T-25 nem tipikus német med. Ahhoz túl gyors, túl lassan fordul és túl lassú a toronyforgatása. És a német medeknél is lassabb a célzása, plusz sok a hp-ja. Egyedi járgány, amit tényleg szokni kell 😊 És ismerni az ellenfelet. Mert minden ellenféllel szemben van jobb tulajdonsága, amit ki kéne használni, csak ez tankról tankra változik. Lassan forduló TD-t például óvatosan fordulva körberohanhat, alacsonyabb hp mediumot szemtõl szembe kilõhet és így tovább. De igazából a gyengéit és az erõsségeit nem lehet értékelni az alapján, hogy "páncélzat, mobilitás, löveg" x,y és z, mert mindegyiken belül van jó és rossz vonása is.